ıyi geceler canım nasılsınİyi geceler kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyi geceler canım nasılsınİyi geceler kızlar
20 kasım beni de ekler misinizBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
@Zeyah3917
Ekim Anneleri
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
@emineee_e
@kubra5505
Kasım Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Gulmet3
Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir.
Anne Adaylarımız
![]()
papatyam67 6 Kasım
![]()
@Masalim17 7 Kasım
@papatyakokankadin 8 Kasım
![]()
@MrsRed 9 Kasım
![]()
@balbocegi35 10 Kasım
![]()
@bengiisuu 10 Kasım
![]()
@Vuslat ne zaman 11 Kasım
@dvtb 11 Kasım
![]()
@cengelliigne 12 Kasım
![]()
@10N 12 Kasım
![]()
@AloeeVeraa 12 Kasım
![]()
U Umithepvar 12 Kasım
![]()
@Huzur45 13 Kasım
![]()
R4bi4 16 Kasım
@Anneyimbenanne35 18 Kasım
@AlessiaLeon 19 Kasım
@bep 19 Kasım
@cigdemengin 20 Kasım
![]()
whiterabbit88 20 Kasım
@Madammor 20 Kasım
@blanche_ea 24 Kasım
@Valensiya 24 Kasım
1 17platon17 25 Kasım
@yildizprm 29 Kasım
@isisxz 1 Aralık
@Hyomay 4 Aralık
@MLKn 3 Aralık
Y yaprakali 10 Aralık
![]()
Hoşgeldin canım20 kasım beni de ekler misiniz
Hafif kasık ağrılı :)ıyi geceler canım nasılsın
Toplantıya yetişmeye çalışıyorum. Günaydın canım nasılsınGünaydın ballar sesiniz çıkmıyor xerdır :)) )
Günaydın canımGünaydın ballar sesiniz çıkmıyor xerdır :)) )
Hoş buldumHoşgeldin canım

Kolay gelsin canım :) idare eder işte sen nasılsın balımToplantıya yetişmeye çalışıyorum. Günaydın canım nasılsın
inşaallah canım ne zamandır istiyorsun :)Hoş bulduminşallah bu ay bari olur çok umutluyum bu ay nasip eder inşallah rabbim isteyip dileyen herkese
![]()
1.5 yıldır istiyorum ama düzenli çalışmadık hiç bu ay düzenli yaptık inşallah olur :)inşaallah canım ne zamandır istiyorsun :)
Insallah canim rabbim hayirlisini versin hepimize.canım bende klomenle incir havuc kuru içicem bu ay doktor yumurta takibi yapıcak ama çatlatma ignesi vermiyecek hayırlısı. inşallah tutar aşılama canım senin 12. günde belli olur inşallah
Rabiacim gecmis olsun. Keske haber verselerdi sanaMaalesef canım, kurtlanacakmış neredeyse, çok kötü olmuşlardı
amin canım cok saolInsallah canim rabbim hayirlisini versin hepimize.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)1.5 yıldır istiyorum ama düzenli çalışmadık hiç bu ay düzenli yaptık inşallah olur :)
Sağol canım, Allah'tan evi komşuya emanet ettik. Etmeseydik ne olacaktı bilmiyorum, anahtarlar ondaydı canım. Kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha anlamış oldukRabiacim gecmis olsun. Keske haber verselerdi sana
geçmiş olsun canım emeklerin boşa gitmişGüzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)
sağol kuzum cana geleceğine mala gelsin artık ne diyeyim :)geçmiş olsun canım emeklerin boşa gitmiş
aynen canım pes etmemeliyiz. nasibimizde varsa gelecek bebişlerimiz. yoksa zaten ne yapsak, ne etsek boş..Tabii, biraz kafanı dinle balım uzaklaş buralardan. Takıldıkca kafamız bulanıyor aslında ama destek açısından içimizin bi nebze olsun rahatlayacağı bir yerBize mutlu haberlerle gel canımm
Sorma kuzum kafam 1000.000Gerçekten pes etmiycez ya yakışmıyor bize :)
Adetle atıldıysa gider canım
canım tsh normalde 4 civarı olması yüksek sayılmayabilir. ancak hamilelik düşünülüyorsa 2.5 ve altında olmalıdır. yoksa hamile kalmayı zorlaştırabileceği gibi, kalınsa da düşük ve bebekte birtakım problemlere sebep olabilir.Dünkü doktor demek başından savmış işte boyle boyle aylarca bekletiyorlar. ama iki dktorda tsh 4.75 yuksek değil dediler
hmm bilgilendirme için teşekkürler. demek ki ilaçlar bu denli etkiliyor..Canım hem size sordum hem de instegram da Prof bir hoca var çağrı Gülümser dmden sorulara cvp veriyor ona yazdım kullanmasın dedi eşin. Demekki kullanırken ilişkiyi önermiyor . Paylaşayım dedim canım sizlerle de teşekkür ederim ilgine
ayy çok üzüldüm emeklerine kuzum yaa.. neyse dediğin gibi cana gelmemiş ya buna şükür..Kızlar bu arada canım evime geldim , çatı izolasyon yapılmıştı, yanlışlıkla elektrik kablosunu patlatmışlar, geldiğimde elektrik yoktu ve buzluğum kokuyordu
Hazırladığım o kadar kışlık yiyeceklerim mahvolmuşBütün emeklerim boşa gitti
Ben şimdi nerelere gideyim, başımı hangi taşa vurayım![]()
güle güle büyütün bebişinizi maşallahİyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
2 hafta oldu doğum yapalı![]()
canim iki ayri doktorra gittim ikiside normal dedi anlamadimki bende dereotu yiyorumaynen canım pes etmemeliyiz. nasibimizde varsa gelecek bebişlerimiz. yoksa zaten ne yapsak, ne etsek boş..
canım tsh normalde 4 civarı olması yüksek sayılmayabilir. ancak hamilelik düşünülüyorsa 2.5 ve altında olmalıdır. yoksa hamile kalmayı zorlaştırabileceği gibi, kalınsa da düşük ve bebekte birtakım problemlere sebep olabilir.
bu nedenle ihmal etmemen gereken bir konu. endokrinoloğa görünmeni öneririm.
hmm bilgilendirme için teşekkürler. demek ki ilaçlar bu denli etkiliyor..
ayy çok üzüldüm emeklerine kuzum yaa.. neyse dediğin gibi cana gelmemiş ya buna şükür..
güle güle büyütün bebişinizi maşallah
kızlar U Umithepvar bebişimi acayip merak ediyorum ya![]()