• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..

R4bi4 R4bi4 Rabiammm
whiterabbit88 whiterabbit88 Davsanimmmm
Zeyah3917 Zeyah3917 kuzucummmm
Simayinannesi Simayinannesi yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..

Geldim buralardaym insallah boyle sikinti durumlar olmadikca..opuyrm hepinizii
Kuzum başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim başka acı göstermesin.
Uzun süre yazmayınca meraklandım.
Kandilin de mübarek olsun canim. Allah'ım ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin insallah.

Hosbulduk kuzummm
ck sagol tskr edermm demi sanki kapidan girecek ne var niye toplandiniz buraya ya diyecek gibi ;( senin kuzenin icinde basin sagolsun cnm Allah rahmet etsin..genc olunca daha bi aci veriyr insana ama deniliyr ya iste hayat devam ediyr yapacak hic bir sey yk maleseff
Hadi ya guzel gelismeler vardir insallah diye girdim girerken olsun umutlarimiz devam ediyr insallah..bnde adet olamadim gitti kuzum bekliyrm..uzuntu sikintidan sanirim etkilendim..sukur bizde birsey ykta kuzum elim varmadi hic bisiye burayada bakamadm hizmet etme kuran okumalari derken gecti gitti iste

Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kuzum, :dua:
Allah mani keder vermesin, canınız sağlıklı olsun da bebek de olur inşaallah. Her halimize şükür :) :dua:

Kızlar merhaba Saraçoğlu nun soğan kürünü uyguladım inşallah faydası olur size sorum olcak kisti olan incir kürü uygulayamaz mı ?

uygular canım neden uygulamasın. incir kürünün tek yan etkisi prolaktini yükseltmek

7. Tanışma yıldönümümüz kuzum
ayyy inşaallah gelir o zamana kadar balım yaa en güzel sürpriz olur :dua:

R4bi4 R4bi4 bende bıraktım icmeyi canım korktum valla

bende bi sorun yoktu balım soğandan sonra akıntılar ile baş edemedim. Bize yaramadı zaar

Amiin canım benim Allah razı olsun :) kaç gün gecikti adetin canım değerlendirmiş miydiniz bu ayı ? Nasıl ah ederim kuzum o kadar bekledik o kadar bekleyen varken Rabbim nasip etti çok şükür ah etmek ne haddime... biraz an önce sizde kavuşun inşaallah... biraz geriden gelirsiniz bende tecrübelerimi yazarım kuzum sıkıntı yok bi şekilde arayı kapatırız sağlıcakla gelin arkadanda gerisi hallolur:)
Biliyrm kiymetini bildiginin yavrunun kuzumm saglikla al kucagina dualarimdasinn..yani yumurtlama donemiyle beraber degerlendirmistim sut maydonoz yapmistm hatirliyosan.en son mayis 2017de o da 35. Gunde gelmis 39. Gun bugun hala bisi yk sizisi var ama gelir bugun yarin uzuldum diye oldu herhalde..tecrubelerinden faydalanacaklarimdansin kuzumm insallah bakalim yetisiriz sana :)

Kuzum başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim başka acı göstermesin.
Uzun süre yazmayınca meraklandım.
Kandilin de mübarek olsun canim. Allah'ım ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin insallah.
Aminnn kuzumm cok tesekkur ederim cnm bnmm..sen napiysn nasilsin kuzumm bebisimiz nasil

Benim değerlendirmeler son gaz devam:KK4:

Eklentiler

• IMG_20181120_132623.webp
    IMG_20181120_132623.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 31
Bende 1 yıldan fazla bekledim eşim in morfoloji de sıkıntı vardı 1 tüp bebek 1 aşılama 1 klomen tedavisi gördüm hepsi negatifti ve artık asla doğal yollardan hamile kalacağıma inanmıyordum hatta evlatlık almak için 30 yaşını bekliyordum düşün yani ;-)en son başka bir dr a gittim tekrar tüp istiyorum dedim ama yapmadı az zamanda çok tedavi görmüşsün biraz zaman geçsin bu arada hsg çektir dedi âdetlerim çok düzenliy di sadece bir ay soğan suyu yapmıştım o ay bir hafta gecikti ve hsg çektirdiğim ertesi ayı kendiliğinden hamile kaldım bazen hala inanamıyorum hamile olduğuma bu benim için mucize çünkü onun için inancınızı hiç kaybetmeyin bir de kafa yi biraz rahatlatmak lazım ben son aylarda artık bırakmıştım bebek işini ve hiç beklemediğim anda hamile kaldım.
senin hikayen zaten inanılmaz umut veriyor canım. sağlıkla bebeğini kucağına da alırsın inşallah :dua:
bizde de eşimde sperm sayıda azlık sorunu var, morfoloji de %1, hareketlilik iyi ama.. 1 senemizi de doldurduk, bakalım neler olacak bundan sonra..

Sağol canım Çok şükür iyiymiş kimse bilmiyordu bugün söyledim çok zorladılar
canım umarım ağrıların falan o sıkıntılar geçmiştir, mesele de neyse hallolmuştur.
şu an en önemlisi senin ve kuzunun sağlığı :nazar:

Ay vallahi tüylerim diken diken oldu, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu canım.
Ben de kısaca şöyle anlatıyım durumumu. Geçen sene ekim ayında ilk denemede hamile kaldım ama malesef 8 haftalıkken kürtaj oldum. Sonra 5 ay korunduk, şimdi 6 aydır korunmuyoruz olmuyo. 2 kez klomen tedavisi uygulandı. Meğer asıl sorun eşimdeymiş sperm sayısı normalin altında ve hareket düşüktü varikosel çıktı, 34 gün önce ameliyat oldu. Yani daha spermler normale dönmemiştir kafamız çok rahattı hiç hamile kalabileceğimi düşünmüyorum bu ay keşke öyle bi mucize olsa. Bi de bu ay ara ara testere dişli aslan pençesi çayı içtim o da geciktirmiş olabilir diye düşünüyorum. Keşke bebiş olsa... senin adına çok sevindim canım, sen mucizeyi yaşamışsın darısı bize inşallah
ilk denemede hamile kalabilmen mucize gibi canım. demek ki bünyen buna müsait, öyle düşün.
eşinin durumu da toparlanınca yine olacaktır, kafana çok takma bence..

whiterabbit88 whiterabbit88 canım sayıda yükselme oldu proxseed plus kullandı eşim keçiboynuzu özü ve çakşır suyu kullandı sayı ve hareketlilik düzelmiş.morfoloji için devam edicek şuan başka bitane daha vitamin kullanicak.sigarayida bıraktı.adet düzensiz değil sadece birkaç aydır birkaç gün gün gecikio en son 5gun gecikti.ilk hamile kaldığımdada soğan suyu yapmıştım canım yine yapiyim diyorum
benim eşim de testi tekrar edecek. sayı vs. düşük olması halinde iki kez test yapıyorlarmış, durumu netleştirmek için. . eğer gene düşük değerler olursa, herhalde ilaç-takviye-vitamin bir şey yazarlar diye düşünüyorum.. siz de belli bir yola girmişsiniz, takviye alması ve sigarayı bırakması çok güzel gelişmeler. senin de kendiliğinden adet olman iyi bir şey. gene yap olmadı soğan suyu, bir toparlasın vücudun.

şükür valla canım ya hemen söküldüm. inşallah bu son olsun hayırlısıyla :dua:

Sen nasılsın canım sorunlarını halledebildin mi ❤️ stres yapma adetini etkiler balım
canım gene araya günler geldi, bat günümü bugün olarak söylemiştim sanırım. nitekim geldi kırmızılar.. :olamaz: yeni bat ı şimdilik söylemeyeyim, gidişata göre haber veririm kuzum. stresli olayları da geride bıraktım gibi inşallah.. sende durumlar nasıl? regl biti mi :confused: eşin ya da sen doktora gidecek misiniz, nasıl bir yol izleyeceksin merak ettim canım. ebe nasıl önerilerde bulunmuştu mesela??

Kuzum Bnim eşimin sayı ve hareketlilik iyi morfoloji si 1 di 2 oldu şimdi.. Bnim hersey normal doktor yumurta oluşuyor kalitelide ama eşinin değerleri iyi oluncaya kadar seninkini de daha da iyi olmasını sağlamak istiyorum dedi
hadi hayırlısı canım, inşallah şifa olur..

Kuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..

R4bi4 R4bi4 Rabiammm
whiterabbit88 whiterabbit88 Davsanimmmm
Zeyah3917 Zeyah3917 kuzucummmm
Simayinannesi Simayinannesi yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..

Geldim buralardaym insallah boyle sikinti durumlar olmadikca..opuyrm hepinizii

Sen napiysn kuzum bebisimiz nasil buyumus kocaman olmussunuz masallah size :)
canım benim öncelikle, Allah rahmet eylesin. inan yüreğim cız etti. mekanı cennet olsun, size de sabır dilerim.
ama dediğin gibi, hayat da devam ediyor. insan bir süre sonra yine kendi derdine düşüveriyor. inşallah biz de bunca sabrımızın meyvesini alırız en yakın zamanda..
senin son zamanlarda adet gecikmelerin bu kürlerden dolayı mı acaba? istersen ihmal etme, doktora görün yavrum. eşinle ne düşünmüştünüz? en son kendinize biraz zaman tanıyordunuz diye hatırlıyorum. ben yukarıda da yazdığım gibi, tekrar bir doktor sürecine giricem sanırım..
bu arada gene Zeyah3917 Zeyah3917 a yazarken esprini konuşturmuşsun, bayılıyorum senin bu yazı tarzına biliyorsun :))
zeyahçığım da inşallah iyidir, ufak tefek zorluklar da olsa, tadını çıkarıyordur bu sürecin diye tahmin ediyorum :)

Biliyrm kiymetini bildiginin yavrunun kuzumm saglikla al kucagina dualarimdasinn..yani yumurtlama donemiyle beraber degerlendirmistim sut maydonoz yapmistm hatirliyosan.en son mayis 2017de o da 35. Gunde gelmis 39. Gun bugun hala bisi yk sizisi var ama gelir bugun yarin uzuldum diye oldu herhalde..tecrubelerinden faydalanacaklarimdansin kuzumm insallah bakalim yetisiriz sana :)
Amin bitanem amiiinn :) bi test yap ya belki de gelmiştir miniğin kuzum ya yaptın mı hiç test evet üzüntü stres de etkiliyor ama biliyorsun ki bende trafik kazası geçirdiğim ay hamile kaldım belli olmaz bu işler bi test yap netleşsin yaaa heyecanlandım ;):):)

senin hikayen zaten inanılmaz umut veriyor canım. sağlıkla bebeğini kucağına da alırsın inşallah :dua:
bizde de eşimde sperm sayıda azlık sorunu var, morfoloji de %1, hareketlilik iyi ama.. 1 senemizi de doldurduk, bakalım neler olacak bundan sonra..

canım umarım ağrıların falan o sıkıntılar geçmiştir, mesele de neyse hallolmuştur.
şu an en önemlisi senin ve kuzunun sağlığı :nazar:

ilk denemede hamile kalabilmen mucize gibi canım. demek ki bünyen buna müsait, öyle düşün.
eşinin durumu da toparlanınca yine olacaktır, kafana çok takma bence..

benim eşim de testi tekrar edecek. sayı vs. düşük olması halinde iki kez test yapıyorlarmış, durumu netleştirmek için. . eğer gene düşük değerler olursa, herhalde ilaç-takviye-vitamin bir şey yazarlar diye düşünüyorum.. siz de belli bir yola girmişsiniz, takviye alması ve sigarayı bırakması çok güzel gelişmeler. senin de kendiliğinden adet olman iyi bir şey. gene yap olmadı soğan suyu, bir toparlasın vücudun.

canım gene araya günler geldi, bat günümü bugün olarak söylemiştim sanırım. nitekim geldi kırmızılar.. :olamaz: yeni bat ı şimdilik söylemeyeyim, gidişata göre haber veririm kuzum. stresli olayları da geride bıraktım gibi inşallah.. sende durumlar nasıl? regl biti mi :confused: eşin ya da sen doktora gidecek misiniz, nasıl bir yol izleyeceksin merak ettim canım. ebe nasıl önerilerde bulunmuştu mesela??

hadi hayırlısı canım, inşallah şifa olur..

canım benim öncelikle, Allah rahmet eylesin. inan yüreğim cız etti. mekanı cennet olsun, size de sabır dilerim.
ama dediğin gibi, hayat da devam ediyor. insan bir süre sonra yine kendi derdine düşüveriyor. inşallah biz de bunca sabrımızın meyvesini alırız en yakın zamanda..
senin son zamanlarda adet gecikmelerin bu kürlerden dolayı mı acaba? istersen ihmal etme, doktora görün yavrum. eşinle ne düşünmüştünüz? en son kendinize biraz zaman tanıyordunuz diye hatırlıyorum. ben yukarıda da yazdığım gibi, tekrar bir doktor sürecine giricem sanırım..
bu arada gene Zeyah3917 Zeyah3917 a yazarken esprini konuşturmuşsun, bayılıyorum senin bu yazı tarzına biliyorsun :))
zeyahçığım da inşallah iyidir, ufak tefek zorluklar da olsa, tadını çıkarıyordur bu sürecin diye tahmin ediyorum :)
Çok şükür teyzesi iyiyiz ikimizde ağrılar geçti tekrar gelmez inşaallah bi genetik testi yaptırcam kendime bakalım nedeni bulunabilecek mi.. kuzum şimdilik tadını gayet iyi çıkardığımı düşünüyorum :):) evet biraz ufak tefek sıkıntılar oluyo ama hiçbiri bebişimden önemli değil bugünüme şükürler olsun :) Rabbim en yakın zamanda hepinize nasip etsin gelin arkamdan inşallah :) espri olayını pek anlamadım ama sıkıntı yok:):)

Back
X