• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıcaz canım ya valla bu iltihap benim vücudumda artik bağışıklık kazandı son çare soğan suyu kaldi

Peki sen aşılamayı kabul ettin mi son durum me şuan?

cipro antibiyotik kullandın mı canım.
Ben soğan kürü 8. Güneyin şimdi.
Valla ben rahim filmi için hastaneye gittim doktor önce aşılama yapcz dedi. Ben de yumurtalar bi sorun yok ki dedim. Kadın kendi de ne dediğini bilmedi yani önce rahim filmi olması gerektiğini unutmuş sanırım :))))
Yok aşılama istemedim o da beni filme gönderdi ama Eylül ayı randevu doluymuş adet olunca tekrar gidcm inşaallah

Valla ben rahim filmi için hastaneye gittim doktor önce aşılama yapcz dedi. Ben de yumurtalar bi sorun yok ki dedim. Kadın kendi de ne dediğini bilmedi yani önce rahim filmi olması gerektiğini unutmuş sanırım :))))
Yok aşılama istemedim o da beni filme gönderdi ama Eylül ayı randevu doluymuş adet olunca tekrar gidcm inşaallah
Balım nasılsın ?

Inşallah gerek kalmaz soğan kürü işe yarar canım benim umudunu kaybetme eylülün dolu olmasında da vardır bir hayır :)

O antibiyotiği de kullandım neden sordun ki canım

Merhaba tatlım ben iyiyim şükür. Sen nerelerdesin, nasılsın. Uzun zamandır gelmedin hiç. Bir sıkıntı yoktur inşallah canım
İyi diyeyim iyi olayım inşallah kuzum ama çok ağır geçiyor benim hamilelik sürekli mide bulantısı kusma hali. Birde enfeksiyon olmuş idrarda bekarlıktan beri kurtulamadığım illet. Rapor aldım evdeyim bikaç gün.

Düğünüme az kaldı ben de 2019da anne olmak istiyorumm:anneadayı: Hayırlısıyla kucağımıza alalım bende okul kpss falan da var ama olsun evlat ya her şeye değer :KK200:

Rabiacim sen tuplerin kapali olduguna kendini cok inandirmissin sanki canim. Mesela asilamayi deneseydin hsg nasil olsa bidahaki ay cekilcen cakit kaybetmezdin tupler kapali degilse. Asilamada kaliteli spermleri alabiliyorlar ihtimal artiyor yani seninki simdiye kadar sebepsiz yere bile olabilir ki benimki oyle 2 senedir. Gerci bende asilamadan korkuyorum ama bu ay doktor ne derse onu yaparim

aboww akbabalar :-) Kötüsü evlerden ırak balım
Hahah amin ciğerim. Günaydınnnn bir uykum var bir uykum var sorma yatıyorum paso :D
ayşegül saçmalama bu kadar belirti arama daha rahime bile yerleşmemiş varsa bile diyorum ama ayıptır söylemesi kabız oldum bile :olamaz: Şaka gibi daha yumurtlamadan 5 gün geçti bende göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı ne ararsan var

Hahah amin ciğerim. Günaydınnnn bir uykum var bir uykum var sorma yatıyorum paso :KK70:
ayşegül saçmalama bu kadar belirti arama daha rahime bile yerleşmemiş varsa bile diyorum ama ayıptır söylemesi kabız oldum bile :olamaz: Şaka gibi daha yumurtlamadan 5 gün geçti bende göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı ne ararsan var

yumurtlamadan beri sürekli devam eden kasık ağrım vardı. uyku hali halsizlik vardı. yumurtlamadan 11 gün sonra kanda beta hcg pozitif çıktı. :halay:

yumurtlamadan beri sürekli devam eden kasık ağrım vardı. uyku hali halsizlik vardı. yumurtlamadan 11 gün sonra kanda beta hcg pozitif çıktı. :halay:
ayy ne güzel canım benim allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın. bir öncekinnde de böyle belirtiler vardı hamileydim bakalım yine aynı belirtiler.. beni zaten şüphelendiren yumurtlamadan hemen sonra başlayan oluyor adete yakın olanlar adet habercisi oluyor

ayy ne güzel canım benim allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın. bir öncekinnde de böyle belirtiler vardı hamileydim bakalım yine aynı belirtiler.. beni zaten şüphelendiren yumurtlamadan hemen sonra başlayan oluyor adete yakın olanlar adet habercisi oluyor
benim olumlu sonuçlanırsa ilk gebelik olacak. çok fazla bilgim yok ama aynı adet ağrısı gibi sancılarım oluyor. ama yumurtlamadan sonra hiç geçmedi.

Masallah ya meryem suresi ile hamile kalan duyduğum ikinci kişisin bu mesajını okuduktan sonra ben de uygulamayı düşünüyorum Allahım hayırlı eylesin bu arada
Yok kuzum ya Bn daha hamile kalamadım inş rabbim hepimize nasip eder o duyguyu

İyi diyeyim iyi olayım inşallah kuzum ama çok ağır geçiyor benim hamilelik sürekli mide bulantısı kusma hali. Birde enfeksiyon olmuş idrarda bekarlıktan beri kurtulamadığım illet. Rapor aldım evdeyim bikaç gün.
Canım yaa, bu haftalar öyle geçiyor derler. 20'leri gör geçer inşallah o zamana kadar. Bol su içmeyi ihmal etme. Hatta zararlı değilse 1 soda iç . Rabbim kolaylık versin inşallah kuzum

Rabiacim sen tuplerin kapali olduguna kendini cok inandirmissin sanki canim. Mesela asilamayi deneseydin hsg nasil olsa bidahaki ay cekilcen cakit kaybetmezdin tupler kapali degilse. Asilamada kaliteli spermleri alabiliyorlar ihtimal artiyor yani seninki simdiye kadar sebepsiz yere bile olabilir ki benimki oyle 2 senedir. Gerci bende asilamadan korkuyorum ama bu ay doktor ne derse onu yaparim
Canım, benim için vakit kaybı çünkü Ankarada sürekli olarak kalma şansım yok. Ayrıca benim için mühim olan tüplerin durumu. Kaldı ki hiçbir tetkik yapılmadan aşılama olacaksın denmesi biraz garip geldi. Bu süreçte yıpranmak istemiyorum. Her doktorun dediğini yaparsak işimiz var O yüzden doktor değiştireceğim.

Hahah amin ciğerim. Günaydınnnn bir uykum var bir uykum var sorma yatıyorum paso :KK70:
Günaydın canımın dibi (:
Belirtilerin de maşallah :) Psikolojik değilse bebiş çoktan yola çıkmıştır inşallah kuzum :)

Back
X