• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bebeğim ya ağzın bal yesin :KK49: inşallah nerde o günlerr... hepimiz hamile kalalım da bebişlerimizi konuşalım artık :dua:
of evet ya hamilelik uzmanı olacağız hepimiz yakında...ben bir de bütün gün internette bir şeyler okuyorum eşim de yine mi kadınlar kulubü diyr dalga geçiyor benimle :))

İnşallah gerek kalmaz herkese dua ediyorum evlat sahibi olmak farklı olmalı.. ben antalyada ilçedeyim yeni bir dr bulursam denerim, yani çok umutlu yaklaşmıyorlar ama Allahtan ümit kesilmez tabiki..
Canım adetlerin düzenliyse ve ovülasyon takip etmediysen önce onu dene; düzensizse klomen kullanabilirsin mesela; bunlarla sonuç alamazsan alternatifleri düşünürsün. Yani bana göre yaşın da ileri değil genç, ve daha başka şeyler de denemeden direkt tüp bebek hem maddi hem manevi en zahmetli yöntem olduğu için bence son çare olmalı.

of evet ya hamilelik uzmanı olacağız hepimiz yakında...ben bir de bütün gün internette bir şeyler okuyorum eşim de yine mi kadınlar kulubü diyr dalga geçiyor benimle :))
Vallahi benim eşim de aynısı :) sürekli buralardayım ya da işte hep bi şeyler araştırıyorum, Allah sonumuzu hayır etsin :)

Rabiacım bende regl belirtileri de gebelik belirtileri de var, merakla 13 Ekim’i bekliyorum :) Nasip artık

Canım adetlerin düzenliyse ve ovülasyon takip etmediysen önce onu dene; düzensizse klomen kullanabilirsin mesela; bunlarla sonuç alamazsan alternatifleri düşünürsün. Yani bana göre yaşın da ileri değil genç, ve daha başka şeyler de denemeden direkt tüp bebek hem maddi hem manevi en zahmetli yöntem olduğu için bence son çare olmalı.
Tahlillermin hepsini yaptırdım, beslenmeme dikkat ediyorum spor yapıyorum , ovulasyonu test ile takip ettim, lebequick test ile, akıntıma da bakıyorum ve gün aşırı düzenli ilişki .. Vardır vakti zamanı elbet diyorum, çok şükür diyorum her şeye.. ancak bazen çok yorgun hissediyorum, adetlerim de düzenli.. ☺️ Umarım güzel haberler olır hepimize.. cevaplarınız için teşekkür ederm herkese

Ayyy kusura bakmayın canım yazmaya çalışacağım okul işleri ev işleri derken giremedim kayinbabam geliyor misafirliğe birkaç gün kalacak.Ama devamsızlık yapmayacağım söz:))
Yok estağfurullah kardeşim, burda kendini daha iyi hissedersin diye dedim :)

Tahlillermin hepsini yaptırdım, beslenmeme dikkat ediyorum spor yapıyorum , ovulasyonu test ile takip ettim, lebequick test ile, akıntıma da bakıyorum ve gün aşırı düzenli ilişki .. Vardır vakti zamanı elbet diyorum, çok şükür diyorum her şeye.. ancak bazen çok yorgun hissediyorum, adetlerim de düzenli.. ☺️ Umarım güzel haberler olır hepimize.. cevaplarınız için teşekkür ederm herkese
e o zaman olur canım en kısa zamanda inşallah :)

Ayy geçmiş olsun canım ya hayırdır

Artık yarın inşallah kuzum :)

Bende işler kesat yawri, ona rağmen pozitifim zaar :-) sen de iyi ol lütfen akışına bırak bebim :)

Ay bu eşler niye köstek oluyor anlamadım ya sanki çocugu tek başımıza yapıyoruz .

Sen ikna ettir bi şekilde balım inşallah gider ya
Sorma canım alerji olmuşum baya süründürdü beni sağolsun sen napıyosun nasılsın

R4bi4 R4bi4 cım cokkk zaman gecti ama ben normal yolla adet olmadm cok zaman bekdim nerdeyse 2. Adet donemim gwlmesine ragmen ilacla ancak gordum yeni tarih versemde sanriim tutmucak arada ben sizleri takip etmeye calisiyorum fakat sen beni listeden silsen sanirim daha iyi olucak eger olurda hamile kalirsam yazarm o zaman beni bekleyenler arasina almani rica ederm ...

Not. Kontrol etmeden yazmistm.. zaten cikarmissin listeden...

R4bi4 R4bi4 cım cokkk zaman gecti ama ben normal yolla adet olmadm cok zaman bekdim nerdeyse 2. Adet donemim gwlmesine ragmen ilacla ancak gordum yeni tarih versemde sanriim tutmucak arada ben sizleri takip etmeye calisiyorum fakat sen beni listeden silsen sanirim daha iyi olucak eger olurda hamile kalirsam yazarm o zaman beni bekleyenler arasina almani rica ederm ...

Not. Kontrol etmeden yazmistm.. zaten cikarmissin listeden...
Merhaba tatlım, bat tarihi geçip bildirim yapmayanı, listenin düzeni açısından siliyorum canım ❤️
Bize müjdeli haberlerle gelmeni çok istiyorum:)

:cry:
05940A0C-50DA-42AE-AD2B-02594D0DEB41.webp

Merhaba Teyzelerim ben geldim sanki :KK42:
Gördüğümden beri ağlıyorum :KK42::KK42:

Çok çok Silik sanki canim bu sefer gördüm :KK66:
Aslında bugun yapmıcam dedim ama dayanamadım :) Dünden daha güzel güzel görünüyor :KK42:
Eşimede bişey dıyemedım . Sabah namazından sonra uyurdum yok uyuyamadım :KK42: Ağlıyasım gelıyo durmadan :KK61:

Back
X