- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Hamdolsun canım benimİyiyim kuzum sizi sormalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun canım benimİyiyim kuzum sizi sormalı
Yok kuzum adetin 7. Günü başlanırKızlar sat in 9.günündeyim yumurtlamama 4 gün var soğan kürüne bugün başlasam olur mu sizce?
Ayy haklisin çok kötü bir zamandayiz gerçekten2 genç arkadaş. Birinin elinde pompalı tüfek var. Bi binanın otoparkına gidiyorlar. Gençlerden biri diz çöküyor. Öbürü gencin kafasına ateş ettikten sonra kendi kafasına da sıkıp hayatına son veriyor. Görsen beyni sıçramış duvara. Allahım sen bizleri muhafaza eyle Ya. Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz![]()
Iki günden birşey olur mu ki 12 yi geçtik yeni güne başladık buna göre 9.günündeyimYok kuzum adetin 7. Günü başlanır
Ayyy inanmıyorum valla ya devir çok kötü olmuş2 genç arkadaş. Birinin elinde pompalı tüfek var. Bi binanın otoparkına gidiyorlar. Gençlerden biri diz çöküyor. Öbürü gencin kafasına ateş ettikten sonra kendi kafasına da sıkıp hayatına son veriyor. Görsen beyni sıçramış duvara. Allahım sen bizleri muhafaza eyle Ya. Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz![]()
Olur sanırım canım. Ben de soğan yapıyorum ama yumurtam çatladı mı bilmiyorum. Akıntıdan anlayamıyorsunIki günden birşey olur mu ki 12 yi geçtik yeni güne başladık buna göre 9.günündeyim
Sorma kuzum.. Ötekinin de gözü fırlamışAyyy inanmıyorum valla ya devir çok kötü olmuş
kötü etkilenmycegini bilsem atardım foto Ay yok kuzum bakaman ben öle sen resimleri nerede gördü ki bakmasaydin keskeSorma kuzum.. Ötekinin de gözü fırlamışkötü etkilenmycegini bilsem atardım foto
![]()
Kardeşimin arkadaşı çekip kardeşime atmış o da bana atmış kuzum. ay bi açtım şoka girdim resmen. Çılgınlık bu.Ay yok kuzum bakaman ben öle sen resimleri nerede gördü ki bakmasaydin keske
Rabbim ıslah etsin ne diyim Allah korkusu versinKardeşimin arkadaşı çekip kardeşime atmış o da bana atmış kuzum. ay bi açtım şoka girdim resmen. Çılgınlık bu.
Aminn kuzumRabbim ıslah etsin ne diyim Allah korkusu versin
Amiiiinn canım benim valla çok farklıdır tabi Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu sana da tekrar yaşat inşaallah :):)Ay kuzum okadar farklı ve güzellik herşeyden önce ilk baş evlat gelio ben önceden çok sabırsızdim ama şimdi sabır küpüyüm:)) hele bide dillenince gör bizimki sayıyı annem meleğim die çok güzel bı nimet Rabbim en kısa zamandaR4bi4 yaşatsın en kisa zamanda kuzum hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanada. Banada en kısa zamanda kızıma kardeş nasip etsin
Ayyy niye bakıyosun ki kuzum ben çok çabuk etkilenirim hiç bakmam o yüzdenBurda bi cinayet ve intihar vakası oldu cesetlern fotolarını gördüm alt üst oldum kuzum. Anlatılacak gibi değil
Amiiinn canımın içi ya amin
İnşallah canım benimAmiiiinn canım benim valla çok farklıdır tabi Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu sana da tekrar yaşat inşaallah :):)
Günaydın uzun zamandır yoktum kimler ne yaptı gelişme varmı ? Bende bişey yok geçen ay 10 gün gecikmeli adet olmuştum malum eylül o kadar kötü geldi ki üstüne hastalandım tansiyon vs. kilo kaybettim şimdilik kafamdan tamamen çıkardım bebek olayını diyetisyene gittim acilen kilo almam lazım![]()
Ayyy niye bakıyosun ki kuzum ben çok çabuk etkilenirim hiç bakmam o yüzden
İnşallah canım benim
Ayy neden olmasın ki kuzumm :))R4bi4 kuzum demiştim ahdım var yazcam diye eğlencesine az önce test yaptım bata 11 gün var hafif çok zor görülen çizgi çıktı tabi test bozuktur diye düşünüyorum ben bu kadarı mucize olur