• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnim iğnenin 13 günü bugün çok heyecanlıyım ama sanki hasta olucak gibiyim sadece kasıklarıma agrı girdi yavaştan yada yaptığım iki günlük yoğun temizlık ten dolayı halsiz düştüm sabahları mide bulantım başladı

Gayet güzel balım inş gelecek bebişin

Bence de war balım kan vercek misin :)

Hoşgeldin kuzum Rabbim çok bekletmeden nasip etsin hayırlısıyla :)

ya amiin bakalım heyecanlıyım ama iyiyim de bu forum iyi geliyor insana :)

Slm kizlar gunaydin. Kizlar ben bisey soracagim beyaz kremsi akinti neden olur bu ay hsg cekildim ondan dolayi 27 agustosta test pozitif cikti. Ama bu beyaz akinti bende genelde oluyor.

Kızlar ignemi oldum çok şükür ve beklemedeyim artık :)
Ooo canim hayirli olsunnn. Insallah tutacak inaniyorum. Bende az once kontroden geldim solda iki tane sagda bir tane olmak uzere 3 yumurtam gelmis ama doktor biraz daha zamani var dedi cumaya randevu verdi. Evet zaten erken oldugunu biliyordum normalde benim 19. 20. Gun catliyor hocam dedim. O da ama klomenle biraz daha one gelir dedi. Bakalim ben de sabirsizlikla ignemi bekliyorum

Slm kizlar gunaydin. Kizlar ben bisey soracagim beyaz kremsi akinti neden olur bu ay hsg cekildim ondan dolayi 27 agustosta test pozitif cikti. Ama bu beyaz akinti bende genelde oluyor.
Olur olmasi cok normalllllll hamilelerde olur yani en buyuk belirtilerden sayilir

Canım hemen adete yorma
Hamile kalincada bu belirtileri yasaya bilirsin :)
Bnim iğnenin 13 günü bugün çok heyecanlıyım ama sanki hasta olucak gibiyim sadece kasıklarıma agrı girdi yavaştan yada yaptığım iki günlük yoğun temizlık ten dolayı halsiz düştüm sabahları mide bulantım başladı

Ooo canim hayirli olsunnn. Insallah tutacak inaniyorum. Bende az once kontroden geldim solda iki tane sagda bir tane olmak uzere 3 yumurtam gelmis ama doktor biraz daha zamani var dedi cumaya randevu verdi. Evet zaten erken oldugunu biliyordum normalde benim 19. 20. Gun catliyor hocam dedim. O da ama klomenle biraz daha one gelir dedi. Bakalim ben de sabirsizlikla ignemi bekliyorum
Bir bakıyorsun ikiz tutturuyorsun :)
Benimde geçen ay 3 yumurtam vardı ama nasip degildi umutlar bu aya kaldı.
Bakalım Hayırlısiyla hep birlikte kalırız bu ay insallah :))

Bir bakıyorsun ikiz tutturuyorsun :)
Benimde geçen ay 3 yumurtam vardı ama nasip degildi umutlar bu aya kaldı.
Bakalım Hayırlısiyla hep birlikte kalırız bu ay insallah :))
Keskeee canim ya ikiz olsa o kadar cok isterim ki. Bakalim insallah 3 yunurtada guzel buyur de hayaller gercek olur

B blanche_ea canim ne yaptin kotrolun vardi bugun?
Dun gittim canim ben, bir gun onceye aldim kontrolu; dedi ki cok yumurta gorunuyor, belki toplariz da bosa gitmesin diye dedi hatta.
Ama en buyugu 11 mmdi daha dun benim 9. gunumdu cunku erken daha sanirim. Onceki aylarda hep 14-15. gunde yumurtladim. Sadece suna sevindim, bu ay yuksek doz kullandigim icin birden fazla yumurtam buyumus :)

Dun gittim canim ben, bir gun onceye aldim kontrolu; dedi ki cok yumurta gorunuyor, belki toplariz da bosa gitmesin diye dedi hatta.
Ama en buyugu 11 mmdi daha dun benim 9. gunumdu cunku erken daha sanirim. Onceki aylarda hep 14-15. gunde yumurtladim. Sadece suna sevindim, bu ay yuksek doz kullandigim icin birden fazla yumurtam buyumus :)
Evet canimmdaha erkendir benim de erkendi doktor daha zamani var dedi. 12. Gun bugun benim.
Sabredecegiz yapacak birseyimiz yok . Insallah yolun sonu guzel olacak

Back
X