- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
- 53
şimdi tedavi bittimi canım15 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz. Ama hiç korunmadım yani myom dan dolayı operasyon geçirdim vs düzenli ilişki de olmadı yatıp beklemedim de olmuyor demek ki diye doktora gittim sonunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi tedavi bittimi canım15 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz. Ama hiç korunmadım yani myom dan dolayı operasyon geçirdim vs düzenli ilişki de olmadı yatıp beklemedim de olmuyor demek ki diye doktora gittim sonunda
soğan suyumu içtin senKizlar selam, is yogun pek giremedim kusura bakmayin :)
Hala regl olmadim, bir umut hala belki hamileyimdir diyorum gec dollenmedir vs ise :)
Zaten bat 25’ti; yazacagim bir gelisme olursa; yarin doktor kontrolum de var.
Yoo neden ki :)soğan suyumu içtin sen
iyi geliyor falan diyolar ya :)hamilelik içinYoo neden ki :)
canım ben bir yıl hiç umursamadım hatta doktora bile hiç gitmedin son 4 ayrdı gidiyorum çunkü okuyorum bir taraftanda zor olur dedim sonra dedimki olsun oglumla kardeşi arasında yaş farkı çok olmasın okulu bir yıl dondururum diye ama o bir yıldada olmadı. tabi o zaman yumurtlama falan bilmiyordum. Rabbimin bildiği vardır canım fakat şunuda farkettim burda takılınca insan çok odaklanıyor çünkü hergün sabah öğle akşam bebek muhhabbeti diyorlar ya dudaktan kalbe doğru gerçektende ama kendimi buradanda alıkoyamıyorum. Ben iki aydır bu siteye üyeyim ve 2 aydır cok stressliyim:)Stres çok büyük bi etken canım benim abiminde sebepsiz 8sene olmadı sonunda aşılama yapıldı benimde olacağı varmış normalde o kadar stres yapıyodum ki evden çıkmıyodum hiç düşünemediğim düşünmeye fırsatım olmayan bi ayda oldu burda da yazıyorlardı diyodum ya nasıl düşünemiyorsunuz nasıl kafanızdan atabiliyorsunuz bebek fikrini derken kazadan sonra bende nasılsa olmıcak bu ay dedim rahat bıraktım biraz vücudü rahat bırakmak gerekiyormuş bunu anladım... amin bu arada duan için çok teşekkür ederim canım benim darısı size olsun inşaallah:)
canım ovu testi yapsaydın keşke bak ben bu ay bat günü tekrar yumurtladımKizlar selam, is yogun pek giremedim kusura bakmayin :)
Hala regl olmadim, bir umut hala belki hamileyimdir diyorum gec dollenmedir vs ise :)
Zaten bat 25’ti; yazacagim bir gelisme olursa; yarin doktor kontrolum de var.
eger bu ay hamile olmazsam bende ovu kullanıcam ama nasıl yapılır onu bile bilmiorum :canım ovu testi yapsaydın keşke bak ben bu ay bat günü tekrar yumurtladım![]()
canım bende dogru kullanmamısım 3 aydır bence birgebeningunlugu var instagramdan o sana link atıyor oradan sipariş veriyorsun ve o sana hangi günler ilişki olacak diyip takip ediyor en saglıklısı oeger bu ay hamile olmazsam bende ovu kullanıcam ama nasıl yapılır onu bile bilmiorum :![]()
Hadi ya, emin misin? Regl olmadin mi? Bana ovu testleri guvenilir gelmiyor...canım ovu testi yapsaydın keşke bak ben bu ay bat günü tekrar yumurtladım![]()
Hmm evet bu ay yapicam :)iyi geliyor falan diyolar ya :)hamilelik için
banada öle gibi ama ovu testiyle birçok kişide hamile kalmış ama benimkiler hep zaten garip şekilde oluyor belki agrı kesici içtim ondanda böyle oldu yada hsgdende olabilirHadi ya, emin misin? Regl olmadin mi? Bana ovu testleri guvenilir gelmiyor...
aaa öylemi inanki çok cahilim bu konularda oyuzden olabilir ücreti nekdr pekicanım bende dogru kullanmamısım 3 aydır bence birgebeningunlugu var instagramdan o sana link atıyor oradan sipariş veriyorsun ve o sana hangi günler ilişki olacak diyip takip ediyor en saglıklısı o
bn yaptım 2 gün gecikti adetim bana yaramıstr ins sende yap belki iyi gelirHmm evet bu ay yapicam :)
Ahaha ne guzel isler var :))30 ovulasyon testı 4 gebelık testı bır ultra gebelık testı 55 tl kapıda ödeme ama kadın siparişin ekran görüntüsünü istiyor.ben ovu testi pozitif olunca o gun ve ertsı gun degerlendırılı sanıyordum 4 gun ust uste olmalıymıs yeni birşey ögrendim 120 küsür kadının takibinde gebe olduklarını öğrenmiş baya takıpcisi var kendide hamile ve bir ay içinde dogurcak takip edebilirmi seni bilmiyorum
sorma ya ne guzjel iş valla :) kendime hayrım yok başkasına nasıl olsujn bnm hayrımAhaha ne guzel isler var :))
Kizlar bir de bende o beyaz sivi devam ediyor bolca...