- 6 Aralık 2017
- 6.573
- 6.642
- 198
inşallah canım hayırlısı dokunsalar ağlarım şuanda bile o kadar bozuk moralimHamilelik haberiyle butun herseyı unutcaksın inşallah ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım hayırlısı dokunsalar ağlarım şuanda bile o kadar bozuk moralimHamilelik haberiyle butun herseyı unutcaksın inşallah ..![]()
aha hamılelık belirtsi duygusallıkinşallah canım hayırlısı dokunsalar ağlarım şuanda bile o kadar bozuk moralim![]()
duygusallık değil kız siniraha hamılelık belirtsi duygusallık![]()
tamam belki odaduygusallık değil kız sinir![]()
Günaydııııınnnn Kızlaaaaarrr)
Kız ben seni yerim
yok kuzum ya saat 11 oldu yatağa girdik sevgili görümcemin nişanlısı gelmiş geri evine gitmemiş gece 11 de aradı kaynanam size geliyor sizde yatacak diye izin almak yok müsaitmisiniz demek yok deli oldum sinir krizi geçircektim titreye titreye bi hal oldum sabaha kadar![]()
yok kuzum ya vermıcem hemen benım iğne fobim varGünaydın balım :)
Kız ben seni yerimdayanamadın demi :) bence testi mesti bırak kan ver hemen, ona göre tedbir alırsın :)
Yeminle ayar oluyorum şöyle yapanlara. Sanki çenesi kopacak arayıp sana sorsa.

Tamam tatlım :)yok kuzum ya vermıcem hemen benım iğne fobim var
1 hafta geçsin bir adetten .. 2 kere kan vermeyı şimdi![]()
yok kuzum hiç sormak haber vermek izin almak yok size geliyor orda kalacak dedi eşimde tamam dedi kapattı eşime bağırdım çağırdım kime sordunuz diyeGünaydın balım :)
Kız ben seni yerimdayanamadın demi :) bence testi mesti bırak kan ver hemen, ona göre tedbir alırsın :)
Yeminle ayar oluyorum şöyle yapanlara. Sanki çenesi kopacak arayıp sana sorsa.
Kızlar benimde önceden 1-2 gün kahverengi lekelenme gelir sonra kırmızılar gelirdi. Soğan suyu içtikten sonra o lekelenmeler bitti nedense direk kırmızılar geliyorMerhaba, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benim de aynen adetten 3-5 gün önce lekelenmem başlıyor normalde, doktorum fazla üzerinde durmadı ama bu nedenle mi hamilelik oluşmadı sorusu kafama takılıyor. Size hiç bu konuda yorum yaptı mı doktor?
Ben üstüme düşeni yaptım sizi bekliyorum canlar
Kaç gün var canın adete gelmeyesiceye :):)Yk be kuzuu normal iste adet tripleri :)
hayırlı olsun canım :)Ben üstüme düşeni yaptım sizi bekliyorum canlar![]()
Ay resmen var çizgi; ikiz olmasın çok erken çıkmııış :))
Bata 3 gün var canım sanmam ikiz oldugunu :)Ay resmen var çizgi; ikiz olmasın çok erken çıkmııış :))
Canım neler yaptın bu ay onu anlat :)
canım şuan ben gynoferon kullanıyorum . 1 ay önce kan testlerımı yaptırdım sıkıntı varmı diye . Demir değerim düşün çıktı ondan bunu verdı . Demr + Folık asit ilacıymıs buKuzum kan vermeyeceksen folik asit başla bari... Doktor verecek zaten biliyosun. Decavit kullanabilirsin doktorum onu önermişti bana.
Ahaha güzel çalışmışsınız; sistematik ve düzenli :)) Hayırlı olaun yavrun sağlıkla doğsun ünşallah :)Bata 3 gün var canım sanmam ikiz oldugunu :)
Çoğu kişi 5 gun silik çizgiyi görmüş bende gördüm ama düne kdr hiç atmadım hayal görüyorum diye :)) Dünde çoğu işi görmdi üzüldüm kendımı kandırıyorum dıte bugun ku testım maşşaallaahh gözükmeycek gibi değil
Canım bak sırayla anlatayım . ..
21 eylülde temizlendim ve direk o gun ilişki yaşadık . Boşalmaz zamanı gelirce eşim üstümde ben altta oldum . Ve işilem bitince 10 - 15 dk ayaklarımı havada ttuttum .
İlişki günlerimiz şunlar ;
21-22 - 24- 25 - 27 -28 -30 - 1 - 3 - 4 - 5 - 7 -8![]()
Töbeler olsun
Napmışız biz ya
Aynı zmaanda folik adit ve demir ilacı kullandım . Demir değerlerim düşük çıktı.
Zararlı hiçbir yemedım . Aburcubur yemedım .
yumurtlamanın en yuksek oldugu gün birliktelik yaşamadık düğün vardıve ben telefoındakı uygulamayı takıp ettim . .
Bunların harıcınde özel bişey yaomadım canım .
Allahım isteyen herkese nasip etsın
Oyyy ne kadar çok çalışmışsınızBata 3 gün var canım sanmam ikiz oldugunu :)
Çoğu kişi 5 gun silik çizgiyi görmüş bende gördüm ama düne kdr hiç atmadım hayal görüyorum diye :)) Dünde çoğu işi görmdi üzüldüm kendımı kandırıyorum dıte bugun ku testım maşşaallaahh gözükmeycek gibi değil
Canım bak sırayla anlatayım . ..
21 eylülde temizlendim ve direk o gun ilişki yaşadık . Boşalmaz zamanı gelirce eşim üstümde ben altta oldum . Ve işilem bitince 10 - 15 dk ayaklarımı havada ttuttum .
İlişki günlerimiz şunlar ;
21-22 - 24- 25 - 27 -28 -30 - 1 - 3 - 4 - 5 - 7 -8![]()
Töbeler olsun
Napmışız biz ya
Aynı zmaanda folik adit ve demir ilacı kullandım . Demir değerlerim düşük çıktı.
Zararlı hiçbir yemedım . Aburcubur yemedım .
yumurtlamanın en yuksek oldugu gün birliktelik yaşamadık düğün vardıve ben telefoındakı uygulamayı takıp ettim . .
Bunların harıcınde özel bişey yaomadım canım .
Allahım isteyen herkese nasip etsın