• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki geç çatlamıştır canım inşallah gebesindir bu ayda klomene başlıyacakmısın. ya burda millet mesela yumurta çatladıktan sonra hep beyaz akıntı varsa hamile kalmış 3 aydır takip ettim bendede aynı beyaz kremsi akıntı geliyor acaba yumurta dölleniyordamı olmuyor kalitesizler falanmı
Geç çatlamış olabilir yada hiç çatlamadı :( üzgünüm bayağı canım adet olunca doktora gideceğim bakalım kullan diyecekmi ya kistim oluştuysada diye kafama takılıyor

Başladımı canım regl kendimizi çok kaptırdığımız için üzülüyoruz bende adet olduğum zaman iki gün kimseyle konuşmuyorum :KK43: herşeyden uzaklaşıyorum sonra tekrar yumurtlama zamanı ümitler başlıyor
Başladı canım malesef bu ay zaten hep hastaneye gitcem diye düşündüğüm için çok umutlanmamıştım

Geç çatlamış olabilir yada hiç çatlamadı :KK43: üzgünüm bayağı canım adet olunca doktora gideceğim bakalım kullan diyecekmi ya kistim oluştuysada diye kafama takılıyor
canım dur daha oyle herşeyi kafana takma benim adet 20 gün geçti takmadım kafaya dunku doktor oluştu dedi bugunku yok dedi:) hem niye çatlamasın çatlamıştır inşallah ben bugun doktora süreci sordum 6 ay boyle ilaçla deneyecekmiş olmazsa aşılama dedi

belki geç çatlamıştır canım inşallah gebesindir bu ayda klomene başlıyacakmısın. ya burda millet mesela yumurta çatladıktan sonra hep beyaz akıntı varsa hamile kalmış 3 aydır takip ettim bendede aynı beyaz kremsi akıntı geliyor acaba yumurta dölleniyordamı olmuyor kalitesizler falanmı
Kalitesiz değildir canım sanmıyorum akıntıyı takip ediyorum ama bende sanki her ay oluyor akıntı ama bebek yok

Kızlar eşim iki gündür grip ve nurofen ilaç kullanıyor soğuk algınlığı için. Benim de bugün yumurtlama günüm. Gerçi iki gün öncesine kadar ilişki oldu . Spermleri etkiler mi ilişki olmamalı mı tedirgin oldum bugün için

Göğüs ağrım başladı regl gelecek regl gelecek, dünya bana dar gelecek. ahey aheyy :halay:

Kızlar eşim iki gündür grip ve nurofen ilaç kullanıyor soğuk algınlığı için. Benim de bugün yumurtlama günüm. Gerçi iki gün öncesine kadar ilişki oldu . Spermleri etkiler mi ilişki olmamalı mı tedirgin oldum bugün için
yan etkilerinde birşey yazmıyorsa bence değerlendirin canım

yan etkilerinde birşey yazmıyorsa bence değerlendirin canım
Canım hem size sordum hem de instegram da Prof bir hoca var çağrı Gülümser dmden sorulara cvp veriyor ona yazdım kullanmasın dedi eşin. Demekki kullanırken ilişkiyi önermiyor . Paylaşayım dedim canım sizlerle de teşekkür ederim ilgine

R4bi4 R4bi4 canım eşim sonunda Cuma günü doktora gitmeye karar verdi benim bat Cumartesi ama gelen giden yok, bel ve böbrek ağrısı adet sancısı var, göğüslerim fazlaca şiş ve uykum var hep, inşallah hayırlısı olur herşeyin..

Back
X