Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A slm canimSelam kizlar,
Ya bugun moralim bozuk; sanki hic cocugum olmayacakmis gibi gelmeye basladi...
Degerlendir Rabis kacirma derimGünaydın ballar, musmutlu sabahlar dilerim :)
Bugün hacamat son seansımı olucam kısmet olursa. Bir de yumurtlama günü güya ama hiçbir belirti yok. Olsa da değerlendiremem zaten :)
yavrum aynen dediğin gibi, biraz yok oldum ortalıktan. ama hem iş hem ev işleri derken pek bir koşturma geçti. sende durumlar nasıl bakalım şu an ne aşamadasın? eşin test verecekti o mevzu noldu?hamdolsun kuzum, iyiyim.
Sen nasılsın görünmüyorsun :)
Hadii. Rabbim hayırlısını versin balım. Şükür gebe kalabiliyorsun .
Heyt be helal olsun
Bebiş haberini alırız inşallah kuzum![]()
prog. değeri güzel, demek ki kaliteli bir yumurta oluşmuş. ama 21. gün kanla beta baktırmak doğru mu bilemedim, belki var bir döllenme ama yeni oluyor bilemezsin ki canım.. tsh ın düşmesi de iyi, ama ben dahiliye hatta mümkünse endokrinolojiye gidip baştan testlerini yaptırmanı öneririm. tiroid mvzuları gebeliğe hazırlık ve devamında çok önemli çünkü. eşindeki sonuçları dr. lar nasıl yorumlamıştı? doğal deneyebilirsiniz dediklerini farzediyorum, demek ki klomen de ihtimali arttırır bu mantıkla..Kızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?
hihi ben anladım seni kuzum. demek ki her dakika belirti aramak da saçma. baksana hamişlik olsa da hissedilmeyebiliyor ilk etapta =) bence muayenen güzel geçmiş, olumsuz bir durum yok. daha çok yeni olduğu için kalp atışı duyulamamış, sen de alttan baktırmamışsın. bundan sonrası nasip kuzum. yoktan can yaratılmış sonuç olarak :)Kötüyü hiç düşünmedim çok şükür kuzum sadece vücut alışmış ya sürekli oldu mu olmadı mı heyecanı yaşamaya şimdi biraz boşluğa düştüm :):) bende seni seviyorum canım şimdi ilk randevuma gidiyorum dua et inşaallah :):)
poff bana da arada bir geliyorlar böyle ya.. tuhaf bir his.Selam kizlar,
Hacamattan sonra 2 gün ilişki yasak kuzum maalesef :) )Degerlendir Rabis kacirma derim
Ya tutarsa![]()
yavrum aynen dediğin gibi, biraz yok oldum ortalıktan. ama hem iş hem ev işleri derken pek bir koşturma geçti. sende durumlar nasıl bakalım şu an ne aşamadasın? eşin test verecekti o mevzu noldu?
Daha erken de olabilir zaten kuzum tam kaç haftalıksın şu an? 2 hafta sonra ancak duyarsınız kalbini, endişelenme hiçGirdim canım karından keseyi gördü ama embriyoyu göremedim tam kalp atışı için alttan bakmamı ister misin dedi ben de beklerim ben bakmayın hocam dedim tamam 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi iyi mi kötü mü anlamadım
Canım sakın olumsuz düşünüp içini karartma. Bi gün hepimiz anne olucazSelam kizlar,
Günaydın canııım, inşallah hacamat vesilesi olur da gelir artık bebişin. Bu ay olmasa da diğer aylarda iyi değerlendir kuzumGünaydın ballar, musmutlu sabahlar dilerim :)
Bugün hacamat son seansımı olucam kısmet olursa. Bir de yumurtlama günü güya ama hiçbir belirti yok. Olsa da değerlendiremem zaten :)
Himm öyle mi bilmiyordum :)Hacamattan sonra 2 gün ilişki yasak kuzum maalesef :) )
Valla 3. ayim klomenle, onun disinda bir sey yapmadim esasen; 14 aydir korunmuyoruz. Bu ay da tutmazsa bir sonraki ay rahim filmim cekilecek.yavrum aynen dediğin gibi, biraz yok oldum ortalıktan. ama hem iş hem ev işleri derken pek bir koşturma geçti. sende durumlar nasıl bakalım şu an ne aşamadasın? eşin test verecekti o mevzu noldu?
prog. değeri güzel, demek ki kaliteli bir yumurta oluşmuş. ama 21. gün kanla beta baktırmak doğru mu bilemedim, belki var bir döllenme ama yeni oluyor bilemezsin ki canım.. tsh ın düşmesi de iyi, ama ben dahiliye hatta mümkünse endokrinolojiye gidip baştan testlerini yaptırmanı öneririm. tiroid mvzuları gebeliğe hazırlık ve devamında çok önemli çünkü. eşindeki sonuçları dr. lar nasıl yorumlamıştı? doğal deneyebilirsiniz dediklerini farzediyorum, demek ki klomen de ihtimali arttırır bu mantıkla..
hihi ben anladım seni kuzum. demek ki her dakika belirti aramak da saçma. baksana hamişlik olsa da hissedilmeyebiliyor ilk etapta =) bence muayenen güzel geçmiş, olumsuz bir durum yok. daha çok yeni olduğu için kalp atışı duyulamamış, sen de alttan baktırmamışsın. bundan sonrası nasip kuzum. yoktan can yaratılmış sonuç olarak :)
bu arada geçen sorduğun şeylere cevap vereyim. ben hsg çektirmedim, ama bir süre daha bebecik gelmezse, sanırım o aşamaya doğru gidiyoruz. eş durumu sıkıntılı muallak olunca aşılama falan yapmayı öneriyor mu doktorlar biliyor musun canım?
poff bana da arada bir geliyorlar böyle ya.. tuhaf bir his.
içini ferahlatmaya çalış canım. ne kadardır deneme sürecindesiniz? hangi testler yapıldı. durum ne önce onu bir ortaya koy. sonra yol haritanı çizersin
İnşaallah kuzum, hepimizin gelsin artık bebişi Allahın izniyleGünaydın canııım, inşallah hacamat vesilesi olur da gelir artık bebişin. Bu ay olmasa da diğer aylarda iyi değerlendir kuzum

Şükür ya, en azından içinde şüphe kalmadı kuzumGecikmenin 11.gunu ve regl başladı.Yine de gideceğim doktora bir nedenı olmalı.Çünkü mevsimsel strese fln bağlı olsa önceden de olurdu.Hayırlısı.Başladı ya şimdi de bitsin diye bekliyorum
Aynen öyle canım sinir stres yapmıştı.Çevrem bile farketti baya sinirli görünüyorsun diyorlar:)ah bilseniz nedenini diyorum içimden:)bitsin calismalara tam gaz devam.Yeni ay yeni umutlar inşallahŞükür ya, en azından içinde şüphe kalmadı kuzum
Bir an önce bitsin diyorsun şimdi de dmi balımAynen öyle canım sinir stres yapmıştı.Çevrem bile farketti baya sinirli görünüyorsun diyorlar:)ah bilseniz nedenini diyorum içimden:)bitsin calismalara tam gaz devam.Yeni ay yeni umutlar inşallah
Evet canım inşallah hepimize uğur getirsin ekim ayıBir an önce bitsin diyorsun şimdi de dmi balımSon bat olur inşaallah balım benim
Enfeksiyon bebeğe engel değil canım bebek oluşuyor da sonrası için tehlikeli olabilir yani tutunamama gibi Allah korusun...Bol bol su iç en güzel şey.
canım bir kitap falan oku, zaman su gibi geçer.. bu arada yumurtlama dönemindeyse bu ara test vermesin. adete yakın ya da inşallah olmaz ama adet zamanı test versin. öncesinde perhiz de gerekiyor ya..Olsun canım yoğunluk çok güzel ya, ben kv'de otur otur sıkılıyorum günler geçmiyor.
Yumurtlama günümdeyim canım, eşim için bi laboratuvar ayarladım ama hafta sonu dersi var yetişirse gidecek![]()
Amin canım benim inşaallah Allah razı olsun darısı başına :)İyi iyi canim binsikintti olsa doktor söylerdi kesesi görmüş çok şükür embriyo küçük olduğu içindir görmemesi
İnşallah güzel bir gebelik geçirirsin balim