• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum sakin sakin oturuyorum:))bazen diyorum böle alıştım 2.cocuk olursa nasıl olur die ablamın iki tane sürekli der bı olsun gör bu kadar çok istiosun ama dio:)))
Ohh kafanı dinle biraz :):) aynı benim ablam onun arka arkaya oldu aralarında 1 yaş var çocukların arada bana sinirlenince inşaallah seninde böyle olur diyo :):) bende bu kadar rahatlığa alışmışken korkuyorum biraz ama bebişe de alışırım herhalde:):)

Daim olsun balımm :)

Psikolojik olarak iyi sayılmam balım
Ohh kafanı dinle biraz :):) aynı benim ablam onun arka arkaya oldu aralarında 1 yaş var çocukların arada bana sinirlenince inşaallah seninde böyle olur diyo :):) bende bu kadar rahatlığa alışmışken korkuyorum biraz ama bebişe de alışırım herhalde:):)
İlk olunca kuzum heyecanı daha farklı benim şimdi olsa aralarında 6yas olcak düşünsene epeyde varmış valla:))

İlk olunca kuzum heyecanı daha farklı benim şimdi olsa aralarında 6yas olcak düşünsene epeyde varmış valla:))
Ohooo baya var ablalığını baya baya hissettirecek desene :):) seninde ilk gibi heyecanlı olur bu kadar aradan sonra Rabbim daha fazla açmasın arayı :):) annelik duygusunu merak ediyorum ablamın küçük oğlu öyle bi anne diyo ki benim içim eriyor :):)

Ohooo baya var ablalığını baya baya hissettirecek desene :):) seninde ilk gibi heyecanlı olur bu kadar aradan sonra Rabbim daha fazla açmasın arayı :):) annelik duygusunu merak ediyorum ablamın küçük oğlu öyle bi anne diyo ki benim içim eriyor :):)
Ay kuzum okadar farklı ve güzellik herşeyden önce ilk baş evlat gelio ben önceden çok sabırsızdim ama şimdi sabır küpüyüm:)) hele bide dillenince gör bizimki sayıyı annem meleğim die çok güzel bı nimet Rabbim en kısa zamanda R4bi4 R4bi4 yaşatsın en kisa zamanda kuzum hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanada. Banada en kısa zamanda kızıma kardeş nasip etsin

Amin canım benim :) noldu anlat rahatlarsın biraz?

Burda bi cinayet ve intihar vakası oldu cesetlern fotolarını gördüm alt üst oldum kuzum. Anlatılacak gibi değil
Ay kuzum okadar farklı ve güzellik herşeyden önce ilk baş evlat gelio ben önceden çok sabırsızdim ama şimdi sabır küpüyüm:)) hele bide dillenince gör bizimki sayıyı annem meleğim die çok güzel bı nimet Rabbim en kısa zamanda R4bi4 R4bi4 yaşatsın en kisa zamanda kuzum hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanada. Banada en kısa zamanda kızıma kardeş nasip etsin

Amiiinn canımın içi ya amin

Ayyy etkilenmissindir epey canım ya
2 genç arkadaş. Birinin elinde pompalı tüfek var. Bi binanın otoparkına gidiyorlar. Gençlerden biri diz çöküyor. Öbürü gencin kafasına ateş ettikten sonra kendi kafasına da sıkıp hayatına son veriyor. Görsen beyni sıçramış duvara. Allahım sen bizleri muhafaza eyle Ya. Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz :(

Kızlar sat in 9.günündeyim yumurtlamama 4 gün var soğan kürüne bugün başlasam olur mu sizce?

Back
X