• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben eve geldiğimde herşeye sarılıp öpesim geliyo :) bu arada benim bat dündü ama olmadı gecikcek heralde yeni batı olunca söylerim kuzum
Ay canım ya geçti ve test yapmıyorsun :)

Kızlar bu arada canım evime geldim , çatı izolasyon yapılmıştı, yanlışlıkla elektrik kablosunu patlatmışlar, geldiğimde elektrik yoktu ve buzluğum kokuyordu :KK61:
Hazırladığım o kadar kışlık yiyeceklerim mahvolmuş:cry: Bütün emeklerim boşa gitti :KK42:
Ben şimdi nerelere gideyim, başımı hangi taşa vurayım :KK42:

Yaptım 3 gün önce negatif malesef :KK43: normalde hiç gecikmezdi ama bu ay bi sürü kişinin gecikmiş havalardan demekki diye düşündüm
varya bu hava hayatımızı kararttı bildiğin. Olsun sağlık olsun inşallah kuzum, Aralık ayında güzel haber alalım inşallah :)

Ben evime gelince annem başka bir şehirde olduğu için onları çok özlüyorum onlara gittiğimde kocamı evimi özlüyorum aklımda deli sorular her ikisi de zor ama ya :)
Ben de öyleyim canım ama şehir dışına yeni taşındık, önceden aynı şehirdeyik çok rahat oluyordu valla

Kızlar bu arada canım evime geldim , çatı izolasyon yapılmıştı, yanlışlıkla elektrik kablosunu patlatmışlar, geldiğimde elektrik yoktu ve buzluğum kokuyordu :KK61:
Hazırladığım o kadar kışlık yiyeceklerim mahvolmuş:cry: Bütün emeklerim boşa gitti :KK42:
Ben şimdi nerelere gideyim, başımı hangi taşa vurayım :KK42:
Ayy çok kötü olmuş kurtulan yok mu hiç

Ben de öyleyim canım ama şehir dışına yeni taşındık, önceden aynı şehirdeyik çok rahat oluyordu valla
Yaaa bende aynı durumdayım son 1 senedir ayrıyız alışmak o kadar zor ki her fırsatta kaçasım geliyor günde 5 kez konuşuyoruz annem için ayrı zor oldu

Yaaa bende aynı durumdayım son 1 senedir ayrıyız alışmak o kadar zor ki her fırsatta kaçasım geliyor günde 5 kez konuşuyoruz annem için ayrı zor oldu
zor oluyor maalesef kuzum,, yapacak bir şey yok. Kaderinize razı olucaz :KK43: Benim kv de ağlıyordu yeriniz çok belli diye

Artık yerini bebişe bırakmıştır inşaallah canım... çok isteyince bi şeyler erteleniyor Rabbim en çok istediğinizle imtihan ederim diye de kanıtlıyor...biraz boşverince geliyo Rabbim meleğinin duasının hürmetine versin bebeğini inşaallah kuZum
Hayırlısıyla inşallah olur kuzum aynen öle çok isteyince Rabbim güzelleştiriyor bekletiyo

Back
X