- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
İyi bakalim tatlımUyuyamıyorum benim ki işe gidicek.. Kahvaltı spor çantasını falan hazırladım uyanmışkende bakayım dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalim tatlımUyuyamıyorum benim ki işe gidicek.. Kahvaltı spor çantasını falan hazırladım uyanmışkende bakayım dedim
Canım mrb Bnim teyzemin oğlundada aynı sorun vardı... 18 sene boyunca çoçuğu olmadı .. Sigara içerdi.. İzmire aşılama ıkı kere tüp bebek denedi olmadı... İlaçlar içerdi kontrole giderdi sperm oluşmuş ameliyata alırlardı stresten ameliyat sırasında sperm kaybolup giderdi... Hepsı yüzde 1 şans verirlerdi... Sonra burda İstanbulda bahseciye yolladılar tüm tahlıllerı ve onlar yüzde on sanş verince hemen gelip tedavıyi kabul ettiler çünkü çok az olsada ilk defa yüzde birin üstünde Bı rakam vermişti burası tedavıyi başlar başlamaz ilk denemede hamile kaldı ve çok şükür oğlu suan bi aylık iki yaşına gelince dondurulmuş emprıyoları yine kullanıp ikinciye hamile kalıcak inş .. Rabbim ol dedikten sonra sıfır spermle bile oluyor mucize demem o yüzden rabbim yüzümüzü güldürsün..Hoş bulduk canım bizim sorunumuz azospermi varikosel yok hormonlar normal ama 830 bin ileri hareketlilik zaten sıfır morfoloji de sıfır moral desen yerle bir
Bnde kendim için infertelite bölümüne randevu aldım devletten çok araştırdım ve çok iyi Bı doktor buldum bklm gidince aşılama için başvurcam ... Oda ameliyat ol derse olup tekrar umut bağlıcam....İyi bakalim tatlım![]()
Hakkında hayırlısı olsun balım. Rabbim fazla aratmasın.Bnde kendim için infertelite bölümüne randevu aldım devletten çok araştırdım ve çok iyi Bı doktor buldum bklm gidince aşılama için başvurcam ... Oda ameliyat ol derse olup tekrar umut bağlıcam....
Amin kuzum cümlemize inş....Hakkında hayırlısı olsun balım. Rabbim fazla aratmasın.
Hoşgeldin canım tabii ki :))
Hiç bir fikrim yok bu konuda balımKızlar birşey sorcam normalde bnm yumurtlama donemi su an ama akıntım bitti sanki hic gelmiyor bnm adet bitiminin hemen ertesi gunu akintim baslamisti (6. Gun) yani v3 devam etti akıntım adetin (12. Gunu) adetten sonra 7.gun cok fazla akıntım vardi yumurta beyazi kivaminda seffaf akışkan ondan sonra bi iki gun daha devam etti bitti acaba erken mi yumurtladim ki su kasık ağrım var ama akintim yok
Tamam cnm benmde bi bilgim yok vala bu ay bi tuhaf :\Hiç bir fikrim yok bu konuda balım
Ne için ameliyat gerekiyor kuzum? KaçırmışımBnde kendim için infertelite bölümüne randevu aldım devletten çok araştırdım ve çok iyi Bı doktor buldum bklm gidince aşılama için başvurcam ... Oda ameliyat ol derse olup tekrar umut bağlıcam....
Kuzum bnde 2mm bi polip çıktı gebeliğe engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar.. Ama aşılama yapılırsada küçücük bi olasılık bile olmasın dıye alalım demişti doktorNe için ameliyat gerekiyor kuzum? Kaçırmışım
Bence sen ağrıları baz al canım . Akıntı soğuktan falan da olabiliyor .Tamam cnm benmde bi bilgim yok vala bu ay bi tuhaf :\
Işte isin tuhf olani su an kasık agrim var ama akinti sıfır acaba akıntı olmadan yumurtlamaa oluyor muBence sen ağrıları baz al canım . Akıntı soğuktan falan da olabiliyor .
Aaa kaçırmışım hakikaten. Ben de 14 ay önce 2 cm aldırdım. Şimdi tekrar oluşmuş 8 mm... Tüp bebek ya da aşılama yaptırmam gerekirse aldırırım artık dediğin gibiKuzum bnde 2mm bi polip çıktı gebeliğe engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar.. Ama aşılama yapılırsada küçücük bi olasılık bile olmasın dıye alalım demişti doktor

Keşke ovulasyon testi kullansaydn balımIşte isin tuhf olani su an kasık agrim var ama akinti sıfır acaba akıntı olmadan yumurtlamaa oluyor mu
Eşim cok karşı ya ona da dedim alayım kızdı kendini iyice strese sokacan sartlayip durma kendjni falan die bklm nasip artkKeşke ovulasyon testi kullansaydn balım
O da haklı aslında balım. Siz yine de değerlendirinEşim cok karşı ya ona da dedim alayım kızdı kendini iyice strese sokacan sartlayip durma kendjni falan die bklm nasip artk