İnşallah bebiş gelmiştir <3 kaçta çıkacak? Derse gircem aklım kalacak :)sonucu bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebiş gelmiştir <3 kaçta çıkacak? Derse gircem aklım kalacak :)sonucu bekliyorum![]()
Canım bazı aylar yumurta çatlamayabilir bazı aylar yumurta tam gelişemeyebilir bana dr um söylemişti herşey etkileyebilir özellikle psikolojiCanim simdi geldim doktordan bugum 17. Gun ama hala tam buyumemis. Biliyorsun normalde 21. Gun yumurtam catliyordu her ay. Doktor persembe yeniden gel artik o gunde olmazsa direk obur ay igneye baslayalim dedi. Klomenden vazgecti herhalde oysaki bu ay ilk kez klomen icmistim.
Anlamadigim birsey var. Yani ben 1 yildir her ay yumurtluyorum akintim agrim olusuyordu ve ovulasyon testleri ile bunu kesinlestirmistim hep 20. 21. Gun cift cizgi olurdu.
Simdi benim yumurtalar buyumeden mi catliyormus yani hic birsey anlamadim.
Allahi seven beni aydinlatsin bu yuzden mi bebegim olmuyor.?
Doktor ilk kontrolde 7 8 folikul var demisti ve sonra sagda 1 solda 2 tane gelismeyi bekleyen var demisti.
Gelismiyor mu gelismeden mi catliyor.
Cokkkk uzgunum ya inanilmaz hemde yikildim resmen
valla normalde 3-4 saate çıkıyo sonucu ay meraktan çocuk varsada düşer be tövbe tövbeNe zaman çıkar ay sağlık ocağında mı verdin canım

4 saate net çıkarİnşallah bebiş gelmiştir <3 kaçta çıkacak? Derse gircem aklım kalacak :)

Ay allah korusun güzel haberler alalım inşallahvalla normalde 3-4 saate çıkıyo sonucu ay meraktan çocuk varsada düşer be tövbe tövbe![]()
Kıyamam yaa için içine sığmıyor Di mi4 saate net çıkar![]()

inşallah kuzum çöküş yaşamak istemiyorumAy allah korusun güzel haberler alalım inşallah
Hafazanallah :) Heyecanla bekliyoruz kuzumvalla normalde 3-4 saate çıkıyo sonucu ay meraktan çocuk varsada düşer be tövbe tövbe![]()
sığmıyor çünkü bir kaybım var korkuyorum çöküş yaşamaktan ancak o kaybımı yeni bi bi haberle hafifletebilirim. unuturum demiyorum unutulmuyor ama alışılıyorKıyamam yaa için içine sığmıyor Di mi![]()
Görüştüm kuzum hersey normal bnde sadece eşimde morfoloji %1 çıkmıştı doktorlar hepsi o önemli değil sayı ve hareketlilik normal demişti ama sanırım önemli çünkü başka bi sebeb yok yarın tekrar bi gidicemDoktorla görüştün mü? Hsg hormonlar her şey normaldi dimi sende kuzum?
kız benimkide negatif silik arası kör olana kadar bakıyom çıkıyo anca
Haklisin ne bileyim moralim cok bozuk. Dayanacak gucum kalmadi. Allah kahrettin dogudayiz ve hicbir yere gidemiyoruz. Iznim yok imkan yokkk.Canım bazı aylar yumurta çatlamayabilir bazı aylar yumurta tam gelişemeyebilir bana dr um söylemişti herşey etkileyebilir özellikle psikoloji
O yüzden bu ay öyle bile olsa herr ay bu böyleydi diyemeyiz ki bence daha 4 gün var ama kaç mm olduğunu sorsaymışsın keşke
Birde canım dr gerçekten çok önemli seni rahatlatmıyorsa seni tatmin etmiyorsa devam etme
Canım her çatlayan yumurta kaliteli yumurta olmayabiliyor o yüzdende gebelik oluşmaya biliyor yani aaa yumurtam çatladı neden olmadı deme.. Bnim testle de kontrol ediliyor çatlayan yumurtanın kaliteli olduğu ama yinede olmuyor içini ferah tut bi sorun yoksa olucak allahın iznıyleHaklisin ne bileyim moralim cok bozuk. Dayanacak gucum kalmadi. Allah kahrettin dogudayiz ve hicbir yere gidemiyoruz. Iznim yok imkan yokkk.
Her ay catliyor dedigim yumurta akinti teste iki cizgi ne peki ne olur biri izah etsin
Maşallah bariz belli seninki tatlımkız benimkide negatif silik arası kör olana kadar bakıyom çıkıyo anca

Allah tekrar yaşatmasınsığmıyor çünkü bir kaybım var korkuyorum çöküş yaşamaktan ancak o kaybımı yeni bi bi haberle hafifletebilirim. unuturum demiyorum unutulmuyor ama alışılıyor
belli de, kanda çıkmazsa diye korkuyorum ya her türlüsü stresMaşallah bariz belli seninki tatlım![]()
Bence 21. gunu bekle daha buyur diye dusunuyorum. mm olarak soyledi mi kac oldugunu boyutunun? Ya iste hepsi ayni hizda gelismiyot folikullerin hepsi ayni anda da catlamiyor zaten; bence igne daha etkili kuzum zaten... Doktor yanlis bir sey dememis aslinda bakarsan...Canim simdi geldim doktordan bugum 17. Gun ama hala tam buyumemis. Biliyorsun normalde 21. Gun yumurtam catliyordu her ay. Doktor persembe yeniden gel artik o gunde olmazsa direk obur ay igneye baslayalim dedi. Klomenden vazgecti herhalde oysaki bu ay ilk kez klomen icmistim.
Anlamadigim birsey var. Yani ben 1 yildir her ay yumurtluyorum akintim agrim olusuyordu ve ovulasyon testleri ile bunu kesinlestirmistim hep 20. 21. Gun cift cizgi olurdu.
Simdi benim yumurtalar buyumeden mi catliyormus yani hic birsey anlamadim.
Allahi seven beni aydinlatsin bu yuzden mi bebegim olmuyor.?
Doktor ilk kontrolde 7 8 folikul var demisti ve sonra sagda 1 solda 2 tane gelismeyi bekleyen var demisti.
Gelismiyor mu gelismeden mi catliyor.
Cokkkk uzgunum ya inanilmaz hemde yikildim resmen
Bence gayet güzel canım :)Kizla selam, doktordan ciktim simdi :) ilk defa 2 yumurtam gelismis cok sukur biri 17 biri 20 mm; simdi igne olacagim. Iyi degil mi boyutlari?