• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin de hatasını anlamıştır herhalde kuzum, benimki de bi ara böyle yapmıştı lafımı koydum bi daha bana sormadan adım atmadı.

Canım soğan kürü yaptın mı hiç

Canım soğan kürü benim için tehlikeli, hangi doktora gittiysem kistine etkisi kötü olabilir sesi, hazır küçülmüşken göze alamadım, bakalıö regl sonrası maydonoz süt yapmak istiyorum, önce bi gelsin de

Eşimde varikosel başlangıcı var canım .
O yüzden korkuyodum ..
Doktor şimdilik bir sıkıntı yok demişti 2 yıl önce .
O gnden beri hiç olmayaca gibi geldi . Korunmyaıda bırakamadık .
İnşallah hayal kırıklıgına ugramam :dua:
Kıyamam ben sana ya inşallah güzel olacak her şey kötüyü düşünme şimdi. 6 yıl çocuk yapmadan nasıl dayandınız asıl :) ben üç ay sonra sayıklamaya başladım bebek diye :) 15 aylık evliyim son 3 aydır da eşimi ikna edebildim çocuk konusunda.

Kıyamam ben sana ya inşallah güzel olacak her şey kötüyü düşünme şimdi. 6 yıl çocuk yapmadan nasıl dayandınız asıl :) ben üç ay sonra sayıklamaya başladım bebek diye :) 15 aylık evliyim son 3 aydır da eşimi ikna edebildim çocuk konusunda.
Çok erken evlendık yaşımdan gördugun ğzere :D Eşimle aynı yaştayız biraz zor bi evlilikti . Kayınvalideden çok çektım .
Ev aldık onu ödeyelım derkeeeeennnnn artık çocuksuzluk koymaya basladı

Çok erken evlendık yaşımdan gördugun ğzere :KK70: Eşimle aynı yaştayız biraz zor bi evlilikti . Kayınvalideden çok çektım .
Ev aldık onu ödeyelım derkeeeeennnnn artık çocuksuzluk koymaya basladı
Evliliğin ilk zamanları muhteşem olan var mı zaten canım benim :) 18 mişsin hakikaten

Ben 33 yaşındayım, hiç olmayacak gibi geliyo artık, işin kötüsü de eşim olsa da olur olmasa da kafasında.
Erkekler bizim gibi değil maalesef. Biyolojik saat falan yok onlarda hormonal olarak bizim yaşadıklarımızı da yaşamıyorlar. Kimi meraktan istiyor, kimi eline çocuğu vereyim de benimşe uğraşmaya vakti kalmasın diyor... Takma sen ona kafanı. Doğduktan üç beş ay sonra farkına varıyorlar başlarına gelen güzelliğin... Ben senin hikayeni hiç bilmiyorum, bi problem mi vardı

Kizlar bugun dayanamayip freely marka gebelik testi aldim :) ama yarini bekleyemiycem galiba en az 3-4 saat wc gitmeden de yapilabiliyormus onu bekliycem. Ama soyle bir sorun var kutu icinde prospektusu bulamadim o yuzden damlattiktan ne kadar sonra cikar bilmiyorum aranizda bu testi yapan var mi daha once? Internette de birsey bulamadim

Kizlar bugun dayanamayip freely marka gebelik testi aldim :) ama yarini bekleyemiycem galiba en az 3-4 saat wc gitmeden de yapilabiliyormus onu bekliycem. Ama soyle bir sorun var kutu icinde prospektusu bulamadim o yuzden damlattiktan ne kadar sonra cikar bilmiyorum aranizda bu testi yapan var mi daha once? Internette de birsey bulamadim
Hepsinde aynı yaa 5 dk beklersin canım... Bata kaç gün var

Hepsinde aynı yaa 5 dk beklersin canım... Bata kaç gün var
Ilk 2dk da control cizgisi anca cikiyor yaziyor ama ne zamandan sonra dikkat etmemem gerekiyor acaba? Bat cuma canim 2 gun var. bugun kasiklarimda hareketlenmeler var belki de regl geliyor bilmiyorum :(

Ilk 2dk da control cizgisi anca cikiyor yaziyor ama ne zamandan sonra dikkat etmemem gerekiyor acaba? Bat cuma canim 2 gun var. bugun kasiklarimda hareketlenmeler var belki de regl geliyor bilmiyorum :KK43:
. Freely
İdrarındaki 25 u/ml HCG düzeyini tespit edebilen bu testi uygulamak için idrarını testte gösterilen bölmeye temas ettirdikten sonra sonucu beklemen gerekir. 5 TL fiyatındaki Freely gebelik testi, bu sonucu 3 dakika içinde gösterecektir. Eğer tek çizgi çıkarsa hamile olmadığın, çift çizgi çıkarsa hamile olduğun anlamına gelen bu testte ikinci çizgi silik ise testi 2-3 gün sonra tekrar etmen iyi olabilir.

Gebelik testinin güvenilirliği için ise şunu söyleyebiliriz: Eğer test pozitif çıkmış olmasına rağmen hamile değilsen, bu durumun bazı ilaçları kullanman ve kimyasal gebelik geçirmiş olmanla ilgili olabileceğini belirtelim.

Böyle bi yazı buldum

Benım yaptıgım bu canım . 3 damla damlat ve bekle ..

Erkekler bizim gibi değil maalesef. Biyolojik saat falan yok onlarda hormonal olarak bizim yaşadıklarımızı da yaşamıyorlar. Kimi meraktan istiyor, kimi eline çocuğu vereyim de benimşe uğraşmaya vakti kalmasın diyor... Takma sen ona kafanı. Doğduktan üç beş ay sonra farkına varıyorlar başlarına gelen güzelliğin... Ben senin hikayeni hiç bilmiyorum, bi problem mi vardı

1cm bi çikolata kistim ve geçen sene bi boş gebelik hikayem var canım. Kist engel teşkil etmiyor dedi doktorlar yapışıklık görülmedi, elim doktora gitmiyor asla, kendi kendime çabalıyorum

. Freely
İdrarındaki 25 u/ml HCG düzeyini tespit edebilen bu testi uygulamak için idrarını testte gösterilen bölmeye temas ettirdikten sonra sonucu beklemen gerekir. 5 TL fiyatındaki Freely gebelik testi, bu sonucu 3 dakika içinde gösterecektir. Eğer tek çizgi çıkarsa hamile olmadığın, çift çizgi çıkarsa hamile olduğun anlamına gelen bu testte ikinci çizgi silik ise testi 2-3 gün sonra tekrar etmen iyi olabilir.

Gebelik testinin güvenilirliği için ise şunu söyleyebiliriz: Eğer test pozitif çıkmış olmasına rağmen hamile değilsen, bu durumun bazı ilaçları kullanman ve kimyasal gebelik geçirmiş olmanla ilgili olabileceğini belirtelim.

Böyle bi yazı buldum
Sagol canim :) gec yumurtlama olmadi zamaninda olmustu 15.gun gibi bisey bence de varsa cikar. Yoksa onumuzdeki maclara bakmaya devam :KK76:

Tamam canim biraz daha gecsin tuvalete sıkısınca yapicam ama korkuyorum hic bir belirtim de yok ama neyse :/
Sabah yap bence canım azcık sabret .
Control çizgi hemen çıkıyor zaten . 2. silik çizgide 1 dk içinde çıktı benım aynı markada

Back
X