• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yol boyu dusundum resmen kalbimi okudun.
Icimde hep tup bebek var ama acaba asilamaya da bir sans versem mi diyip duruyorum annem ablam dene diyorlar.
Biliyorsun benim durumumda sebepsiz infertilite.
Bakalim bu ay su igneyi ilaci kullanacagim 1 ay daha dusunecegim ama benimde aklim asilamaya gidiyor doktorum zaten asilama istiyordu
canim bende sorusturdum devlet beni daha 5 6 ay oyalar benimde sebebsiz infertilite dedim ozelde asilamami yapsam

Merhaba kizlar
Doktordan geliyorum bugun reglimin 2. gunuydu.
Doktor klomen ve 5 dozluk menegon igne verdi.
Yarin ikisine de basliyorum. Klomen sabah aksam birer tane.
Menegon her gun karindan 1 doz olmak uzere 5 gun ayrica inofolic combiye devam..
Bakalim insalllah bu ay hayirlara vesile olur.
Merak eden varsa klomen + menegol 75 5 doza 200 tl verdim. Inefolic combi 54 tl.
Ohh dagittim bugun yine bol bol allaha sukur. He doktor beye de verdik tabi o ayri
Allahım ya şu çabamıza sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah ama rakamlar gerçekten uçtu artık ya bir vitamine previt positive bende 115 lira verdim

Kuzum Bnim de hep öyle çok koyu oluyor iki günde sürüyor koyuluk bakalım şimdi hastaneye geldim eşimin test sonuçlarını doktora göstermek için eve gidince tekrar yapıcam bakalım durum ne
Bazılarında yumurta hemen çatlamıyor canım sen akıntı durumuna da bak ve gün aşırı ilişkiye devam et eğer yatabilirsen de sabah namazına kadar yat bi gece ben öyle yapmıştım hamile kaldığım ay

Soğan kürü denemedim hiç doktor rahim temiz diyo her gittiğimde gerek yoktur diye düşündüm. 15inci aydayım canım
bn soğan kürü yaptım adetim 2 gün geçti bklemedeyim :( ama hep gecikir bnm umudum yok ama çok istyrm kısmet

bn soğan kürü yaptım adetim 2 gün geçti bklemedeyim :KK43: ama hep gecikir bnm umudum yok ama çok istyrm kısmet
Daha çok yeniymiş umutsuz olma. Regl olmazsın inşallah bebiş gelir ama eğer olursan hormon testlerini yaptırırsın içini rahatlatırsın

Daha çok yeniymiş umutsuz olma. Regl olmazsın inşallah bebiş gelir ama eğer olursan hormon testlerini yaptırırsın içini rahatlatırsın
hormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundum :( ama pko gorntusu var dedi dr ondan da korktum bilmiyorum hakkımzda hyrlısı suan ağlayarak yazıyorum valla sana :(hepimize tattrsın rabbim anneliği inş

hormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundum :KK43: ama pko gorntusu var dedi dr ondan da korktum bilmiyorum hakkımzda hyrlısı suan ağlayarak yazıyorum valla sana :KK43:hepimize tattrsın rabbim anneliği inş
Amin inşallah ama daha çok yeni olmuş. Bu kadar kendini üzersen de etkilersin. Takma kafana akışına bırak baktın bi kaç ay daha geçti hala olmuyo bide eşin gider doktora

hormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundum :KK43: ama pko gorntusu var dedi dr ondan da korktum bilmiyorum hakkımzda hyrlısı suan ağlayarak yazıyorum valla sana :KK43:hepimize tattrsın rabbim anneliği inş
Bende de pko görüntüsü var ama doktor dedi ki adet düzensizliği, kilo verememe, tüylenme sorunlarından biri bile eşlik etmiyor duruma sendrom diyemem dedi cnımcanım. Sende var mı bunlar?

Bende de pko görüntüsü var ama doktor dedi ki adet düzensizliği, kilo verememe, tüylenme sorunlarından biri bile eşlik etmiyor duruma sendrom diyemem dedi cnımcanım. Sende var mı bunlar?
bnde bunlar aşırı görünmüyor ama adetlerim düzenssz canım ya :(

Bu arada kızlar doktora tüp bebekten önce aşılamaya gerek yok bence, ben saçma buluyorum dedim :) (cahil cesareti yürek falan yemiştim herhalde)

Dedi ki

Normal gebelikte ya da aşılama da en sağlıklı ve hızlı sperm döllenme yapıyor. Doğal seçilimle en sağlıklı gebeliği elde ediyoruz. Ama tüp bebekte bizim seçtiğimiz sperm ler kullanılıyor. Hangisi daha iyi sence dedi. Bön bön baktım :)

Back
X