• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam :) Ben bugun doktora gittim yumurtalim 11 mm idi ya sali gunu bugun 14 olmus; biraz az buyumus yani... O yuzden gonal f verdi simdi 2 gun onu vuracagim aonra pazartesi yine kontrol...

Kizlar selam :) Ben bugun doktora gittim yumurtalim 11 mm idi ya sali gunu bugun 14 olmus; biraz az buyumus yani... O yuzden gonal f verdi simdi 2 gun onu vuracagim aonra pazartesi yine kontrol...
Gonal f çok çabuk büyütüyo diye duydum canım. İnşallah pazartesiye çok güzel büyümüş olurlar ve çatlatırlar

Gonal f çok çabuk büyütüyo diye duydum canım. İnşallah pazartesiye çok güzel büyümüş olurlar ve çatlatırlar
insallah beybim :) aman bu ay ben biraz saldim zaten sanki cok da heyecanla beklemiyorum yani olmazsa da hayal kirikligi yasamayacagim gibi geliyor elimden geleni yapiyorum nihayetinde...

insallah beybim :) aman bu ay ben biraz saldim zaten sanki cok da heyecanla beklemiyorum yani olmazsa da hayal kirikligi yasamayacagim gibi geliyor elimden geleni yapiyorum nihayetinde...
Ben de öyleyim çok üstüne düşmüyorum ama sonuç negatif olunca yine bi yıkılıyorum kuzum ya. Napalım elimizden geleni yapalım da gerisi nasip canımcım

Benim yorum yaptığım bi topikte gördüm canım yeni ama yanlış değilsem dün öğrendi normaldir sevincinden söylemeyi unutmuştur belki kuzum :)
Olabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)

Olabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)
Heralde ki kuzum :) Allah sağlıkla sıhhatle sürdürsün ama benim ahdım var aha duyayım direkt yazcam buraya konuya kaynak oldu deyip taşlamayın ama he :rapci:

Hadii :) gelecek bebeğin inşallah balımm :dua:
İyiyim hamdolsun balım sağolasın

Ya ben gerçekten çok üzülüyorum bizlerle paylaşılmamasına. Neyse kuzum gerilmek istemiyorum :)
Aaa şimdi gördüm paylaşmazmıyım senin o güzel listende hamiş emojisini istediğimi sana söylemiştimya canım benim
Ama dün idrar testi yaptım hemen o heyecanla paylaştım ama sonra Haziran’da yaşadığım hüsran aklıma geldi dur dedim kan sonucunu al öyle paylaş biraz önce kan sonucumu aldım Onuda senin etiketinin altına yazdım şimdi sırayla kaldığım yerden okuyordum
İnş rabbim tamamına erdirir sorma çok korkuyorum hatta daha eşime bile söyleyemedim :))

Back
X