- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
En iyisi kan ver :)Canım çünkü bugün igneden sonra 18. Gunum adet olmadım o yüzden catlamadi mi diye düşünüyorum
Adet ağrılarım da var sırt ağrısı,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi kan ver :)Canım çünkü bugün igneden sonra 18. Gunum adet olmadım o yüzden catlamadi mi diye düşünüyorum
Günaydın kuzum nasıl gidiyo gelişme varmı :)selam kızlar günaydın :)
En iyisi kan ver :)
Dollenmistir kuzum test yaptin mi evde?Canım çünkü bugün igneden sonra 18. Gunum adet olmadım o yüzden catlamadi mi diye düşünüyorum
Yok canım yapmadımDollenmistir kuzum test yaptin mi evde?
Tatlım yeni bat 18kasimBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
![]()
Zeyah3917
Ekim Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
Anne Adaylarımız
@Greensey 15 Ekim
@balbocegi35 15 Ekim
@birgaripedacik 19 Ekim
@cigdemengin 20 Ekim
![]()
Eva 20 Ekim
@Alya_sura88 20 Ekim
@turko2727 20 Ekim
@emineee_e 20 Ekim
@bi prenses annesi 21 Ekim
@tugcegk 21 Ekim
@AlessiaLeon 23 Ekim
@17platon17 24 Ekim
B blanche_ea 24 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
@Eaglemarbling 25 Ekim
@Kbra2214 25 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
![]()
whiterabbit88 26 Ekim
@isis 31 Ekim
@1melegimolsun 2 Kasım
@Gulmet3 2 Kasım
@MLKn 4 Kasım
@papatyam67 6 Kasım
@bep 7 Kasım
@Masalim17 7 Kasım
@papatyakokankadin 8 Kasım
@MrsRed 9 Kasım
@Vuslat ne zaman 11 Kasım
@dvtb 11 Kasım
@cengelliigne 12 Kasım
@10N 12 Kasım
@AloeeVeraa 12 Kasım
U Umithepvar 12 Kasım
![]()
R4bi4 17 Kasım
![]()
Kuzum benim çok teşekkür ederim biraz değişik geçiyo yavrum ya ben bedenden daha çok psikolojik olarak etkilendim galiba burda benimle hamile kalan bi kaç arkadaş düşük yaptı benim zaten kötü bi geçmişim var korktuğum için etkilenmeyim diye girmiyorum pek fazla her an bi şey olacak korkusuyla yaşamak çok kötüR4bi4 cim gunydin kuzumm nabrsin bakalimm
Zeyah3917 kuzucuk nerelerdesin iyisin demi merk ettm seni
whiterabbit88 yavrimuu nbrsin kacnci gundesin nasil gidiyr
Kuzum once düşük yaptın diye buarada düşük olacak diye birşey yok. Gereksiz stres yapma Rabbim inşallah kuzunu sana bağışlar ve hayırlısıyla kucağına alırsın.. ❤Kuzum benim çok teşekkür ederim biraz değişik geçiyo yavrum ya ben bedenden daha çok psikolojik olarak etkilendim galiba burda benimle hamile kalan bi kaç arkadaş düşük yaptı benim zaten kötü bi geçmişim var korktuğum için etkilenmeyim diye girmiyorum pek fazla her an bi şey olacak korkusuyla yaşamak çok kötüsen neler yaptın nasıl gidiyo ?
Amin inşaallah canım çok sağol insan korkuyo ister istemez dikkat ediyorum kendimce Rabbime emanet diyorum artık.. darısı da sizin başınıza en güzel şekilde inşaallah:)Kuzum once düşük yaptın diye buarada düşük olacak diye birşey yok. Gereksiz stres yapma Rabbim inşallah kuzunu sana bağışlar ve hayırlısıyla kucağına alırsın.. ❤
İnşallahAmin inşaallah canım çok sağol insan korkuyo ister istemez dikkat ediyorum kendimce Rabbime emanet diyorum artık.. darısı da sizin başınıza en güzel şekilde inşaallah:)
Amaa kuzucumm ndn bunu yapiyosun kendine sen yaaKuzum benim çok teşekkür ederim biraz değişik geçiyo yavrum ya ben bedenden daha çok psikolojik olarak etkilendim galiba burda benimle hamile kalan bi kaç arkadaş düşük yaptı benim zaten kötü bi geçmişim var korktuğum için etkilenmeyim diye girmiyorum pek fazla her an bi şey olacak korkusuyla yaşamak çok kötüsen neler yaptın nasıl gidiyo ?
İnşaallah canım benim ... baktırdın mı sıkıntı ne diye pıhtılaşma falan mı var ?İnşallah cNim benim de Dusuklerim var gebe kalırsam korku olur diye düşünüyorum ama her bebek aynı değil bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur inşallah cnm benim
İnşallah
Kuzum gunun gecmisti ya senin sivi alimi bi iki saat almadigin bi ara yaparsan varsa cikar, gecmemis olsaydi sabahi beklemen daha dogruydu tabisi insallah vardir cnm karar senin meraktayz :)Kızlar ben test yapcam ama bugün geç olmadı mı yarın sabah mi yapsam acaba ?
Allah razı olsun canım benim haklısın ilk başlara göre şimdi daha iyiyim elhamdulillah olacaksa her halükarda olur diyorum dua ediyorum bi şey olmasın diye dikkatte ediyorum gerisi Rabbimin takdiri inşaallah sağklıcakla kucağıma alacağım günleri de görürüm sizinde güzel haberlerinizi alırız inşaallah :):) inanır mısın daha yeni yeni kuzumu hayal ediyorum eşimde kendini çok kaptırma diyo ama yeni yeni başladı :)Amaa kuzucumm ndn bunu yapiyosun kendine sen yaaRabbim onlara sabir versin sagliklisiyla yerlerini doldursun ama hep kotu seyler yk bu hayatta kuzum :) inanan insnsin sen kendine gel :) melegin seninle bak daha guzeli ne olabilir..evet her sey olabilir Rabbim ne takdir etmisse odur amenna ama sen saglikla kucagina alacagin gubleri dusun..daha kotusunu yasayanlar var..biri dustu diye digeride dusecek diye birsey yk kuzumm..bunun orneklerini ck gormedikmi yapmaa..dogana kadar her an kaybederim dogduktan sonra ama birsey olmasin ama dusmesin carpmasin vs. Annelik bu kuzum..her an yuregi agzinda olan annelerden olucaz bizim durunlar ekstra olunca :) sen guzel olanlari dusun olurmu cok guzel bi anne olucaksin cok yakisicak kocaman gobusun sana ve yavrun dogduktan sona yanina :***
Canımm selam bugğn regl oldum onun şokundayım ilk kez bu denli erken geldi, 26. Gün.. sen ne yaptın keyifli gördüm seni maşallahR4bi4 cim gunydin kuzumm nabrsin bakalimm
Zeyah3917 kuzucuk nerelerdesin iyisin demi merk ettm seni
whiterabbit88 yavrimuu nbrsin kacnci gundesin nasil gidiyr
Canım iyi şeyler düşün şu an allaha şükür her şeyin yolunda bunun tadını çıkar beybi :)Kuzum benim çok teşekkür ederim biraz değişik geçiyo yavrum ya ben bedenden daha çok psikolojik olarak etkilendim galiba burda benimle hamile kalan bi kaç arkadaş düşük yaptı benim zaten kötü bi geçmişim var korktuğum için etkilenmeyim diye girmiyorum pek fazla her an bi şey olacak korkusuyla yaşamak çok kötüsen neler yaptın nasıl gidiyo ?
Sana iyi gelen buysa hayal et tabiki kuzumm neden etmeyesin hic bi sebep yk etmemen icin kaptirma demesi kaybinizdn dolayi ama kotuyu dusunerek de gecmez be kuzumm tedbir sendn takdir Allahtn..sikildigin bunaldigin zamanlar al abdestini dayan Rabbime kuzucummm dusunme kotuleri..Allah razı olsun canım benim haklısın ilk başlara göre şimdi daha iyiyim elhamdulillah olacaksa her halükarda olur diyorum dua ediyorum bi şey olmasın diye dikkatte ediyorum gerisi Rabbimin takdiri inşaallah sağklıcakla kucağıma alacağım günleri de görürüm sizinde güzel haberlerinizi alırız inşaallah :):) inanır mısın daha yeni yeni kuzumu hayal ediyorum eşimde kendini çok kaptırma diyo ama yeni yeni başladı :)
Bal tarcin c.otu yapmistin kuzum bu ay ondn erken gelmistir..baya one cekiyr gelicekse sap geliveriyor..ilk gun karalari diyosunn ahh ahh nasi yakiyo canimizi..kuzum adet yeni bitti bnmde onun iste yeni yesrren umutlari hayal dunyasi naparsin bu ay yeni kurler pesindeyim :)) bi sebep vardir illaki bi yerlerde bulucam onu :))Canımm selam bugğn regl oldum onun şokundayım ilk kez bu denli erken geldi, 26. Gün.. sen ne yaptın keyifli gördüm seni maşallah
Canım iyi şeyler düşün şu an allaha şükür her şeyin yolunda bunun tadını çıkar beybi :)
R4bi4 yavrum sahalara hoş geldin tekrardan, topiği takipteyim ama pms dönemi, şimdi de adet derken moral yerlerde. Yeni bat tarihini sonra vereyim. Sen de regl olmusun sanırım bu ay için planın ne kuzum
Zaten Rabbime inancımız olmasa İnan kafayı yeriz ya dua ediyorum bol bol bazen kaşık ağrısı falan çoğalıyo hep iyiyi Düşünmeye çalışıyorum bebek büyüyo ondan diyorum şimdi biraz daha hissetmeye başladım sık WC ye gitmeye başlayınca bi de göğüslerimi yokluyorum acıyorsa sıkıntı yok diyorum kendi kendime :):) anlatıyım tabi kuzum ben tahmini yumdan 3 gün önce akşam bütün işlerimi ayarladım 1 lt süte 1 demet maydanoz elimle böldüm koydum ocağa kaynama başlayınca altını kıstım 3-5 dk daha kaynattım sonra onu bi kovaya döktüm dayanabileceğim sıcaklığa gelince kovanın üstüne oturdum( kova biraz derindi Arada mesafe vardı) üstümdekileri çıkardım sadece lastikli etek giydimki buhar dışarı kaçmasın diye etrafıma da bi battaniye sarıp 45 dk oturdum canım..Sana iyi gelen buysa hayal et tabiki kuzumm neden etmeyesin hic bi sebep yk etmemen icin kaptirma demesi kaybinizdn dolayi ama kotuyu dusunerek de gecmez be kuzumm tedbir sendn takdir Allahtn..sikildigin bunaldigin zamanlar al abdestini dayan Rabbime kuzucummm dusunme kotuleri..
Bu ay maydonoz sut buharinda sira anlat bakalim nasil uygulamam ve nasil yanmamam gerektigini :)))
Birinci gün direkt yatağa gidip yattım sıkıca giyindim üstümü .. ikinci gün de yine aynı şekilde yaptım kalkar kalkmaz da ilişki oldu sabah namazına kadar ayaklarım havada yattım sabah namazında kalkıp duş aldım canım :)Sana iyi gelen buysa hayal et tabiki kuzumm neden etmeyesin hic bi sebep yk etmemen icin kaptirma demesi kaybinizdn dolayi ama kotuyu dusunerek de gecmez be kuzumm tedbir sendn takdir Allahtn..sikildigin bunaldigin zamanlar al abdestini dayan Rabbime kuzucummm dusunme kotuleri..
Bu ay maydonoz sut buharinda sira anlat bakalim nasil uygulamam ve nasil yanmamam gerektigini :)))