- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Günaydın balım ,ben de seni merak ediyordum. Dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah :)günaydın hanımlar. test yaptım negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın balım ,ben de seni merak ediyordum. Dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah :)günaydın hanımlar. test yaptım negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Nie olmayacak diye düşündün daha bata varZaten bu ay da olmycaktı balım, kafama takılan neden her ay gördüğüm akıntıyı bu ay görmedim :)
Yumurtlamayı bilmediğim için değerlendirmedim canımNie olmayacak diye düşündün daha bata var
Bu ay hiç mi değerlendirmedin belki değerlendrdgn günler yumurtlamaya denk gelmiştir olamaz miYumurtlamayı bilmediğim için değerlendirmedim canım
1-2 kere oldu ama adet bitiminden 2-3 gün sonra yani. Zannetmiyorum tatlım.Bu ay hiç mi değerlendirmedin belki değerlendrdgn günler yumurtlamaya denk gelmiştir olamaz mi
Anladım canım hayırlısı olsun ins önümüzdeki ay yeni umut diyelim o zmn ins :-}1-2 kere oldu ama adet bitiminden 2-3 gün sonra yani. Zannetmiyorum tatlım.
İnşallah balım Rabbimden hayırlısı :) senin kaç gün kaldı :))Anladım canım hayırlısı olsun ins önümüzdeki ay yeni umut diyelim o zmn ins :-}
Bnm karışık takvime gore 13 benim hissettigime göre 9İnşallah balım Rabbimden hayırlısı :) senin kaç gün kaldı :))
Belki frgrafta gozukmuo bilmiorum ama ben ikinci cizgiyi goremedim canim hic bat ne zmndiGünaydın Kızlar ..
Son 4 gün ..
Sabah test yaptım .
Gözlerımın bir oyunu veya test bozuk olabılır . Yarın test yapmıcam .. Perşembe sabahı yapıcam ..
Eki Görüntüle 2196281
Bnm karışık takvime gore 13 benim hissettigime göre 9![]()
Günaydın Kızlar ..
Son 4 gün ..
Sabah test yaptım .
Gözlerımın bir oyunu veya test bozuk olabılır . Yarın test yapmıcam .. Perşembe sabahı yapıcam ..
Eki Görüntüle 2196281
Bakalim hislerim beni yaniltacak miAllah iyiliğini versin![]()
Belki frgrafta gozukmuo bilmiorum ama ben ikinci cizgiyi goremedim canim hic bat ne zmndi
Allah iyiliğini versin
Ben gördüm ki çizgiyi :)))
Dur bi daha bakayim herkes görüyorum dese de ben goremiom cogu zaman kız vala ya telefondan ya da benden kaynaklı az kalmis bata ins vardr canım belirtilerin var miYok dünde yaptım . Onu mesela paylaşmadım . Çünkü gri gibiydi .. Bugun bildiğin belli oluyor .. Bu resimde de aslında görüyorumSen naısl görmedın kızzz
![]()
Fit mutlu anne
Resim rengini falanda döndurdum .
Bende görüyorum ..
Sadece bozuksa bilemem .
BAT : 13 Ekim..
Ya adet belirtileirmle aynı o yüzden bişey dıyemıyorum .Dur bi daha bakayim herkes görüyorum dese de ben goremiom cogu zaman kız vala ya telefondan ya da benden kaynaklı az kalmis bata ins vardr canım belirtilerin var mi
.. 
Hayrlisi olsun ins canim aynrn bekle oyle de cok stres oluyorYa adet belirtileirmle aynı o yüzden bişey dıyemıyorum .
Sadece sabah kalktıgımda sankı kahve rengı akıntım olmuş .
Ama kilodumun rengi kırmızı oldugu için net birşey diyemıyorum ..
Evet az kaldı . ilk denememiz daha ilk diye sanırım çok sabırsızım .. Ama kendıme söz verdım perşembeye kdr test yok..
Hata çift kırmızı görsem bile doktora hemen gitmicem . 1 hafta geçsin öyle gitcem
Çünkü birde artışları gözlemlemeye kalbım dayanmaz![]()
Bence de var kuzum inşallah yanıltmazYa adet belirtileirmle aynı o yüzden bişey dıyemıyorum .
Sadece sabah kalktıgımda sankı kahve rengı akıntım olmuş .
Ama kilodumun rengi kırmızı oldugu için net birşey diyemıyorum ..
Evet az kaldı . ilk denememiz daha ilk diye sanırım çok sabırsızım .. Ama kendıme söz verdım perşembeye kdr test yok..
Hata çift kırmızı görsem bile doktora hemen gitmicem . 1 hafta geçsin öyle gitcem
Çünkü birde artışları gözlemlemeye kalbım dayanmaz![]()
İnşallah ya rabbım isteyen herkese nasip etsın inşallahBence de var kuzum inşallah yanıltmaz

Canım senin sonuç ne çıktı ya da çıktı mı aklım sende kaldıvalla normalde 3-4 saate çıkıyo sonucu ay meraktan çocuk varsada düşer be tövbe tövbe![]()
Klomeni gunde 2 tane ve yaninda gunde 2 tane inofolic combi
inşallah canım; ama bence doğum kontrol hapına gerek yok...soğan kürü uyguladım , macun kullandım, nasip olmadı. İnşallah gerek kalmadan olur
Valla var, ben de görüyorum :) Ay hayırlı olsun :)Günaydın Kızlar ..
Son 4 gün ..
Sabah test yaptım .
Eki Görüntüle 2196281
Aynen ben de çok merak ediyorumCanım senin sonuç ne çıktı ya da çıktı mı aklım sende kaldı