• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hem size sordum hem de instegram da Prof bir hoca var çağrı Gülümser dmden sorulara cvp veriyor ona yazdım kullanmasın dedi eşin. Demekki kullanırken ilişkiyi önermiyor . Paylaşayım dedim canım sizlerle de teşekkür ederim ilgine

Grip ise c vitamini ile de atlatabilir eşin canım, nane limon, ıhlamur tarçın falan kaynat, özellikle karanfil. çok iyi gelir.
doğal yolla çözün, ilaç kullanmayın bence kuzum.

R4bi4 R4bi4 canım eşim sonunda Cuma günü doktora gitmeye karar verdi benim bat Cumartesi ama gelen giden yok, bel ve böbrek ağrısı adet sancısı var, göğüslerim fazlaca şiş ve uykum var hep, inşallah hayırlısı olur herşeyin..

ayy şükür balım ya inşallah bi sorun çıkmaz

Gerçi umarım hemen bebiş gelmiştir de doktora artık bebişinizin ultrasonu için gidersiniz :) ❤️

Grip ise c vitamini ile de atlatabilir eşin canım, nane limon, ıhlamur tarçın falan kaynat, özellikle karanfil. çok iyi gelir.

Gerçi umarım hemen bebiş gelmiştir de doktora artık bebişinizin ultrasonu için gidersiniz :) ❤️
Ben de sen gibi aynı düşüncedeyim canım, kış Çayı kaynatıyorum bol bol içiyor ama takviye ilaçta kullanıyor demek çabuk toparlanırım düşüncesiyle. artık bu ay yumurtlama günümü boş geçirmiş oldum , tabi öncesi ilişki oldu ama nasip Rabbim nasip ederse olmaz diye birşey yok. Diğer aylara kaldı kısmet canım sağlık olsun

Ay sağlıklıysa ve hayırlıysa inşallah ❤️

Ovulasyon testi ne marka önerirsiniz kızlar ona göre bakayım netten ben almadım da hiç bide kaç tane gerek acaba

Ovulasyon testi ne marka önerirsiniz kızlar ona göre bakayım netten ben almadım da hiç bide kaç tane gerek acaba
Laboquick güzel bence, n11de gittigidiyorda falan toplu paketler 30lu 50li gebelik testi de oluyo içinde fiyatları da uygun oluyo bi bak istersen

Ben de sen gibi aynı düşüncedeyim canım, kış Çayı kaynatıyorum bol bol içiyor ama takviye ilaçta kullanıyor demek çabuk toparlanırım düşüncesiyle. artık bu ay yumurtlama günümü boş geçirmiş oldum , tabi öncesi ilişki oldu ama nasip Rabbim nasip ederse olmaz diye birşey yok. Diğer aylara kaldı kısmet canım sağlık olsun

İnşallah tutmuştur balım, çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır :) Sağlık her şeyden önce gelir.

Canım ben yumurtlama döneminde çok ağır rahatsızlandm 3 serum yedim Rabbime bin şükür o ay da tuttu Rabbim verecekse her türlü verir ki zaten spermler hemen etkilenmiyor 3 ay süresi var sıkıntı yapma değerlendirebiliyorsan değerlendir ;)

Canım ben yumurtlama döneminde çok ağır rahatsızlandm 3 serum yedim Rabbime bin şükür o ay da tuttu Rabbim verecekse her türlü verir ki zaten spermler hemen etkilenmiyor 3 ay süresi var sıkıntı yapma değerlendirebiliyorsan değerlendir :KK66:
Evet canım öyle doğru diyorsun. Bakalım artık nasipte varsa olur yoksa diğer aylara canım , bi dün yumurtlama günüm ilişki olmadı zaten kısmet artık

Back
X