• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım 23..Ben bata bekleyecektim eşim ısrar edince testi yaptım sonuçta bu şekilde çıkınca karışık bir duygu içinde kalakaldım. Sende herhangi bir belirti var mı canım
BENDE TATLI SEVMIYORUM ERKEN AMA CANIMTATLI İSTEDI COK BIDE SEFFAF BEYAZ AKINTIM OLDU

AMA IKI GUN ÖNCE DOKTORA GITTIM RAHİM KALINLAŞMAYA BAŞLAMIŞ DEDİ O YUZDEN ÜMİTLIYIM INSS HEP BERABER SAĞLIKLI BEBISLERIMIZ OLSUN

Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Gözün aydın. Bence bekleyip sonra test yaptır

Kızlar bi sorum olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim bat 20 ekimdi normalde ama erken yumurtlama oldu bu ay bende, catlatma ignesinden sonra bugün 17.günüm acaba aynı bat gününden mi hesaplamam lazım
Test yapmaya da cok korkuyorum :/
Canım çatlatma iğnesinin 17. günüyse ve hala tegl olmadıysan muhtemelen pozitif çıkacaktır. Bence test yap çıkar artık.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Bence bekle canım idrar yap her sabah zaten koyulaşırsa kesinleşir iyice de ama şu an hamilesin tebrikleer :))

20 ekimi beklicem inşallah olumlu bir sonuç alırım
Sen hemen yapabilirsin bence :)

Canım çatlatma iğnesinin 17. günüyse ve hala tegl olmadıysan muhtemelen pozitif çıkacaktır. Bence test yap çıkar artık.

Bence bekle canım idrar yap her sabah zaten koyulaşırsa kesinleşir iyice de ama şu an hamilesin tebrikleer :))

Ay canım inşallah pozitif çıkar :)
Ama cikmayacak gibi hissediyorum :/

Ayyy inşallah canım kesin sonucu öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağım :)

Back
X