acaba bir şey olur mu ki değerlendirsenkızlar ebe hatun bana 10 gün ilişkiyi yasakladı. ama ben yumurtlama dönemindeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba bir şey olur mu ki değerlendirsenkızlar ebe hatun bana 10 gün ilişkiyi yasakladı. ama ben yumurtlama dönemindeyim![]()
özellikle tembihledi kesinlikle ilişki yok dedi canım. napayım bekliycemacaba bir şey olur mu ki değerlendirsen
Bekle o zaman yavrm bi yola girmissin hayirla sonuclansin insallahözellikle tembihledi kesinlikle ilişki yok dedi canım. napayım bekliycem
Teşekkürler tatlımistersen adet bitiminden hemen sonra başla canım. istersen hemen başla. adetliyken kullanma balım
sor canimKızlar acil bi sorunum var kimse varmı ?
Umutlar başka bahara kaldı bende bu ayı da pas geçtik
sor canim
Muhtemelen kum döküyosundur canım doktora git İdrar tahlili ver. Bol su iç hatta maydanoz kaynatıp suyunu iç İdrar yolunu temizler![]()
Serap-_-ÜyeÜye
Kızlar adetime 10 gun var idrarda yanma ile uyandım sabah şimdide idrarimi yaptıktan sonra çok hafif pembe gibi 1 kaç damla peceteye geliyor sildikten sonra yerleşme kanaması olabilirmi ?
idrarinda kan olabilir canim bence bir idrar tahlili vermelisin![]()
Serap-_-ÜyeÜye
Kızlar adetime 10 gun var idrarda yanma ile uyandım sabah şimdide idrarimi yaptıktan sonra çok hafif pembe gibi 1 kaç damla peceteye geliyor sildikten sonra yerleşme kanaması olabilirmi ?
idrarinda kan olabilir canim bence bir idrar tahlili vermelisin
gecmis olsun canim 10 gun daha cok var adete sonuç yanıltabilirYarın gideyim diyorum doktoruma dedim acaba yerleşme kanaması olabilir mi çünkü idrar da gelmiyor sonrasında silince bi iki damla açık renk geldi
Amiiinn canım cümlemizden inşaallah :) inşaallah gelmiştir bitanem:):)Kuzum esim rahat durmadi dun bitti kur hayatm :)) cansinn insallah gelmistir kuzumm Allah bin kere razi olsnnn
canim insallah yerlesme kanamasidir takip et artacak mi lekelenmenKızlar ben anlamadım şimdi dün gebelik testi yapmıştım 5 gün geçmişti ve sonuç 2.çizgi silik de olsa çıkmıştı görseli tekrar ekliyorum buraya. ama akşam açık pembe peçeteye lekelenmem oldu daha sonra da açık kahverengi yine peçeteye gelen lekelenmem oldu bugün hiçbişey yok ara sıra alt karnımda sancı hissediyorum. Benim bu yaşadığım ne şimdi hiç anlamadım valla ya
Albi yanıltabiliyo diye okumuştum ama ikisi birden yanıltmıyodur sanırım inşallah kavuşmuşsundur bebişine :)İyi akşamlar kızlar.Bat 1-2 kasım.Bugün albi diye bir test aldım hiç kullanmadım şimdiye kadar.mecburen nobetci eczanede o olunca aldım yaptım umudum olmayinca oylece biraktim yarim saat sonra baktim ikinci cizgi silik.Tekrar yaptim 15 dak sonra çok silik ikinci çizgi çıktı.Başka test yok yarın akşam kısmetse tekrar yapacağım.Farklı bir markayla.Albi hakkında bir fikriniz var mı acaba
Ayy olabilir mi inşallah ya hiç artmadı hatta bgn öğleden sonra hiç olmadı kesildi anlamadım bişey ben de pko var ben de acaba onda mı diorum test mi yanılttı diorum. Dün akşam 2.kes test yaptım biley göremedim yarım saat sonra baktm o da silik gibiydicanim insallah yerlesme kanamasidir takip et artacak mi lekelenmen
Canımmm inşallah.Hatta ilkini yaptım Allahım dedim olmuyorsa da bir hayrın vardır deyip öylece bıraktım.Hepimiz kavuşalım hayırlısıysa inşallah.Albi yanıltabiliyo diye okumuştum ama ikisi birden yanıltmıyodur sanırım inşallah kavuşmuşsundur bebişine :)