• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan vücuduna 6 saat uyku yeterli diyen geberesice kim bulun bana ölüyorum uykusuzluktan 8 saat uyumuşum yetmiyooorrr :sopa:

evet canım ablamın yanındaym kuaför ve bu günlerde uykuya doymuyorum
Vala ben calismiyorum ama bu aralar bende saat 10 11 e kadar uyuyorum ya gece 12 gibi uyurum her zmn 7 bucuk gibi en gec 8 de kalkardim bu aralar uyuyorum surekli

@Eaglemarbling Aynn kuzum benım ki doktor 2 cm altında olduğu için sorun yok dedi.. Şimdi doktorumu aradım.... Dün test yaptığımı negatif çıktığını söyledim .. Bundan sonra ne yapıcaz aşılama yı sizle mı yapıcaz dedim.. Bana melek bi dur daha erken çıkmamış olabılır dedi. Peki hasta olursam ameliyatı hemen olayım mı dedim.. Bana senin ki ultrasyonda bile gözükmüyor ameliyata gerek yok aşılama olumsuz olursa tüpten önce alırız dedi.. Azıcık pozitif ol diyo:işsiz:

Merhaba, sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim? Biz de yaklaşık 1 yıldır korunmadığımız halde hiç hamile kalamadım. Doktorum hsg ve diğer tahliller için yönlendirdi. Hormon sonuçlarım iyi, tüpler de açık ancak yumurta takibi vs. den hiç bahsetmedi. Bu nedenle bir doktora daha görünmek istiyorum.

Teşekkürler

Canım mrb Bnim teyzemin oğlundada aynı sorun vardı... 18 sene boyunca çoçuğu olmadı .. Sigara içerdi.. İzmire aşılama ıkı kere tüp bebek denedi olmadı... İlaçlar içerdi kontrole giderdi sperm oluşmuş ameliyata alırlardı stresten ameliyat sırasında sperm kaybolup giderdi... Hepsı yüzde 1 şans verirlerdi... Sonra burda İstanbulda bahseciye yolladılar tüm tahlıllerı ve onlar yüzde on sanş verince hemen gelip tedavıyi kabul ettiler çünkü çok az olsada ilk defa yüzde birin üstünde Bı rakam vermişti burası tedavıyi başlar başlamaz ilk denemede hamile kaldı ve çok şükür oğlu suan bi aylık iki yaşına gelince dondurulmuş emprıyoları yine kullanıp ikinciye hamile kalıcak inş .. Rabbim ol dedikten sonra sıfır spermle bile oluyor mucize demem o yüzden rabbim yüzümüzü güldürsün..

Amin canım inşallah ilaç ve macunlar kullanıyor bakalım önümüzdeki ay tekrar semen tahlili var

Merhaba, sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim? Biz de yaklaşık 1 yıldır korunmadığımız halde hiç hamile kalamadım. Doktorum hsg ve diğer tahliller için yönlendirdi. Hormon sonuçlarım iyi, tüpler de açık ancak yumurta takibi vs. den hiç bahsetmedi. Bu nedenle bir doktora daha görünmek istiyorum.

Teşekkürler
Canım nerde oturuyorsun

Back
X