• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biz de 5 gün değerlendirelim dedik, biliyorsunuz dün iğnemi vuruldum; 2 yumurtam var... Dün bütün gece dua ettim inşallah kabul olur inşallah tutmuştur tutar...:)

Kızlar biz de 5 gün değerlendirelim dedik, biliyorsunuz dün iğnemi vuruldum; 2 yumurtam var... Dün bütün gece dua ettim inşallah kabul olur inşallah tutmuştur tutar...:)
İnşallahhh allah gönlümüze göre versin

H E H E canim diger topikte sormussun burda da varsin buraya cevap vereyim dedim :KK70: benim bat takvime gore 13 ekim cumartesi gisteriyor hic belirtim yok goguslerim bile gecen aya gore az hassas sadece iki gundur uyku cok tatli geliyor bide yumurtlamadan beri devam eden gazim var :oops: ama belirti takibi yapmiyorum desem yeridir cunku aylardir bazi belirtiler cok yogunken bile adet oldum o yuzden takmiyorum kafama hatta regli bekliyorum randevu bile alicam adetin 3.gunu hormon tahlili icin :)) test alma imkanim suan yok sehirden uzaktayim yarin da yollarda olucam belki yol ustunde eczane bulursam uygun bir wc de yaparim ahaha :halay:

Insallah canim kalbini ferah tut. Biliyorum zor ama elimizden ne gelir dua etmekten baska.
Bende dun dusundum doktorum egneye baslayalim demisti gelecek ay genol f 75 filan baslayabiliriz herhalde daha iyi sonuc almak adina insallah

amin cümle bekleyen adayların kucakları boş kalmasın. Ben daha önce ameliyat geçirdim kist tekrarladı kronik olabilir dediler . İlaç kesin çözüm etmiyor, ameliyat yumurtalık rezervine zarar veriyormuş .. vs vs doğal denediğim şeyler de oldu soğan kürü macun gibi .. yumurtlamam oluyor ama yeterince büyüyor mu bilmiyorum. 7-8 doktora gittim hepsi farklı şeyler söyledi. Beklemek istemiyorsan tüp bebek dediler. Çok kararsızlık yaşıyorum.
Canim yasin kac bilmiyorum ama eger 30 un altindaysa kendine biraz sans verebilirsin ben tam 30 yasindayim ve beklemek istemedigimden 2 3 ay daha ilac vr igneyle devam edip sonra hic ara vermeden tup bebek icin arastirmalarima baslayacagim. Haklisin bazen beklemek sacma ama bazende bir sans vermem akillica olabiliyor cunku igneyi ilaci birakip tup bebege hazirlanirken bile hamile kalanlari cokkkk okudum.
Allah buyuktur insallah olur tez zamanda da yuzumuz guler.
Sevgiler

H E H E canim diger topikte sormussun burda da varsin buraya cevap vereyim dedim :KK70: benim bat takvime gore 13 ekim cumartesi gisteriyor hic belirtim yok goguslerim bile gecen aya gore az hassas sadece iki gundur uyku cok tatli geliyor bide yumurtlamadan beri devam eden gazim var :oops: ama belirti takibi yapmiyorum desem yeridir cunku aylardir bazi belirtiler cok yogunken bile adet oldum o yuzden takmiyorum kafama hatta regli bekliyorum randevu bile alicam adetin 3.gunu hormon tahlili icin :)) test alma imkanim suan yok sehirden uzaktayim yarin da yollarda olucam belki yol ustunde eczane bulursam uygun bir wc de yaparim ahaha :halay:
Bende aynen dediğin gbi hiçbir belirti yok .
Gögüslerim hassas değil . Normalde adette de olmazdı.
Uykum var evet ama benım hep uykum vardır :KK70: :KK70:
Sırtım ağrıyo ama oda hep ağrır fıtık var çunku :)
Tek farklı olan şey Gaz .. Öyle böyle değil . Çok fena :olamaz:

Batlarımız aynı gün :rolleyes:

doktor kontrolüne gidiyorum kızlar düşükten sonra adet olup tahlil vermiştim bugün kontrol var dua edin benim için

Bende aynen dediğin gbi hiçbir belirti yok .
Gögüslerim hassas değil . Normalde adette de olmazdı.
Uykum var evet ama benım hep uykum vardır :KK70: :KK70:
Sırtım ağrıyo ama oda hep ağrır fıtık var çunku :)
Tek farklı olan şey Gaz .. Öyle böyle değil . Çok fena :olamaz:

Batlarımız aynı gün :rolleyes:
Belirtilerimiz de aybi sankiii ayy neler oluyooor :KK73: sen ne zaman tekrar test yapacaksin?

Belirtilerimiz de aybi sankiii ayy neler oluyooor :KK73: sen ne zaman tekrar test yapacaksin?
Perşembe sabahı yapcam . Eğer varsa daha belirgin olması lazım .
Çünkü dün yaptım yıne vardı ama çok çok silikti . Bugunkü yıne gerçekte belli oluyor . Resimde hafif belli oluyor . bakalım perşembe günü neler olacak :halay::halay:

Perşembe sabahı yapcam . Eğer varsa daha belirgin olması lazım .
Çünkü dün yaptım yıne vardı ama çok çok silikti . Bugunkü yıne gerçekte belli oluyor . Resimde hafif belli oluyor . bakalım perşembe günü neler olacak :halay::halay:
Sen de var biseyler ben hissediyorum :KK8:

Back
X