• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer çatladıktan sonraki 11.günse daha günün geçmemiştir geç döllenme olmuştur canım değerin kaç olduğundan çok düzenli artışı önemli takip et hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin :):)
Teşekkürler inşallah güzel bir şekilde artış olur

3. seansta mı ciğer katılığında geldi balım.
Ben dün yaptırm 3.'yü. Maşaallah epey çıktı ya. Bayan tüpler açıldı Allahın izniyle dedi. Rabbimden hayırlısı kuzum şifa ondan :)
Hadi inş artık gelir o Mutlu haber senden

Ben her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.
Aaa koku hassasiyeti bi belirti olabilirmi
Hiç duymamıştım
Bende de epeydir var herşey kötü kokuyor
Çok sevindim ben bunu duyduğuma :))

2. Seansta kuzum eğer akışkan geldiyse açılmıştır inşaallah çünkü rahmin bütün damarları belde toplanıyormuş şifa olsun inşaallah :dua:
Allah razı olsun kuzum inşaallah yaa epey akışkandı balım ❤️❤️

Kızlar iyi akşamlar baya birikmiş mesajlar okuyamıyorum benimki gelir şimdi bir göz atayım dedim :) Yumurtlamadan sonra 4.günüm bugün göğüs sızlaması başladı bende birde hafiften kasık ağrım var kalbi duran bebeğimde de böyle olmuştu yumurtlamadan sonra acaba der gibi oldum bugün :) Eğer varsa da sonu inşallah o kuzuma benzemez..

Balım maşaallahh çok güzel değerlendirdin sen, bebişin gelmiştir inşaallah hayırlısıyla :)

Ben her ay yok yere koku duymayı bekliyorum, duymayınca umudu kesip regli bekliyorum, dinlemiyorum kendimi, ilk gebeliğimde 10 gün kadar önce çorba kokusu duyuyordum durduk yere.

senin kaç gün kaldı canım.

Kızlar bugün hcg baktırdım 45 çıktı. 3 günlük gecikmeyle. Ovülasyon ve İlişki sonrası 11. Gün nasıl sonuç sizce
Tebrikler canım

Balım maşaallahh çok güzel değerlendirdin sen, bebişin gelmiştir inşaallah hayırlısıyla :)

senin kaç gün kaldı canım.

Tebrikler canım
İnşallah kuzum hayırlısıyla.
bağımlılık yaptın topiğe uğramadan edemiyorum yeminle :KK200:

kız yerleşme olabilir neden test yapmıyorsun :)
Canım kaç kere yaptım idrar testi hep negatif çıktı :( bugün de öyle gelince adet sandım ama gerisi gelmedi.. biraz daha bekleyip kan testi yaptırayım en iyisi

Back
X