• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa koku hassasiyeti bi belirti olabilirmi
Hiç duymamıştım
Bende de epeydir var herşey kötü kokuyor
Çok sevindim ben bunu duyduğuma :))

Hassasiyet demem doğru olur mu bilmiyorum, ben 8 hafta hamile kalabildim, olmayan kokuları duydum mesela örnek veriyorum evde o gün pişmediği halde tarhana çorbası kokusu duyuyordum elim duymuyordu, parfüm sıkan insanlar daha yoğun kokuyordu bana normalden vs vs

Aynen oyle kuzum zaten dilerken bile hayırlısını dilemıyormuyuz DEMEKKİ daha zamanı var.. Hem Meryem süresininde 27 günüydü bugun allahın iznıyle bizimde olucak... Biz hayal kırıklığına uğrasak bile umut etmeyi unutmayalım yeter :dua::anne:
Masallah ya meryem suresi ile hamile kalan duyduğum ikinci kişisin bu mesajını okuduktan sonra ben de uygulamayı düşünüyorum Allahım hayırlı eylesin bu arada

eylül de evlenelim 1 yıl oldu ve ben eğlendiğim günden beri istiyroum ama nasip olmadi bekliyorum umutla :)
kaderimiz aynı canım ben de ağustosta evlendim 1 yılı devirdik daha tık yok.
Peki hastaneye gittin mi kuzum bir sorun yoktur inşaallah :) ❤️❤️

kaderimiz aynı canım ben de ağustosta evlendim 1 yılı devirdik daha tık yok.
Peki hastaneye gittin mi kuzum bir sorun yoktur inşaallah :) ❤️❤️
Bir ara prolaktin yüksek çıktı 42 di dostinex kullandım 5 e düştü birde ısrar kesesinde iltihap var benim geçmedi bir türlü kullanmadığım ilaç kalmadi em son geçmemişti bende doktora gitmeyi bıraktım artık eşim den şüphelendim birşey mi var diye test yaptırdık ona hiçbir şeyi yok gayet normal iltihaplan dolayı mi olmuyor bilmiyorum sen gittin mi hiç

Bir ara prolaktin yüksek çıktı 42 di dostinex kullandım 5 e düştü birde ısrar kesesinde iltihap var benim geçmedi bir türlü kullanmadığım ilaç kalmadi em son geçmemişti bende doktora gitmeyi bıraktım artık eşim den şüphelendim birşey mi var diye test yaptırdık ona hiçbir şeyi yok gayet normal iltihaplan dolayı mi olmuyor bilmiyorum sen gittin mi hiç
Rahim filmi çektirdin mi canım. Bir de tüplerine baktır . inşaallah sorun yoktur. idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü yap balım. Ben dr gittim de daha tüplere bakmadan aşılama yapcz dedi.ben şok ben iptal

Rahim filmi çektirdin mi canım. Bir de tüplerine baktır . inşaallah sorun yoktur. idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürü yap balım. Ben dr gittim de daha tüplere bakmadan aşılama yapcz dedi.ben şok ben iptal
Ben hiç bilmiyorum onları tüplere baktıktan sonra mi yapılıyor aşılama birde aşılama ne ise yariyor bir-kac arkadaşım da söyledi soğan kurunu bende huylandigim için içmiyordum ama artık içmek zorundayım ondan sonra da geçmezse dediğin gibi gidecem doktora

Iltihaptan dolayı tüpler kapandı mi diye çok korkuyorum tüpler kapanırsa tek çare tüp bebek mi oluyor :(

Ben hiç bilmiyorum onları tüplere baktıktan sonra mi yapılıyor aşılama birde aşılama ne ise yariyor bir-kac arkadaşım da söyledi soğan kurunu bende huylandigim için içmiyordum ama artık içmek zorundayım ondan sonra da geçmezse dediğin gibi gidecem doktora

Evet canım 1 yıl denemeden sonra bebiş olmazsa rahim filmi çektryosun tüpler kapalı olablir diye.

aşılama da spermleri yıkayıp kaliteli olanlarını enjekte ediyorlarmş

Evet canım 1 yıl denemeden sonra bebiş olmazsa rahim filmi çektryosun tüpler kapalı olablir diye.

aşılama da spermleri yıkayıp kaliteli olanlarını enjekte ediyorlarmş
Anladım canım peki tüpler kapalı olsa da işe yarıyor mu aşılama ben korkuyorum tüpler kapanmıştır diye kortugum başıma gelmez inşallah

Anladım canım peki tüpler kapalı olsa da işe yarıyor mu aşılama ben korkuyorum tüpler kapanmıştır diye kortugum başıma gelmez inşallah
yok tüp tıkalıysa aşılama işe yaramaz canım. çünkü yumurtanın döllenmesi için tüplern açık olması lazım. valla bende de enfeksyon oluyor hep. ben de aynı dertten muzdaribm :(

yok tüp tıkalıysa aşılama işe yaramaz canım. çünkü yumurtanın döllenmesi için tüplern açık olması lazım. valla bende de enfeksyon oluyor hep. ben de aynı dertten muzdaribm :KK43:
Napıcaz canım ya valla bu iltihap benim vücudumda artik bağışıklık kazandı son çare soğan suyu kaldi

Peki sen aşılamayı kabul ettin mi son durum me şuan?

Back
X