• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG-20181029-WA0017.webp
    IMG-20181029-WA0017.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
Bnde iyiyim kuzum aslında hareketlilik sıfır aşılama olur mu diye soruyor
KuZum tabiki aşılama olur sonuçta sperm var bizimde ilk testimizde ileri hareketlilik %1 di ben doğal yolla hamile kaldım biliyorsun... eğer biraz doğal denemek beklemek isterlerse çakşır kökünden başlasın keçiboynuzu aç karnına çiğ kabak yedirsin eşine ve hem kendi hemde eşi bel bölgesine hacamat yaptırsın en hızlı şifa o oluyo ...

A6CFB38B-79D2-4BDF-AB70-680AADEE0DE3.webp Merhaba arkadaşlar yeni konu açtım ama kimse biley yazmadı bide buraya yazmak istedim hormon testime bakabilirmisiniz şindiden teşekkür ederim

Eki Görüntüle 2202050 Merhaba arkadaşlar yeni konu açtım ama kimse biley yazmadı bide buraya yazmak istedim hormon testime bakabilirmisiniz şindiden teşekkür ederim

Canımm E2 normal değerde çıkmış. En düşük değeri 30'dur.

Tsh çok güzel. Gebelik için 2,5'in altında olması lazım..

Fsh de çok güzel. 15'in üzerine çıkmaması lazım .

Lh ve Prl de normal gördüğüm kadarıyla canım

KuZum tabiki aşılama olur sonuçta sperm var bizimde ilk testimizde ileri hareketlilik %1 di ben doğal yolla hamile kaldım biliyorsun... eğer biraz doğal denemek beklemek isterlerse çakşır kökünden başlasın keçiboynuzu aç karnına çiğ kabak yedirsin eşine ve hem kendi hemde eşi bel bölgesine hacamat yaptırsın en hızlı şifa o oluyo ...
Tmm kuzum çok tşk ederim... Allah razı olsun

Canımm E2 normal değerde çıkmış. En düşük değeri 30'dur.

Tsh çok güzel. Gebelik için 2,5'in altında olması lazım..

Fsh de çok güzel. 15'in üzerine çıkmaması lazım .

Lh ve Prl de normal gördüğüm kadarıyla canım
çok teşekkür ederim yazdığın için gebelik için bi sıkıntım yok dimi 13 aydır deniyoruz olmuyo

Günaydın canlar.Bugün regl başladı:((albi test güya pozitif göstermişti.demekki hiçbir güvenirliği yok.testi de test etmis oldum:)
Bebetime negatifti.o bile daha güvenilir.
Doktor hiçbir problem yok demişti kısmet artık

Günaydın canlar.Bugün regl başladı:KK43:(albi test güya pozitif göstermişti.demekki hiçbir güvenirliği yok.testi de test etmis oldum:)
Bebetime negatifti.o bile daha güvenilir.
Doktor hiçbir problem yok demişti kısmet artık
gunaydin canim benim hayirlisi hakkimizda kac gun gecmisti adetinin üzerinden

Back
X