• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2B5B4EBF-8509-468B-8F84-8AFD3124F881.webp
Canım gec döllenme olmuş olabilir resmi yüklesene bizde bakalım..
canım valla burdan belli bile olmuyor ama bi bakın

İnşallah tatlım benim, inşallah hepimizin bebişi gelsin artık :) varikosel hastanenin birinde 3.2mm çıktı, başka hastanede 3.5mm çıktı kuzum. Sperm sayımız normalin altında çıktı ve hareket de düşük, ameliyat olması mutlaka değerleri yükselticektir dedi iki hastane de. Biz de ameliyat olmaya karar verdik
Bizim iyi dedi sayı ve hareketlilik dedi acaba ondan mı olmuyo bizimkıde

Bizim iyi dedi sayı ve hareketlilik dedi acaba ondan mı olmuyo bizimkıde
Ondandır canım. Varikosel sayı ve hızı etkilemiyosa ameliyata gerek duymuyolar. Yani sizin işiniz daha kolay kuzum, inşallah bebişiniz gelir artık

Sol tarafdakınde çok hafıf var gibi inş bebeğin senledir ins cnm
İnşallah tatlım evet o en son yaptığımdı bilemedim ki bazılarının adetten önce bile çıkıyor bu belirsizlik çok kötü bişey

selamlar herkese bu ay ilk kez klomen kullandım, ayın dördünde de çatlama iğnemi olacağım inşallah bu ay gelir bebek benim için dua edin de ben de 2019 annesi olayım olur muu:KK200::KK200:

Kizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.

Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Çok güzel canım yumurtlama gününe kadar tam olgunlaşır ve inşallah sonrada bebiş olur :)

Bende yarın sabah olacağım kısmetse
İnşallah hepimizinkide tutar Rabbim büyüktür ❤
selamlar herkese bu ay ilk kez klomen kullandım, ayın dördünde de çatlama iğnemi olacağım inşallah bu ay gelir bebek benim için dua edin de ben de 2019 annesi olayım olur muu:KK200::KK200:

Bende çokta heyecan yok çünkü bu süreçten çok geçtim. Dün bakıldı iki tane 18 mm yumurtam olusmus :) senin ne durumda cnm:)
valla benim ilk klomen ayım, ondan önce hiç yumurtalara baktırmadık :KK17: ayın 25nde gittim işte dört tane büyüyen yumurta vardı en büyüğü 9.35mm falandı bakalım ayın dördünde bakacak doktor inşallah yeterlice büyümüşlerdir.

her gün ilişkiye giriyoruz ama doktor gün aşırı demişti bilemiyorum şansı arttırır gibi geliyor, senin bir fikrin var mı ?

valla benim ilk klomen ayım, ondan önce hiç yumurtalara baktırmadık :KK17: ayın 25nde gittim işte dört tane büyüyen yumurta vardı en büyüğü 9.35mm falandı bakalım ayın dördünde bakacak doktor inşallah yeterlice büyümüşlerdir.

her gün ilişkiye giriyoruz ama doktor gün aşırı demişti bilemiyorum şansı arttırır gibi geliyor, senin bir fikrin var mı ?
İlişki günlerini doktorun yazıp vermesi gerek
Her gün değilde iki günde bir dene ben öyle tutturmustum ilk gebeligimi şimdide öyle yapıyorum
Benim ilişki günlerim şöyle bugün doktor demedi ama ben garanti olsun istiyorum :)
Yarın igne olcam persembe cumartesi pazar tutma olasılığı yüksek.
Sen perşembe igne olacaksan cuma pazar salı ilişki olmali igneden bir gün öncede olsa bende daha iyi :)
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış

Her gün değilde iki günde bir dene ben öyle tutturmustum ilk gebeligimi şimdide öyle yapıyorum
Benim ilişki günlerim şöyle bugün doktor demedi ama ben garanti olsun istiyorum :)
Sen perşembe igne olacaksan cuma pazar salı ilişki olmali igneden bir gün öncede olsa bende daha iyi :)

Valla ne bileyim artık saçma sapan şeyler yapar oldum, belime yastık falan koyup ayaklarımı da dikiyorum havaya. artık şu çift çizgiyi görmek istiyorum.

bakalım inşallah çatlamamıştır ya ben gidemeden doktora bu ayın sonunda iyi haberler alalım inşallah

Ve tabi gün aşırı olursa daha iyi oluyormuş doktorlara göre.

Back
X