Tedavi hiç görmedim sadece 1 aylık evliyken kürtaj oldum ki onda da histereskopi yapılması gerekiyormuş myom temizlenmemiş...şimdi tedavi bittimi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi hiç görmedim sadece 1 aylık evliyken kürtaj oldum ki onda da histereskopi yapılması gerekiyormuş myom temizlenmemiş...şimdi tedavi bittimi canım
Bende de hep devam ediyor adet olana kadar.Ahaha ne guzel isler var :))
Kizlar bir de bende o beyaz sivi devam ediyor bolca...
sen oldun mu canim adet?Bende de hep devam ediyor adet olana kadar.
Üçünçü şişeyide şimdi aldım iki ilaç önerdi kullanın dedi .. İnş kuzum ya anne olmak hepimizin hakkı rabbim yüzümüzü güldürsün inşİyi bakalım canım inşaallah o ay bu aydın ve hasret son bulur :)
toplamda 9 şişe kullanılacak canım Saraçoğlu öyle diyodu yanlış hatırlamıyorsam.. muhteşem canım çok sevindim adınıza çakşır suyu mucize ya gerçekten çok güzel bi şey bu sebep olurda sen de mucizene kavuşursun herkes kavuşur inşaallah :):)
bende öyle canım sürekli buralarda dolanınca aklımdan çıkmıyor arada bir giricem artıkbende pek giremedim bu ara. bu ay ben doğal yollarla akışına bıraktım bakalım.![]()
En güzeli en doğru zamanında gelicektir inşallah zatenbende pek giremedim bu ara. bu ay ben doğal yollarla akışına bıraktım bakalım.![]()
Fütursuzca doymak bilmeyişim dışında normalKızlar merhaba ?
Nasılsınız nasıl gidiyor bakalımm ?
merhaba canım bizler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor bebişli günlerKızlar merhaba ?
Nasılsınız nasıl gidiyor bakalımm ?
Rabbım bu günümüzü aratmasın canımFütursuzca doymak bilmeyişim dışında normal![]()
Kasık ağrılı ve bazen uykusuz bazen uykulu bir hal :)merhaba canım bizler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor bebişli günler![]()
ay en güzel zamanlar en güzel duygular sanırım sağ sağlim gelsin inşallah canımRabbım bu günümüzü aratmasın canım
Kasık ağrılı ve bazen uykusuz bazen uykulu bir hal :)
Beklemeye devam .. sanıyordum kı hamıle kalınca ohh deyıip rahatlıycam![]()

Amin aminnn rabbım sizlerede nasip etsin inşallahay en güzel zamanlar en güzel duygular sanırım sağ sağlim gelsin inşallah canım![]()

inşallah canım dualarına kat bizi de önümüzdeki ay regli döneminide atlatıyımda tekrar hastahaneye gidicez bizdeAmin aminnn rabbım sizlerede nasip etsin inşallah![]()

inşallah. sen nasılsın asıl iştah açılmışEn güzeli en doğru zamanında gelicektir inşallah zaten
Hep dualarımdasınızinşallah canım dualarına kat bizi de önümüzdeki ay regli döneminide atlatıyımda tekrar hastahaneye gidicez bizde![]()

amin canım Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bana ve bekleyen herkese inşallahHep dualarımdasınız
hakkında hayırlısı canım Rabbım en kısa zamanda hayrılı bir evlat nasip etsın
Amin Allah binkere razı olsunRabbim sağlıkla kucaklatsin sizlerede.
bekliyoruz bizde bakalım. :)