- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Valla ben 36 saat taraftarıyım canım senin ne zaman çatlamıştı, valla beynim yandı sabahtan beri bakmadığım site kalmadıKuzum akıntı dan en erken 24 saat en gec 36 saat sonra yumurta çatlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben 36 saat taraftarıyım canım senin ne zaman çatlamıştı, valla beynim yandı sabahtan beri bakmadığım site kalmadıKuzum akıntı dan en erken 24 saat en gec 36 saat sonra yumurta çatlıyor
ne zaman adetinizmrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Kuzum Bnim 36 saat sürdü 2gün bpynca pik oldu sonra silikleştiValla ben 36 saat taraftarıyım canım senin ne zaman çatlamıştı, valla beynim yandı sabahtan beri bakmadığım site kalmadı![]()
bi tedavisi yok mu bunun canım, valla ben de kendimden şüphelendimUltrason ve kan tahlilinde CA125 oranından canım, kesin tanı kan tahliliyle konuluyor
pik olduktan sonra akıntı kesildi dimi balım, off çok soru sordum kusura bakma balımKuzum Bnim 36 saat sürdü 2gün bpynca pik oldu sonra silikleşti
Yok devam etti cnm sen stres yapma inş bu ay gelicek mucizenpik olduktan sonra akıntı kesildi dimi balım, off çok soru sordum kusura bakma balım![]()
bi tedavisi yok mu bunun canım, valla ben de kendimden şüphelendim
Canım benim inşallah, Allah razı olsun. Hepimiz bu ay güzel haberler alalım Allahın izniyle :)Yok devam etti cnm sen stres yapma inş bu ay gelicek mucizen

Hamile kalmaya engel değil işte balım,, hislerinde yanılmazsın inşallah bu ayCanım çikolata kistinin tek tedavisi doğum yapmak....
Hamile kalmaya engel değil işte balım,, hislerinde yanılmazsın inşallah bu ay![]()
Hamile kalma sürecini uzatıyor canım, mesela benim kistim sol overde ve yapışıklık yok, doktor engel değil ama normal biri 1 ayda kalıyorsa sen 6 7 ayda kalırsın mesela demişti, yapışıklık eve büyüklük oranı varsa engel oluyor maalesef, ameliyat gerekiyor, o dA yumurta rezervini düşürüyor... İllet bişey bu bak ben Mart ayından beri kalamadım hala, bu ay da kendimi dinlemiyorum Ümit etmiyorum, dünkü koku olayı biraz garipti ama yine de adet bekliyorum ben kendimi kaptırırsam çok üzülüyorum.. Sen de aksatma eğer varsa git tahlillerini yaptır..
7 sindene zaman adetiniz
Bence test yapsanız çıkar, hamilesinix gibime geliyor7 sinde
Bence test yapsanız çıkar, hamilesinix gibime geliyor
bekliyorum merakla sonucu :)inşallah az önce iş yerimde uyuyakalmışım :))) o derece uyku hali var. aldım test yapıcam akşama
Sen nerelerdesin tatlım :))Kızlar neler yapıyorsunuz kimin kaç günü kaldı bata hadi azcık sohbete![]()
canim nette degil devamda ediyor bende akıntı uzakmi nöbetçi eczane alsan testBenim akıntı 1 gün sürüyor balım eczaneler de kapalı ovulasyon testi alsaydım keşke. salı gününe kadar çatlamaz inşallah![]()
Buralardayim canım sessiz sakin bat bekliyorumSen nerelerdesin tatlım :))

canim nette degil devamda ediyor bende akıntı uzakmi nöbetçi eczane alsan test
Buralardayim canım sessiz sakin bat bekliyorum![]()