• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum hayırlısıyla.
bağımlılık yaptın topiğe uğramadan edemiyorum yeminle :KK200:

Vallahi ben de öyleyim balım giremeyince meraktan ölüyorum kim neler yaptı ne yazdı diye :)

Dün yaptığım test bu
BF93AEC5-2FF7-4B4C-A2E6-68EB34C03365.webp
Varsa test yapsana yerleşme olabilir
Canım en son dün yaptım test idrar yollarım da enfeksiyon var acaba ondan mı çıkmıyor

İnş canım Bnim bakalım. Cuma ya kadar gelmezse adet ki umudum bitiyor test yapıcam...
Bi kadının çocugu olmuyormuş, hz musaya gelmiş benim ne zaman çocugm olcak demiş. Musa as Rabbimize münacaatta bulunmuş. Allah u teâlâ hiç çocugu olmycak demiş. ve kadın çok üzülmüş. aradan bir kaç yıl geçmiş musa as o kadınla kocasına rastlıyor yanlarında bi çocuk var. Musa as tekrar Allaha münacaatta bulunmuş, Rabbim hani çocukları olmycaktı bu iş nedir diye sormuş. Rabbimiz de '' evet onların çocugu olmycaktı ama ümitlerini hiç kaybetmediler ben de onlara mükafat olarak bir evlat bahşettim '' demiş canım. Sözün özü umudunu kaybetme sakın :)

Vermedim tatlım yarın vermeyi düşünüyordum ama böyle olunca.. Sizin yorumlara istinaden yarın gidip vereyim en iyisi gece kanama olmazsa MLKn MLKn

Canım kaç kere yaptım idrar testi hep negatif çıktı :KK43: bugün de öyle gelince adet sandım ama gerisi gelmedi.. biraz daha bekleyip kan testi yaptırayım en iyisi
beklemek sana bir şey kazandırmaz kuzum ya bebiş varsa. ona göre tedbirini alman lazım balım yarın kan ver sana önerim

Bi kadının çocugu olmuyormuş, hz musaya gelmiş benim ne zaman çocugm olcak demiş. Musa as Rabbimize münacaatta bulunmuş. Allah u teâlâ hiç çocugu olmycak demiş. ve kadın çok üzülmüş. aradan bir kaç yıl geçmiş musa as o kadınla kocasına rastlıyor yanlarında bi çocuk var. Musa as tekrar Allaha münacaatta bulunmuş, Rabbim hani çocukları olmycaktı bu iş nedir diye sormuş. Rabbimiz de '' evet onların çocugu olmycaktı ama ümitlerini hiç kaybetmediler ben de onlara mükafat olarak bir evlat bahşettim '' demiş canım. Sözün özü umudunu kaybetme sakın :)
Bunu biliyorum kuzum çok güzel ya sürekli dile getiriyorum onlar bi mucize Rabbımin sonsuz mucizeleri var ama sürekli hayal kırıklığı oluyor ya umudum kırılıyor amaçok şükür ardından sabrını verıp toparlanabiliyoruz.. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş

Bu Topik De Benden Olsun =)))

Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:

Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

Ağustos Anneleri
:nazar: @Blankinfinity :anneadayı::KK200:
:nazar: @__BADE__ :nazar::anneadayı::KK200:

:nazar: @zynpzn8989 :anneadayı::KK200:
:nazar: @fulias :anneadayı::KK200:
:nazar: @_LiteraRy_ :anneadayı::KK200:
:nazar: @_D_O_ :anneadayı::KK200:

Eylül Anneleri

:nazar: @siirkiz :anneadayı::KK200:
:nazar: @Mertege123 :anneadayı::KK200:
:nazar:
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE] :anneadayı::KK200:
:nazar: @Cruelangel :anneadayı::KK200:
:nazar: @Sivilhulk :anneadayı::KK200:
:nazar: @Fairytale35 :anneadayı::KK200:

:nazar: @Zeyah3917 :anneadayı::KK200:

Ekim Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)

:nazar: @Erolummm :anneadayı::KK200:

Not : Kızlar Listeyi Düzenledim. İsmini Yazmadığım Bildirebilir Mi :)

Anne Adaylarımız :dua::KK36:

:nazar: @Svdmsvdm 20 Eylül :KK200:
:nazar: @KainattaBirZerre 30 Eylül :KK200:
:nazar: @Bestblondie 1 Ekim :KK200:
:nazar: @papatyam67 4 Ekim :KK200:
:nazar: @EslemKenan 4 Ekim :KK200:
:nazar:@1melegimolsun 5 Ekim :KK200:
:nazar: @rainbow4607 4 Ekim :KK200:
:nazar: @limoncicegi41 5 Ekim :KK200:
:nazar: @giustizia_ 6 Ekim :KK200:
:nazar: MLKn MLKn 7 Ekim :KK200:
:nazar: @SedaGretchen 7 Ekim :KK200:
:nazar: @teacheralla 8 Ekim :KK200:
:nazar: @10N 10 Ekim :KK200:
:nazar: @Masalim17 11 Ekim :KK200:
:nazar: @papatyakokankadin 11 Ekim :KK200:
:nazar: M MrsRed 13 Ekim :KK200:
:nazar: @H E 13 Ekim :KK200:
:nazar: @Umithepvar 14 Ekim :KK200:
:nazar: @Greensey 15 Ekim :KK200:
:nazar: @balbocegi35 15 Ekim :KK200:
:nazar: @AleooVeraa 16 Ekim :KK200:
:nazar: @Anneyimbenanne35 17 Ekim :KK200:
:nazar: R4bi4 R4bi4 18 Ekim :KK200:
:nazar: @birgaripedacik 19 Ekim :KK200:
:nazar: @cigdemengin 20 Ekim :KK200:
:nazar: @_Thalia_ 20 Ekim :KK200:
:nazar: @Alya_sura88 20 Ekim :KK200:
:nazar: @turko2727 20 Ekim :KK200:
:nazar: @AlessiaLeon 23 Ekim :KK200:
:nazar: @17platon17 24 Ekim :KK200:
:nazar: @blanche_ea 24 Ekim :KK200:
:nazar: @Valensiya 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Eaglemarbling 25 Ekim :KK200:
:nazar: @Kbra2214 25 Ekim :KK200:
:nazar: @whiterabbit88 26 Ekim :KK200:
:nazar: @isis 31 Ekim :KK200:
:nazar: @dvtb :KK200:
R4bi4 R4bi4 beni de ekler misin canım 25 ekim ❤

Bunu biliyorum kuzum çok güzel ya sürekli dile getiriyorum onlar bi mucize Rabbımin sonsuz mucizeleri var ama sürekli hayal kırıklığı oluyor ya umudum kırılıyor amaçok şükür ardından sabrını verıp toparlanabiliyoruz.. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş
Sizin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır . siz bilmezsiniz Allah bilir

Ben de bu ayeti çok seviyorum kuzum, gerçekten de belki bizim hayal kırıklığımızda bir hayır gizlidir.

amiin inşaallah canım

Ne güzel rabbim bizlere de nasip eylesin umudumu yitirmedim hic her ay beklemedeyim rabbim güldürsün yüzlerimizi

Sizin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır . siz bilmezsiniz Allah bilir

Ben de bu ayeti çok seviyorum kuzum, gerçekten de belki bizim hayal kırıklığımızda bir hayır gizlidir.

amiin inşaallah canım
Aynen oyle kuzum zaten dilerken bile hayırlısını dilemıyormuyuz DEMEKKİ daha zamanı var.. Hem Meryem süresininde 27 günüydü bugun allahın iznıyle bizimde olucak... Biz hayal kırıklığına uğrasak bile umut etmeyi unutmayalım yeter :dua::anne:

Aynen oyle kuzum zaten dilerken bile hayırlısını dilemıyormuyuz DEMEKKİ daha zamanı var.. Hem Meryem süresininde 27 günüydü bugun allahın iznıyle bizimde olucak... Biz hayal kırıklığına uğrasak bile umut etmeyi unutmayalım yeter :dua::anne:
Hay maşaallah epey yol katetmişsin canımm, çok umutluyum senden inşaallah kuzum :dua:

Back
X