• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım benim bat bugündü ve şimdi teşrif etmiş bulunmakta şaşırtmadı beni yine :KK43: Yeni bat 2 kasım

Kuzum en azından düzenli oluyorsun. Bi de bana bak ne zaman olcagm belli değil :(
Son bat olur inşallah balımm.
:)

Günaydın canıım, hayırlı dualı cumalar olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amiinn canım nasılsın

Canım henüz olmadım ama salı günü kan testi vermiştim hamile değilim tüp bebek tedavisine baslıycaz

En azından bekleye bekleye yıpranmazsın canım benim ❤️

Şekerler ben de evde tekim kv kp yoklar. Değerlendiricem ama maalesef yumurtlama belirtisi olarak sadece kasık ağrım var akıntı falan yok. Soğan kürü yapıyorum ondan mı ki

Kuzum en azından düzenli oluyorsun. Bi de bana bak ne zaman olcagm belli değil :KK43:
Son bat olur inşallah balımm.
:)

Amiinn canım nasılsın

En azından bekleye bekleye yıpranmazsın canım benim ❤️
İyiyim kuzucum çok şükür. Çatlatma iğnemin 5.günündeyim. bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Sen nasılsın balım?

İyiyim kuzucum çok şükür. Çatlatma iğnemin 5.günündeyim. bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Sen nasılsın balım?
Hadii :) gelecek bebeğin inşallah balımm :dua:
İyiyim hamdolsun balım sağolasın

Rainbow hamile canım :)
Ya ben gerçekten çok üzülüyorum bizlerle paylaşılmamasına. Neyse kuzum gerilmek istemiyorum :)

Kuzum adam hakli kötüysen gidin lütfen
Kuzum Bn dayanamayıp gece 3 te test yaptım malesef yok adet belirtim de yok ama sadece ara ara ağrılarım geliyor tam adet oldum diyorum sonra bir bakıyorum biraz önce o ağrıyı ceken ben değil mişim gıbı oluyor. Mide bulantısı halsızlık sürekli uyku halii yine hepsı boş cıktı.. Banada aşılama yolu göründü..

Kuzum Bn dayanamayıp gece 3 te test yaptım malesef yok adet belirtim de yok ama sadece ara ara ağrılarım geliyor tam adet oldum diyorum sonra bir bakıyorum biraz önce o ağrıyı ceken ben değil mişim gıbı oluyor. Mide bulantısı halsızlık sürekli uyku halii yine hepsı boş cıktı.. Banada aşılama yolu göründü..
:@ Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten afalladım. Belki testte çıkması için henüz erken canımın içi. Belki de zamanı geldiğinde olur. Off cümle bile kuramadım :kızgın:

Ya ben gerçekten çok üzülüyorum bizlerle paylaşılmamasına. Neyse kuzum gerilmek istemiyorum :)
Amiin kuzum. Artık hepimizin bebeği gelsin :dua:

:mad: Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten afalladım. Belki testte çıkması için henüz erken canımın içi. Belki de zamanı geldiğinde olur. Off cümle bile kuramadım :kızgın:
Hiç sanmıyorum kuzum doktorumu arayıp ne yapacağımızı sorucam belkı de ameliyat olup sonrada aşılamaya gecerim

Hadiii. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ağır iş yapma sen dikkat et
kendime inanmıyorum ya nasıl kurdum hamileyim diye :kızgın: kan tahlili de negatif çıktı canlar, sağlık ocağındaki doktor kadın doğuma gözükmem gerektiğini söyledi. İdrar enfeksiyonu geçirdiğim için ilaç fitil falan kullanmıştım o yapabilirmiş kahverengi lekenlenme ..:işsiz: Napalım hayırlısı artık

canım ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek. bir de kaç gün gecikti adetin ben sağlık ocağına gittiğimde kiminin çıkmaz idrarda demişti doktor. 10. gün çıkması lazım demişti

14 ay oldu kuzum adetime 2 gün var
benim bir tanıdığımın idrarda hiç çıkmıyormuş 2 tane çocuğu var ikisinde de kan testiyle öğrendim dedi.. tabi umutlandırmak istemem kzucum herşeyin hayırlısı bi an önce güzel haberleri alırsın

Benim yorum yaptığım bi topikte gördüm canım yeni ama yanlış değilsem dün öğrendi normaldir sevincinden söylemeyi unutmuştur belki kuzum :)

benim bir tanıdığımın idrarda hiç çıkmıyormuş 2 tane çocuğu var ikisinde de kan testiyle öğrendim dedi.. tabi umutlandırmak istemem kzucum herşeyin hayırlısı bi an önce güzel haberleri alırsın
İnş kuzum Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün ne diyim kısmetimizde varsa olucaktır

Back
X