Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim canım çok şükürErolummm ne durumda olduğunuzu sormuştum?
kız niye haber vermiyorsun, ne zaman öğrendinHamileyim canım çok şükürAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın InşAllah
Canım bazen bildirimlerin gelmesinde mı sıkıntı var ne bilmiyorum buraya yazdığım halde bana bi bildirim gelmedi sen etiketleyince gördüm bi baktım onca şey yazılmış. Cumartesi günü öğrendim canım perşembe günü de doktora gidicem InşAllahkız niye haber vermiyorsun, ne zaman öğrendin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Adetin kacinci gunlerindesin? Normalde o kalin akinti gitgide incelerek seffaf ve uzayan akinti oluyor bir iki gune catliyor genelde o kalin akintidan sonra bence bu gunleri pespese degerlendirrKızlarrr selam beyaz desem degil krem desem degil böyle bi akıntı geldi baya kalın , bundan sonraki günleri mi degerlendiricem yoksa kacırdım mı yumurtlamayı ??
Evet canim baya erken ama daha once boyle olmuyordu kuru gunlerim baslamis oluyordu ama hala o evreye gecemedim bir de ilk hamile kaldigimda o gunler yine tuhaf ve fazla akintim olmustu bir kac gun sonrasini hatirlamiyrm gebelik dusunmedigimden aklimda kalmamis burdaki gebe arkadaslara da sormak istedimCanım daha 19. gündesin. belirti yaşamak için erken bence
Adetin kacinci gunlerindesin? Normalde o kalin akinti gitgide incelerek seffaf ve uzayan akinti oluyor bir iki gune catliyor genelde o kalin akintidan sonra bence bu gunleri pespese degerlendirr
Rica ederim :) klomen ile ilgili hic bilgim yok canim yumurta buyuklugunu de pek bilmiyorum ama burdan okudugm kadariyla 19-20mm arasi buyuyunce tamam oluyormus sanirim emin de dgilim... sen ne zaman olcturmustun 10 cikmisti, belki simdiye kadar buyumustur? Ovulaston testin varsa ordan da takip et istersen ben akintiyla takip ediyorum genelde ve akintidan 14-16 gun sonra regl oluyorum gercekten. Ilk gelen kalin akinti rahim agzini kapatan akintiymis normalde tipa gibi birsey var o eriyor diye okudum ki spermler yumurtaliklara cikabilsin diye bir nevi kapilar aciliyor :) sonrasinda o ince akinti geliyor yani bu gunleri akinti bitene kadar degerlendirmek en mantiklisiCanım dün ve bugün oldu 20 dündü bugün 21 ama ben klomende kullandm yumurtam 10 mm kaldı acaba büyüdüde catlayacak mı yani ?? Cevabın icin cok teşekkür ederm bu aradaa bide pko car gec yumurtlarmıyım ki
Rica ederim :) klomen ile ilgili hic bilgim yok canim yumurta buyuklugunu de pek bilmiyorum ama burdan okudugm kadariyla 19-20mm arasi buyuyunce tamam oluyormus sanirim emin de dgilim... sen ne zaman olcturmustun 10 cikmisti, belki simdiye kadar buyumustur? Ovulaston testin varsa ordan da takip et istersen ben akintiyla takip ediyorum genelde ve akintidan 14-16 gun sonra regl oluyorum gercekten. Ilk gelen kalin akinti rahim agzini kapatan akintiymis normalde tipa gibi birsey var o eriyor diye okudum ki spermler yumurtaliklara cikabilsin diye bir nevi kapilar aciliyor :) sonrasinda o ince akinti geliyor yani bu gunleri akinti bitene kadar degerlendirmek en mantiklisi
Aa ck ilginc bunu ilk defa sizden duydum kalin akinti dediginiz seffaf uzayan akintimi ondn mi bahsediyosunzRica ederim :) klomen ile ilgili hic bilgim yok canim yumurta buyuklugunu de pek bilmiyorum ama burdan okudugm kadariyla 19-20mm arasi buyuyunce tamam oluyormus sanirim emin de dgilim... sen ne zaman olcturmustun 10 cikmisti, belki simdiye kadar buyumustur? Ovulaston testin varsa ordan da takip et istersen ben akintiyla takip ediyorum genelde ve akintidan 14-16 gun sonra regl oluyorum gercekten. Ilk gelen kalin akinti rahim agzini kapatan akintiymis normalde tipa gibi birsey var o eriyor diye okudum ki spermler yumurtaliklara cikabilsin diye bir nevi kapilar aciliyor :) sonrasinda o ince akinti geliyor yani bu gunleri akinti bitene kadar degerlendirmek en mantiklisi
Hayir seffaftan once kalin akinti geliyor ilk olarak yani adet bitti diyelim kuru gunler oluyor sonra kremsi akinti sonra kalin sonra ince uzayan ve tekrar kremsi ardindan kitu gunler tekrar basliyorAa ck ilginc bunu ilk defa sizden duydum kalin akinti dediginiz seffaf uzayan akintimi ondn mi bahsediyosunz
Aa ck ilginc bunu ilk defa sizden duydum kalin akinti dediginiz seffaf uzayan akintimi ondn mi bahsediyosunz
Aa ck ilginc bunu ilk defa sizden duydum kalin akinti dediginiz seffaf uzayan akintimi ondn mi bahsediyosunz
Canım bazen bildirimlerin gelmesinde mı sıkıntı var ne bilmiyorum buraya yazdığım halde bana bi bildirim gelmedi sen etiketleyince gördüm bi baktım onca şey yazılmış. Cumartesi günü öğrendim canım perşembe günü de doktora gidicem InşAllah![]()
Kızlarrr selam beyaz desem degil krem desem degil böyle bi akıntı geldi baya kalın , bundan sonraki günleri mi degerlendiricem yoksa kacırdım mı yumurtlamayı ??
Evet canim baya erken ama daha once boyle olmuyordu kuru gunlerim baslamis oluyordu ama hala o evreye gecemedim bir de ilk hamile kaldigimda o gunler yine tuhaf ve fazla akintim olmustu bir kac gun sonrasini hatirlamiyrm gebelik dusunmedigimden aklimda kalmamis burdaki gebe arkadaslara da sormak istedim
:)tatlım valla dünden beri acayip kasık ağrım var sanki adet olucakmışım gibi.. bide peçeteye kahverengi leke geliyor hafif pembeye dönük sanırım adet olucamIlkinde acayip silik. Diğerinde de koyulaşma olmuş ikisi farklı günün testiyse. Ben gördüm çizgi. Inşallah bebisin seninledir![]()
Kizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.
Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Eki Görüntüle 2194252 canım valla burdan belli bile olmuyor ama bi bakın
Hoşgeldin kuzum Rabbim çok bekletmeden nasip etsin hayırlısıyla :)selamlar herkese bu ay ilk kez klomen kullandım, ayın dördünde de çatlama iğnemi olacağım inşallah bu ay gelir bebek benim için dua edin de ben de 2019 annesi olayım olur muu![]()