• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy neden olmasın ki kuzumm :))
Ama laboquick bozuk diyorlar ki ben de geçen laboquick almıştım adetliyken bi tane yapayım dedim negatif gösterdi. Öyle denildiği gibi hassas olduğu için pozitif gösteriyor herhalde :)
Valla heyecan yaptım şimdi ya o 11 gün geçer mi
laboquick değil canısı al-bi aldım

Ayy neden olmasın ki kuzumm :))
Ama laboquick bozuk diyorlar ki ben de geçen laboquick almıştım adetliyken bi tane yapayım dedim negatif gösterdi. Öyle denildiği gibi hassas olduğu için pozitif gösteriyor herhalde :)
Valla heyecan yaptım şimdi ya o 11 gün geçer mi
bilmiyom farkedebilecen mi netleştirdim ama kalite düşüyo. elimde bakınca farkediyorum

Eklentiler

• CYMERA_20181007_130412.webp
    CYMERA_20181007_130412.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 40
laboquick değil canısı al-bi aldım
Ha balım hani ovulasyon testi ile geliyor, o sandım.
evet kuzum 3 gün erken yumurtladım eğer 3 gün çıkaracaksak 8 gün kalmış

Az kalmış kuzum albi hassas ise vardır ya ay inşaallah
bilmiyom farkedebilecen mi netleştirdim ama kalite düşüyo. elimde bakınca farkediyorum
Kız bakar bakmaz gördüm valla, çizgi ben burdayım diyor bariz :) normalini atar mısın bi :)

Ha balım hani ovulasyon testi ile geliyor, o sandım.

Az kalmış kuzum albi hassas ise vardır ya ay inşaallah

Kız bakar bakmaz gördüm valla, çizgi ben burdayım diyor bariz :) normalini atar mısın bi :)
atim kuzum dur kalite düşüyo ama atayım

Eklentiler

• CYMERA_20181007_130953.webp
    CYMERA_20181007_130953.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Bak heycanlandım şimdi beni de heyecanlandırdın :) yarın kan vercektim vitaminler için betaya da baktırrım inşallah koca bi sıfır görmem :)
Sabırsızlıkla bekliycem sonucu canımın içi :)

Merhaba tatlım, ben de dün seni düşünüyordum sesi çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun canım, kendine çok iyi davran.

Onun olduğunu bilmeden açtım canım, gece lavaboya kalkamıyorum düşün. Çok korkar oldum

Balım ne alemdesin regl oldun mu
Oldum canım yeni bat 6kasim

Kizlar selam nasilsiniz?

Insallah onumuzdeki hafta da birkac hamileik haberi gelir; var mi bu hafta bati gelen?

Ben bu iki gun (ctesi ve pazar) gonal f igne vuruldum; biraz canim acidi bir de biraz morarttim ama insallah deger de bu ay; bosuna cekmemis olurum bunlari.

Back
X