canım biraz geç bir cevap oldu ama, naptın merak ettim =) benim akıntılar kesildi, 18. gün bakalım bat zamanı neler olcak =)
canımm süper haberr. sen sanki kan vermiştin yakın zamanda, rabiamız da sonucu 2 demişti yanlış mı hatırladım ki acep ya?
kan verdin mi =)
allah allah.. geçmiş olsun canım ya.. adet düzensizliği vs. sorunların var mıydı? saraçoğlunun soğan kürünü uygulayabilirsin. ama ilaç kullanacaksan kür yapmak olur mu bilemedim. bence üzülme, sorunun teşhisi önemli. doktor anladığım kadarıyla yol da göstermiş, polip gebelik oluşumuna veya devamında sorun olacaksa aldırmak en doğrusu. hsg ile de tüplerin durumu ortaya konur. yumurta için de klomen işte.. hadi hayırlısı
ayy canım üzüldüm yaa çok geçmiş olsun, sonuçtan haberdar et bizi de..
ben de benzer duyguları yaşıyorum kuzum.. 11 aydır olmayınca herhalde bu ay da tutmaz gibi geliyor içten içe.. ama tam da beklenmeyen zamanda gelir derler.. sen değerlendirmene bak, hayırlısı..
ah güzelim benim yaa, gözlerim doldu valla.. anladığım kadarıyla adet olmadın henüz,dur bakalım belli olmaz içini karartma hemen. bu bebek mevzu ara ara iyice delirtiyor, normal duygular.. yaşın daha genç ortada net bir sorun da yok, en güzel zamanda gelecek inşallah minişin.. eşin ne güzel elinden geleni yapıyor, kıymetini bil tatlım. sen de öyle, her türlü uğraşıyorsun. bu ay tutmazsa aşılamayı denersiniz. içini ferah tut
rabişim işler güçler koşturma halleri. senden naber? arada girip okuyorum, sizi merak ediyorum =)
adetin 18.günü, uzayan akıntılar bitti. gene de arada değerlendiriyoruz, hayırlısı bakalım =)