canim benim esimin sonucunada bakabilirmisin esim isten izin alip gosteremedi bir turlu benimde surekli aklimda bir iki kez gittim doktor yoktu iki yildir bebek olmuyorBi foto at bakim istersen canım az buçuk anlıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim esimin sonucunada bakabilirmisin esim isten izin alip gosteremedi bir turlu benimde surekli aklimda bir iki kez gittim doktor yoktu iki yildir bebek olmuyorBi foto at bakim istersen canım az buçuk anlıyorum ben
Ne kullandınız da düştü acaba canım bizim düşme hiç olmuyopawlover Kuzum sen diyince merak edip baktım bundan önce ki testte bizdede 30 dakıkaymış ama çok şükür bunda düşmüş
Slm cnm sen ne durumdasın? Denemeye devam ediyorum.
regl oldum canım , sen oldun muSlm cnm sen ne durumdasın? Denemeye devam ediyorum.
Aynen canım reglim şuan. Hsg çektircem. Tüpler de sorun var mı baktıracağımregl oldum canım , sen oldun mu
senle bat gunumuz ayniydi canim ben hala olmadim olsamda doktora gitsem artik tedavi olsam diyorumregl oldum canım , sen oldun mu
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
![]()
Zeyah3917
Ekim Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
@emineee_e
@kubra5505
Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir.
Anne Adaylarımız
@_Thalia_ 20 Ekim
@bi prenses annesi 21 Ekim
@tugcegk 21 Ekim
B blanche_ea 24 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
S Savladati 25 Ekim
@Kbra2214 25 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
@whiterabbit88 26 Ekim
@isis 31 Ekim
@1melegimolsun 2 Kasım
@Gulmet3 2 Kasım
@isisxz 2 Kasım
![]()
MLKn 4 Kasım
@papatyam67 6 Kasım
![]()
pawlover 7 Kasım
@papatyakokankadin 8 Kasım
@MrsRed 9 Kasım
@Vuslat ne zaman 11 Kasım
@dvtb 11 Kasım
@cengelliigne 12 Kasım
@10N 12 Kasım
@AloeeVeraa 12 Kasım
@Umithepvar 12 Kasım
![]()
R4bi4 17 Kasım
@AlessiaLeon 19 Kasım
@bep 19 Kasım
@cigdemengin 20 Kasım
@17platon17 25 Kasım
![]()
Kuzum bizde keçi boynuzu soguk pres çakşır suyu muz ve çiğ badem ceviz ve fındık tüketiyoruz bırde Bı arkadaşımın tavsiyesi üzerine argın ex diye Bı takviye var onu kullanıyor onun mu etkisi oldu bilmiyorumNe kullandınız da düştü acaba canım bizim düşme hiç olmuyoçakşır denedik keçiboynuzu denedik doktor bi vitamin vermişti içinde herşey olan onu denedik ama yok düşüremedik bi türlü
Onu da bi deneyelim bakalım artık tüp bebek fikrine doğru koşar adım sarılasım geliyo beklemekten yoruldum. Sağol canımKuzum bizde keçi boynuzu soguk pres çakşır suyu muz ve çiğ badem ceviz ve fındık tüketiyoruz bırde Bı arkadaşımın tavsiyesi üzerine argın ex diye Bı takviye var onu kullanıyor onun mu etkisi oldu bilmiyorum
Allahım Daha çok aratmasın kuzum... Mucizeye giden yolu kolaylaştırsın inşOnu da bi deneyelim bakalım artık tüp bebek fikrine doğru koşar adım sarılasım geliyo beklemekten yoruldum. Sağol canım![]()
Canim dur ya bir regl gununu bekle :) Gec dollenmedir bir seydir :)Günaydın kızlar. Dün akşam adetime 3 gün kala hcg yaptım. Bu ay da gebelik yok. Adetin 3 günü hormon, sonrasında hsg ile devam edicem. Hayırlısı artık.
canım hangi şehirdesin bender tüp bebek düşünmeye başladımOnu da bi deneyelim bakalım artık tüp bebek fikrine doğru koşar adım sarılasım geliyo beklemekten yoruldum. Sağol canım![]()
İstanbuldayım canım bi kaç yeri aradım fiyat bile aldımcanım hangi şehirdesin bender tüp bebek düşünmeye başladım

Bakarım tabi kuzumCnm bnmkinede bakabilrmsn bu kadr anlyorsnn kuzm
Siz özelde mi yaptırdınız testi canım hangi devlet hastanesine gittiysem saat 10 dan sonra olmaz gidin yarın gelin dediler daha da iyi olabilir heyecan olabilir öncekiyle uyuşuyorsa sıkıntı yok demektir canım ..Bize öyle birsey demediler . O zaman sonuçlar daha da iyi o labilir dimi kuzum ya baksana bu sabah yaptığım kadar koyu değil dimi yoksa bana mı öyle geliyor
canım benımkınede bakarmısın eşim işten izin alıp bir türlü doktora gidemedi sürekli kafamda sanki sayı az mı banamı öyle geldiBakarım tabi kuzum