• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbım bu günümüzü aratmasın canım
sağlıklı seyler ye :KK200:

Kasık ağrılı ve bazen uykusuz bazen uykulu bir hal :)
Beklemeye devam .. sanıyordum kı hamıle kalınca ohh deyıip rahatlıycam :KK51:
Daha dur bakalım yeni başladın. ;)

• Beğen
Reactions: H E
Bakarım tabi kuzum
IMG_20181023_175108.webp al kuzm sana zahmet

1 17platon17 Canim ben de yarin doktora gidecegim ve cok beklemek istemedigimi de soylerim filan.

O ne derse ben de ona gore hareket ederim; hsg derse hsg yok ona hic gerek yok derse tup bebek yapalim derse de ona da ok diyecegim :))
Tamam canim hsg cekilmende fayda var. Endise etme ben cektirdim cok zor degil.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Bu ay daha cok umutluyum ama bende olmazsa asilama tup bebek hepsine açigim.
Haberdar et bizi yarin doktordan gelince

canım benimde bir oğlum var o yüzden bana hiçbirşey yapmazlar sanırım. bende bu ay klomen deneyecegim birdahaki ay bende düşüneyim bari:)herşeyimiz beraber ilerliyor hastalıgımız bile aynı:)
Gercekten oyle burada bir arkadasimiz daha vardi onunla batlarimiz igne gunlerimiz yasimiz hepsi ayniydi hatta ayninay ve yil evlenmistik.
Seninle de derdimiz ortak insallah ayni anda en yakin zamanda anne oluruz.
Su sebebi aciklanamayan infertilite olayi zaten basli basina bir tramva.
Bu arada dene tabi klomeni
Bende klomen ve menegon igne ikisini kullanacagim yarin basliyorum
Merak ettigin birsey olursa sor canim...

Tatlım öğrendikten sonra ilk ne zaman gittin doktora ?
Bat 5 gun geçtikten sonra gittim . Hiçbirşey göremedım :))

Eğer folik asit kullanıyorsan . Sana önerım hemen gitme . Hiçbirşey görmuceksın çünkü :)

Şimdi cuma gunu gidicem kese görme ümidiyle :) İnşallah görürüm :KK200:

Şimdi senın kaç gun geçti ?

• Beğen
Reactions: 10N
Kizlar deneyin derim bnmde aklimda tup bebek var ama asilamayi denseydim belki olacakti demektnse once onu deneyeym diyrm bndede esimdede sorun gorunmuyr dr asilamaya bile yanasmadi kendim istedim araliga kadr zaman verdim kendime asilamaya gidicem sona..normal iliskiden ck farki yk diyorlar ama kaliteli spermlerin enjekte edilmesi beni cezbediyr bilemedim asilama diince onaylayasim geldi sizi :) direk daldim konuya k bakmayin :)
U Umuthepvar25
Canim benim sen yorum yapmayacaksin da kim yapacak. Bizim kaderimiz ortak.
Ben dune kadar asilamaya cok karsiydim hem ailem hem buradaki arkadaslar sayesinde sicak bakmaya basladim.
Tek korkum sebepsiz infertilitelerde ise yarar mi? Cunku esimde sperm sayi hiz hepsi cok iyi

Gercekten oyle burada bir arkadasimiz daha vardi onunla batlarimiz igne gunlerimiz yasimiz hepsi ayniydi hatta ayninay ve yil evlenmistik.
Seninle de derdimiz ortak insallah ayni anda en yakin zamanda anne oluruz.
Su sebebi aciklanamayan infertilite olayi zaten basli basina bir tramva.
bekleyen herkeze nasip olsun inşallah tüm dualarımdasınız biraz kendimizi dinlemeyi bırakmak lazım en umutsuz anda geliyor birde doğru doktor çok önemli

bekleyen herkeze nasip olsun inşallah tüm dualarımdasınız biraz kendimizi dinlemeyi bırakmak lazım en umutsuz anda geliyor birde doğru doktor çok önemli
Eminem canimsin senin dualarin cok onemli. Iyi ki varsin sen bizim umudumuzsun.
Hamile kalmana ragmen cekip gitmedin birakmadin bizi.
Insallah yavrunu saglikla sihatle kucagina aldigin gunleri de duyariz

Bat 5 gun geçtikten sonra gittim . Hiçbirşey göremedım :))

Eğer folik asit kullanıyorsan . Sana önerım hemen gitme . Hiçbirşey görmuceksın çünkü :)

Şimdi cuma gunu gidicem kese görme ümidiyle :) İnşallah görürüm :KK200:

Şimdi senın kaç gun geçti ?
Ben tek folik asit değilde doktorum previt pozitif die bir vitamin vermişti içinde bir sürü vitamin ve folik var onu kullanıyorum ilk gebeliğimde 5.haftada kesem gözükmüştü şimdi 4+3 ama psikolojik olarak yine yaşarmıyım die doktora ne zaman gitmek konusunda kararsızım hazır değilim

• Beğen
Reactions: H E
Bnde kullandm menegon kuzum kalcadan demisti bana ck yakiyo ya karindn nasi olck kuzum insallah ise yarar bn femarayla birlikte kullanmistm ama gonal f o kdr yakmiyordu onu karindn yapiyrdm belki karindn yakmaz o da hayirlisi olsn insallah
Insallah canim valla doktor genol f yazar sandim ama bunu verdi. Kismet insallah bir faydasini gorurum. Hepsi asama asama olmazsa daha ileri gideriz asilama tup bebek en azindan denemedim demem canim

Son düzenleme:
Eminem canimsin senin dualarin cok onemli. Iyi ki varsin sen bizim umudumuzsun.
Hamile kalmana ragmen cekip gitmedin birakmadin bizi.
Insallah yavrunu saglikla sihatle kucagina aldigin gunleri de duyariz
İnşallah en kısa zamanda olacak ben inanıyorum hepinizden ayrı şeyler öğreniyorum hiç niyetim yok gitmeye :) üzüntüde sevinçte ilk siz öğrendiniz sağlıkla gelir umarım meleğim

Stres çok büyük bi etken canım benim abiminde sebepsiz 8sene olmadı sonunda aşılama yapıldı benimde olacağı varmış normalde o kadar stres yapıyodum ki evden çıkmıyodum hiç düşünemediğim düşünmeye fırsatım olmayan bi ayda oldu burda da yazıyorlardı diyodum ya nasıl düşünemiyorsunuz nasıl kafanızdan atabiliyorsunuz bebek fikrini derken kazadan sonra bende nasılsa olmıcak bu ay dedim rahat bıraktım biraz vücudü rahat bırakmak gerekiyormuş bunu anladım... amin bu arada duan için çok teşekkür ederim canım benim darısı size olsun inşaallah:)
Ah be zeyahcim sende gercekten cok dert ediyordun kendine onca badire atlattiniz. Rabbim bir yerden kostu yetisti.

Yaaaa sanki hiç doymuyorum gibi sağlıkla gelsin razıyım gerçi ama böle de giderse 100 kilo olurum :)))
olmazsın ama olsanda sorun diil sonra vereceksin zaten. ayrıca biz kadınların her zaman verecek kiloları olur.

Ben tek folik asit değilde doktorum previt pozitif die bir vitamin vermişti içinde bir sürü vitamin ve folik var onu kullanıyorum ilk gebeliğimde 5.haftada kesem gözükmüştü şimdi 4+3 ama psikolojik olarak yine yaşarmıyım die doktora ne zaman gitmek konusunda kararsızım hazır değilim
Rabbim yardımcın olsun.

İnşallah en kısa zamanda olacak ben inanıyorum hepinizden ayrı şeyler öğreniyorum hiç niyetim yok gitmeye :) üzüntüde sevinçte ilk siz öğrendiniz sağlıkla gelir umarım meleğim
Insallah eminecim insallah burasi kimsenin baskasiyla paylasamadigi dertleri paylastigi yer.
Sagolsun kazen bey iyi dusunmus yapmis siteyi.

olmazsın ama olsanda sorun diil sonra vereceksin zaten. ayrıca biz kadınların her zaman verecek kiloları olur.

Rabbim yardımcın olsun.
Bol bol dua ediyorum sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik olsun sağ sağlim alabileyim die kucağıma şu 12 haftayı bir geçirsem biraz daha rahatlarım en azından gereken yapılır

Back
X