• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:-)
İkisi yahut 3'ü bi arada olmaz diye biliyorum canım Saraçoğlu önermiyor öyle :)
Havuç - incir adet bitiminden hemen sonra başlanıp 21 gün tüketiliyor diye biliyorum :)
Bir de hormon tahlili için kanamanın enn yoğun olduğu günler tercih ediliyor canım yani 2-3. günler. yoksa yanlış sonuç çıkıyor :)
çok deli sorular değil mi :) hangimiz düşünmedik ki :) :) bu ay kaçırdım hormon testinii ozaman ;( hayırlısı bakalım

Kızlar adetim dün bitti bugün 8.gün.sabah beri sol kasığım ağrıyor ve bacağıma kadar vuruyor. Normaldede erken yumurtam çatlar ama bu kadar erken ağrım olmamıştı. Acaba önceki aydan kalan yumurta büyümeye devam etmiş olabilir mi kızlar?

Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hastalara şifa,özellikle uzun zamandır bebesini bekleyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bana da doktora gitmek nasip olmadı hem adet gecikmesi hem yolunda gitmeyen bir sey var mi diye gidecektim çevre ilden bir doktora.Yarın sabah yokmuş randevusu oglen de eşimin göreviyle çakışıyor artık haftaya kaldı.Aradaki zamanı değerlendiriyorum bir yandan hayırlısı.

Aminn kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

ay kizlar esim sehir disina cikti; bugunu degerlendiremeyecegiz...
herhalde zaten catlamistir coktan diye dusunuyorum ama ne dersiniz?

Bence de çoktan çatlamıştır canım.

çok deli sorular değil mi :) hangimiz düşünmedik ki :) :) bu ay kaçırdım hormon testinii ozaman ;( hayırlısı bakalım

Far görmüş tavşan gibi açıldı gözlerim okurken canım (:

Kızlar adetim dün bitti bugün 8.gün.sabah beri sol kasığım ağrıyor ve bacağıma kadar vuruyor. Normaldede erken yumurtam çatlar ama bu kadar erken ağrım olmamıştı. Acaba önceki aydan kalan yumurta büyümeye devam etmiş olabilir mi kızlar?

Canım zannetmiyorum, ağrının sebebi farklı olabilir ama yine de elinde varsa ovulasyon yap istersen balım.

Hormon testi yapılma amacı nedir ve hangi günler yaptırmak daha uygun ve doğru sonuç verir

Adetin 2-3. Günü yapılır canım, doğurganlığı etkiliyor hormonlar

Aminn kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bence de çoktan çatlamıştır canım.

Far görmüş tavşan gibi açıldı gözlerim okurken canım :-)

Canım zannetmiyorum, ağrının sebebi farklı olabilir ama yine de elinde varsa ovulasyon yap istersen balım.

Adetin 2-3. Günü yapılır canım, doğurganlığı etkiliyor hormonlar
Elimde test varda bu ay içimden hiçbirşey yapasım gelmiyor kuzum. Bu ayda öylesine bırakayım bakalım bahtıma ne çıkarsa :)

Bazen bu duygu çok ağır gelebiliyor ama yapma bunu kendine herşeyi olumlu düşün ki geri dönüşü de o kadar güzel olsun ....
Ahh kuzumm olumlu dusunmeye calisiyrm tabiki ama bisiyle karsilasinca yine bi umitsizlik oluyr iste daha iyiyim bugun dun baya dolmustm yine :)

Allah bin kere razi olsun kuzum da gelicek bastirdi agri iyice yaa ;(( ck coktum bu ay :KK43:( sanirim asilamaya gidicem icimdende gelmiyo bilmiyrm cok doluyum..ne guzel ne zamndir gelince takmiyrdm ama bu ay bilmiyrm acayip duygusalim..sinirliyim..hic bisi ypasim yk hic bisiden tat almiyrm kimseyi gormek konusmak istemiyrm cocuk konusu acilacak diye..ilk zamanlar boyleydim sonra baya baya kabullenmistm ama yine krizlerm basladi yine bu ay ck kotuyum..3 sene bitti evliligimde artk ck ariyrm evde bir ses..annm babam gencken bi torun sahibi olup onla oynasinlar istiyrm..kuzen evlendi hemen cocugu oldu onunkinden bahsederlerken ben bitiyrm birinin cocugunu nasul seviyorlar..torun hayalleri var..caksir suyu aldm nettn esim hic agzini acmadan iciyo dedigim hersyi yapiyo bu da onun ne kdr ck istedigini gosteriyo cocuklari ck ck seviyo bazen millet olmadigini anlicak diye durtuyrm tmm sevme diye..ya bi bayan icin n kdr agir seyler ben artk katlanamiyrm...Rabbim bizi o duygudan mahrm birakmasin evimizi cocuk sesindn mahrm etmesin annelik duggusunu bize tattirsin insallah..aglayarak yaziyrm bunlari biraz bosalma yasadm k bakma kuzum :KK43:
Ne kusru canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben yiğenlerimi sevmeyi bırakmıştım artık olacağına inan biz inançlı insanlarınız vardır Rabbimin bi bildiği... böyle zamanlarda için yanarken dua et kuzum ben artık ağzım açıldığında dua ediyodum ağlıyodum eşim hep olacak sabret dedi çok şükür ki eşlerimiz bizi anlıyo hastanede bi kadınla karşılaştım beş yıl olmuş kuzum ve eşi konuşmuyomuş inşallah olacak.. benim eşim belki olmıcak Allah’ın vardır bi bildiği diyodu hep insanın o kadar zoruna gidiyo ki biliyorum ama imtihan inşallah Rabbim imtihanımızı güzellikle sonuçlandırsın..dualarımdasın hep inşirah oku rahatlarsın... Rabbim yardımcın olsun her daim :dua:

Kızlar benim Sol kasıgımda ağrı oluyor bugün iğnenin 10.günü
Dün karnımin alt kısmı patlayacak gibi oldu, bunlar belirti sayılır mı.geçen ay böyle olmamistim bunlar dışında bende tık yok :/

Negatif çıkmış canım sağlık olsun, bende değişen bir şey yok balım :)

Mesela kafana neler takıldı canım :) iyiyim kuzum sağol :)

Daim olsun balımm, ben de iyiyim şükür :)

Hakkaten günler kısaldı daha çabuk geçiyor balım :) çok fazla beklemeyiz inşallah :)

Çok sık girmiyorsun sanki canım :) bu ay tutar da gelir bebişin inşallah balım :)

Yumurta çatlayacak demek canım, değerlendir, akıntı durunca yumurta çatladı ve yumurtlama işlemi bitti dem2k
Tam ogunu degeerlendirdim ama sonraki gunler bir şey yok bakalım ne olacak:)

Dün karnımin alt kısmı patlayacak gibi oldu, bunlar belirti sayılır mı.geçen ay böyle olmamistim bunlar dışında bende tık yok :/
Artık psikolojik mi bilmiyorum ama benim normalde hep sol kasığımda hafif batmam olur bu akşam ilk kez sağ tarafımdada oldu inşallah meleğim geliyordur yada ben aklımı kaçırıyorum ¿

Elbette belirti canım ama iğnede hcg hormonu var onun da etkisi olabilir biraz bekle istersen balım

• Beğen
Reactions: Eva
Artık psikolojik mi bilmiyorum ama benim normalde hep sol kasığımda hafif batmam olur bu akşam ilk kez sağ tarafımdada oldu inşallah meleğim geliyordur yada ben aklımı kaçırıyorum ¿
Ay vala bende sinir oluyom artik he bu ayda tutmadiysa ben adet olursam girmicem artik siteye komustukca daha cok umitleniom dusunuyom

Back
X