• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy ne kadar çok çalışmışsınız
Çalışma amacıyla yapmadık aslında :oops:
Hep prz. korundugumuz için ilk defa onsuz bırlıkte olduk :D Sanırım güzel geldi . Saldık :D :D
Birde ilk aydan beklemedım ben pek ümidim yoktu hep aktı çunku eşimin menisi :olamaz:

Çalışma amacıyla yapmadık aslında :oops:
Hep prz. korundugumuz için ilk defa onsuz bırlıkte olduk :KK70: Sanırım güzel geldi . Saldık :KK70: :KK70:
Birde ilk aydan beklemedım ben pek ümidim yoktu hep aktı çunku eşimin menisi :olamaz:
Prezervatif etkisi olarak tarihe geçsin :KK70: şimdi bi düşündüm de benim için imkansız :olamaz:

Bata 3 gün var canım sanmam ikiz oldugunu :)
Çoğu kişi 5 gun silik çizgiyi görmüş bende gördüm ama düne kdr hiç atmadım hayal görüyorum diye :)) Dünde çoğu işi görmdi üzüldüm kendımı kandırıyorum dıte bugun ku testım maşşaallaahh gözükmeycek gibi değil :KK70:

Canım bak sırayla anlatayım . ..
21 eylülde temizlendim ve direk o gun ilişki yaşadık . Boşalmaz zamanı gelirce eşim üstümde ben altta oldum . Ve işilem bitince 10 - 15 dk ayaklarımı havada ttuttum .

İlişki günlerimiz şunlar ;

21-22 - 24- 25 - 27 -28 -30 - 1 - 3 - 4 - 5 - 7 -8 :KK70: :KK70: Töbeler olsun :KK70: Napmışız biz ya :KK70:

Aynı zmaanda folik adit ve demir ilacı kullandım . Demir değerlerim düşük çıktı.
Zararlı hiçbir yemedım . Aburcubur yemedım .

yumurtlamanın en yuksek oldugu gün birliktelik yaşamadık düğün vardı :KK70: ve ben telefoındakı uygulamayı takıp ettim . .

Bunların harıcınde özel bişey yaomadım canım .

Allahım isteyen herkese nasip etsın
nerdeyse boş gün yok kız naptın sen biz bu kadar çok değerlendiremedik malesef:KK48:

• Beğen
Reactions: H E
hayran kaldım enerjinize:KK51: ben iki gün üst üste yapsam savaştan çıkmış gibi yorgun oluyorum:KK48:
Çocuk içn sanırım çıldırdık :KK70: E bunu duyan herif boş durmadı . Ben yok duralım dedım saçmaaalaaa çocuk ıstemıyromusun deyınce olanlar oldu :KK70:
Hata yumurtlama bitti artık yapmayalım dedim sen bilmiyosu bişey devam dedi :KK70: :KK70:

Çocuk içn sanırım çıldırdık :KK70: E bunu duyan herif boş durmadı . Ben yok duralım dedım saçmaaalaaa çocuk ıstemıyromusun deyınce olanlar oldu :KK70:
Hata yumurtlama bitti artık yapmayalım dedim sen bilmiyosu bişey devam dedi :KK70: :KK70:
:-) enişte beye tebrikerimi sunuyorum :KK9:

• Beğen
yok kuzum hiç sormak haber vermek izin almak yok size geliyor orda kalacak dedi eşimde tamam dedi kapattı eşime bağırdım çağırdım kime sordunuz diye :KK11:
Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.

Regle 3 gün var, az önce pembe kahve karışımı leke geldi, bu ay da tutmadı maalesef, benim öncesinde lekelenme olur hep çikolata kistinden dolayı
Canım soğan kürü yaptın mı hiç

• Beğen
Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.

Canım soğan kürü yaptın mı hiç
geceden sabaha kadar gönlümü almaya çalıştı sabah evden çıkana kadar da öyle ama o kadar sinirliyimki yüzüne bile bakmadım :(

Back
X