• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off yaa bi el atın kızlar
Dişçiye gittim antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi. Yarın yumurtlama günüm. Ne yapayım erteleyelim mi bu ay :cry:
Antibiyotik içerken çocuk düşünme dedi dişçi. Flagyl 500mg ilacın ismi de

Off yaa bi el atın kızlar
Dişçiye gittim antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi. Yarın yumurtlama günüm. Ne yapayım erteleyelim mi bu ay :cry:
Antibiyotik içerken çocuk düşünme dedi dişçi. Flagyl 500mg ilacın ismi de

diş daha mühim kuzum ben de şimdi dişçiden çıktım. Ertele bu ay bence

Kızlar birisi yazmıştı bir gebenin günlüğünü takip ediyorum instagramda diye kimdi o?
baktım geçmiş sayafalara bulamadım çok sayfa var çünkü :)

diş daha mühim kuzum ben de şimdi dişçiden çıktım. Ertele bu ay bence

ilk ayda bile içilen ilaçların bebeği etkisi yok diyorlar gebeliği öğrendikten sonra içmemek gerekiyormuş. Ama benim içim tabi ki rahat etmiyor. Erteleyelim bari. off ya çok üzgünüm çok. Tekrar adet görüp aralık bat ını bekleyeceğim. Daha çok var :bicak::bicak:

Valla sanırım bende biraz girmicem buralara canm beynen çok yorgun hissediyorum kendimi b3bekten başka birşey düşünemez oldum

o çok kötü işte canım, işte hep kendimizi kaptırıyoruz ama olumsuzlukları da göz önünde bulundurabilsek çok iyi olur ama yapamıyoruz. Hep kendimizi olacak diye şartlandırıyoruz :(
ilk ayda bile içilen ilaçların bebeği etkisi yok diyorlar gebeliği öğrendikten sonra içmemek gerekiyormuş. Ama benim içim tabi ki rahat etmiyor. Erteleyelim bari. off ya çok üzgünüm çok. Tekrar adet görüp aralık bat ını bekleyeceğim. Daha çok var :bicak::bicak:
ama şöyle bir şey var canım yani bebek daha oluşmadığı için bi zararı olacağını sanmıyorum

o çok kötü işte canım, işte hep kendimizi kaptırıyoruz ama olumsuzlukları da göz önünde bulundurabilsek çok iyi olur ama yapamıyoruz. Hep kendimizi olacak diye şartlandırıyoruz :KK43:

ama şöyle bir şey var canım yani bebek daha oluşmadığı için bi zararı olacağını sanmıyorum
Aynen öyle cnm regli bitsin bir hastaneye gidicem buralara girmicem bir sure

İyiyim kuzum, demek ki rahim hazırlığı olayı doğru ama ben hamiş kaldığım ay sadece 4 ilişki olmuştu olmaz gözüyle bakıyordum o yüzden onun rahatlığı da vardı tabi.
Ben biraz rahat ve sıkıntısız hamişlik geçiriyorum 2 hafta bulantım oldu onun dışında iyiydim kuzu sizlere de sağlıklı gebelikler diliyorum bu yola hemen hemen beraber çıkmıştık sizlerinde vakitleri geldi artık hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum❤️
valla tek ilişkiymiş, üç ilişkiymiş ona bakmamak lazım. yumurtlama bir gün sonuç olarak, ve tuttu mu tutuyor işte =)
bulantın geçmiştir umarım canım. en yakın zamanda biz de güzel haberler verelim inşallah :dua:

whiterabbit88 whiterabbit88 hoşgeldin canım benim, en kısa zamanda feraha eriştirsin Rabbim :dua:
saol kuzum benim. bir gitmişsin ama gelmişsin kız, psikolojini bozma bak.
dirayetli olucaz canım, pes etmek yok =)

Böyle ortaya karışık olunca akıntılar daha iyi oluyo canım sen iki güne bir değerlendir bende anlamamıştım son ay bi geliyo bi kesiliyordu bu ay son ayın olsun inşaallah :):)
Bizim durumda da eşim bazen çok anlayışlı oluyo bazen hiç bi şekilde anlamıyor canım anlamadığı zamanlar hep arkadaşlarıyla olduğu zamanlar oluyo o zamanda ben çıldırıyorum bi şey de yapamıyorum anca ağlıyorum :) cinsiyet içinde ben hep ilk bebeğim kız olsun isterim aileyi daha toparlayıcı olduğunu düşünüyorum ama Herkes erkek hissediyo :):) Rabbimden hayırlısı kuZum hangisi bizim için daha hayırlıysa onu nasip etsin herkes için :):)
ay ağzın bal yesin bitanem. akıntı makıntı hepsi boş olacağı varsa oluyor anacım ben bunu anladım =)
cinsiyet için de allah gönlünden geçeni versin ama tabi öncelikli olan sağlıklı olması kuzunun =)

tesekkurler :)

tesekkurler, aynen ikiz ikiz yerim onlari :)

Canim evet soyle ki 16 milyon cikti, doktor dusuk dedi. Rapor cikaralim direkt asilama filan ise yaramaz dedi. Morfoloji de 0 cikti gerci ona bir sey demedi... Yani adam ilk gorusmede hemen tup bebek olmaz diyordu, sonuclari gorunce dedigine gore cidden normal yollardan ihtimalimiz cok cok zayif olsa gerek...

Ay insallah ikiz mi peki?
canım bizde de toplam sayı 32 mil. referans değerin altında.. morfolojiyi çok önemsemiyorlar sanki. sayı ve hız önemli anladığım kadarıyla. aşılama maddi manevi kayıp olacaksa direkt tüp deneyebilirsiniz tabi.. eşin ne düşünüyor, sen psikolojik olarak hazır mısın?
Merabalar tatlım inşallah tutar bu ay seninde:KK200: ben kendime çok kızıyorum iki buçuk yıl önce nişanlıyken demişti doktor hormon testi yaptır diye aksattım gitti şimdide E2 değeri düşük çıkınca internet bilgilerine bakarak çok üzüldüm inşallah düşündüğüm gibi değildir haftaya kadın doğuma gidicem iyi düşünmek istiyorum çok sağol güzelim iyi temenniler insanın moralini düzeltiyor biryerde
aslında bebek düşününce hormon testi yaptırıp denemek lazım. çünkü zaman içinde değerler bozulabiliyor. inşallah sonuçların olumsuz değildir . bakalım ne diyecekler..

valla tek ilişkiymiş, üç ilişkiymiş ona bakmamak lazım. yumurtlama bir gün sonuç olarak, ve tuttu mu tutuyor işte =)
bulantın geçmiştir umarım canım. en yakın zamanda biz de güzel haberler verelim inşallah :dua:

saol kuzum benim. bir gitmişsin ama gelmişsin kız, psikolojini bozma bak.
dirayetli olucaz canım, pes etmek yok =)

ay ağzın bal yesin bitanem. akıntı makıntı hepsi boş olacağı varsa oluyor anacım ben bunu anladım =)
cinsiyet için de allah gönlünden geçeni versin ama tabi öncelikli olan sağlıklı olması kuzunun =)

canım bizde de toplam sayı 32 mil. referans değerin altında.. morfolojiyi çok önemsemiyorlar sanki. sayı ve hız önemli anladığım kadarıyla. aşılama maddi manevi kayıp olacaksa direkt tüp deneyebilirsiniz tabi.. eşin ne düşünüyor, sen psikolojik olarak hazır mısın?

aslında bebek düşününce hormon testi yaptırıp denemek lazım. çünkü zaman içinde değerler bozulabiliyor. inşallah sonuçların olumsuz değildir . bakalım ne diyecekler..
Çok haklısın canım olması gerektiği zaman oluyo insanlar korunuyoken ufak bi kaçamakla bile tutuyo her şey kafada bitiyo bitanem Rabbim kafa rahatlığı versin :):) amin kuZum ya tam olarak bi şey söyleyemiyorum hani haksızlık etmiş olurum diye Rabbimden hayırlısı :):)

Arkadaşlar selamlar hepinize. Geçen ay ki adetin 3. Günü hormon testi yaptrmstm. FSH değerim 11.4 çıkmıştı ki en fazla 10 olması gerekirmis. Doktor ultrsnla bakıp geçen hafta yumurtalıkların çok temiz iyi dedi. Amh testi yaptrmami istedi. Ben de testi yaptrcm ama fakültede tüp bebek hastanesi var oraya da tetkik yaptrcm aynı mi diye. Bu durumda olan var mı AMH yaptırmaya korkyrm aslnda.

Back
X