• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar oturdum ağlıyorum :KK61: Bunlar neden benim başıma geliyor. Allaha isyan etmiyorum aksine şükrediyorum
.
Güya bugün erik kompostosu yapayım dedim. Yazın hazırladığım şişelerden birini çıkardım. Kapağı açmamla şişenin patlaması bir oldu. Mutfağım darmaduman Tavan, duvarlar, dolaplar, halılar, masa sandalyeler, parkeler, ocak, hatta antrenin halısı bile. şişe oraya uçmuş :KK61: :KK42:
Ya yüzüme gelseydi . Allahım buna da şükür ama buralar nasıl temizlenecek kızlar. Bugün duşumu alıp cici kıyafetlerimi de giymiştim. üstüm başım mahvoldu. Ben ne yapayım şimdi :kızgın: Nefes alamıyorum

her taraf bu vaziyette kızlar :KK42:

Eklentiler

• 1542970595740-93754487.webp
    1542970595740-93754487.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 53
ayy az kalmış maşallah canım, sağlıkla kucağına alacağın günleri de gör :dua:
belki benim eşime de proxeed benzeri bir şeyler yazarlar. yine de doğal olarak olmasına da belki vesile olmuştur ilaç. sonuçta şansı 3 katına çıkarmış oluyorsunuz. kafayı rahat tutmak apayrı bir mesele tabi..

hihih aşkolsun kız ben seni böyle seviyorum. burada herkesin niyeti belli ve bu o kadar çok belli ki. hamişlerimiz keyifli bür süreç geçirip bebelerini kucağına alsın. bizim de göbekler dolsun artık yahu :dua: sigara konusunda da aslında dediğin gibi, paket paket içip hamile kalan ve bebeğini sağlıkla doğuran çok. ama madem biz doğal tutturmakta sıkıntı yaşıyoruz, bu konuya dikkat edicez. hamileyken içme konusuna zaten inanılmaz karşıyım. bunca emek verdiğimiz, üzerine titrediğimiz bebişlerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını riske atmak çok yanlış. o nedenle sen de bugünden itibaren elinden geleni yapmaya çalış kuzum. bak madem eşin de içmiyor, evde seni tetikleyecek bir şey de yok. ya da hiç dayanamıyorsan, bırakmak daha büyük stres yaratacaksa, kahvaltı sonrası bir akşam sonrası ikinciyi iç yeter.

canımmm :KK200: hayırlı cumalar hepimizeee

canım benim kontrolün iyi geçmesine çoook sevindim. maşallah size :nazar: cinsiyet beni ilgilendirmiyor ne demekmiş öyle kız, ben şok ben vefat :KK48:
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun inşallah tez vakitte ❤️ Yekten söyledi valla bende şok oldum ama bi şey diyemedim :KK70:

Kızlar oturdum ağlıyorum :KK61: Bunlar neden benim başıma geliyor. Allaha isyan etmiyorum aksine şükrediyorum
.
Güya bugün erik kompostosu yapayım dedim. Yazın hazırladığım şişelerden birini çıkardım. Kapağı açmamla şişenin patlaması bir oldu. Mutfağım darmaduman Tavan, duvarlar, dolaplar, halılar, masa sandalyeler, parkeler, ocak, hatta antrenin halısı bile. şişe oraya uçmuş :KK61: :KK42:
Ya yüzüme gelseydi . Allahım buna da şükür ama buralar nasıl temizlenecek kızlar. Bugün duşumu alıp cici kıyafetlerimi de giymiştim. üstüm başım mahvoldu. Ben ne yapayım şimdi :kızgın: Nefes alamıyorum
ay geçmiş olsun rabişciğim. kısmet işte... allahtan sana bir şey olmamış, çıkar cicileri yavaş yavaş temizle bacım. kolay gelsinn

.
Ayy çok kötü olmuş benimde geçenlerde yağ kavanozum düşüp her yeri yağ yapmıştı çok zor temizlemesi iki gün uğraştım Rabbim güç versin sen hemencik temizle inşallah

Rabia geçmiş olsun:((Olacağı varmış nasılsa temizlenir yorulsun ama Allah başka dert vermesin.Kolay gelsin canım

Valla kuzu benim kuzen erkek günde 2 paket içiyo karısı da içiyordu oldu ha bünye meselesi tamam ama zaten aşırı içen insanlar değiliz millet Türk kahvesi içiyo aynı kafeini alıyo yani bu tamamen beyinde bitiyo tamam etkisi vardır illaki ama çok içenler içindir diye düşünüyorum etrafımda kaç kişiye sordum hamileliğimde iki paket içiyodum diyeni mi ararsın püf sende bi şey mi içiyon diyeni mi stresten daha beter bi şey yok bunu biliyorum ben Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bol bol yoğurt ye süt iç canım etkisini iyice azaltır inşallah
Ne bilim yavrm yaa nasip ya nasipten oteye yol yok vala dedigin gibi etkisini azaltmaya caliscaz artk

Insallah kuzum insallah olur da silkelersiniz sizde bizi dr kontrolun varmis nasilmis kuzucuk
Tabiki kızmıyorum yavrum olur mu öyle şey dertleşirken iyi de sendelediğinde silkeleyiince kötü mü :) tabiki hepimizin bebişi kimseye anlatamadığımı burda paylaşabiliyosam rahatlıkla bu beni en iyi şekilde uyaracağınızı bildiğim ya da dert ortağım olacağınızı bildiğim için ❤️ Belki yarın sıkıntılı bi hamilelik geçireceksiniz o zamanda ben dicem hıı o bizimde bebişimize iyi bak üzme onu diye :KK70:cinsiyeti de hiç bilmiyorum kuzum ya dediğim gibi kız hissediyorum ama belli olmaz yani nasipte ne varsa hayırlısı neyse o olsun inşallah :) yarın doktorda biraz zorlucam bakar mı diye ama bakalım nasip bakarsa hemen yazarım inşallah:₺:)

whiterabbit88 whiterabbit88 U Umithepvar Kızlar çıktım kontrolden bebeğimi gösterdi sağolsun doktor ilk defa gördüm kocaman olmuş Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu ya çok güzel bi şeymiş cinsiyet dedim o beni ilgilendirmiyor dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi her şey yolundaymış çok şükür :KK73:
Eneeeemmm kuzummm masallahhhh sizeee aminn darisi basimiza insallah cinsiyt niye ilgilendirmiyr yaa suna benziyo dese dili mi kopcak sinirler yaa..neyse bsvvr hersey yolundaymis ya kuzummm nasi sevindimm masallah subhanallah hersey hep boyle yolunda gitsin saglikla alon kucaginiza insallah cnm bnm

hihih aşkolsun kız ben seni böyle seviyorum. burada herkesin niyeti belli ve bu o kadar çok belli ki. hamişlerimiz keyifli bür süreç geçirip bebelerini kucağına alsın. bizim de göbekler dolsun artık yahu :dua: sigara konusunda da aslında dediğin gibi, paket paket içip hamile kalan ve bebeğini sağlıkla doğuran çok. ama madem biz doğal tutturmakta sıkıntı yaşıyoruz, bu konuya dikkat edicez. hamileyken içme konusuna zaten inanılmaz karşıyım. bunca emek verdiğimiz, üzerine titrediğimiz bebişlerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını riske atmak çok yanlış. o nedenle sen de bugünden itibaren elinden geleni yapmaya çalış kuzum. bak madem eşin de içmiyor, evde seni tetikleyecek bir şey de yok. ya da hiç dayanamıyorsan, bırakmak daha büyük stres yaratacaksa, kahvaltı sonrası bir akşam sonrası ikinciyi iç yeter.
Aynen ole kuzum niyetleri belli ediyo herkesi :) bayadir yazisiyoruz sonucta :) bnde seni seviyommmm kiii :) bugun oglen bi tane ictim duramadim gene kuzumm..ama 1 tane de cok cok iyi ;) sabah ogle bir de ara sigaralara ragmen suan birle kalmam guzel bi gelisme :) insallah sizin gibi bende becerebilirim kuzumm

U Umithepvar ha bu arada yukarıda kaynamış. gidişatı kafanda belirlemene çok sevindim canım. aşılama detaylarını an be an bekliyorum =) inşallah sonrasında gerek kalmaz ek tedaviye ama kafanda net olması iyi bir şey.
Insallah be yavrm ama sans dusuk diyorlar ya ilk asilamada ondn bakalim hayirlisi direk tupu de teklif edebilirim ama asilamada aklim kalicak dr.la gorusmeye bagli olucak sanirim..ama soylicem tabiki su oldu bu oldu diye :) esimi kandirabilirsem c.tesi bakalim gidicez dr.a kuzum

.
Ahhhh kuzummmm icim acidi yahuuuu kiyamammm yaa cok zor da olcak onu temizlemek :(

Kızlar , gebe kalbilmek için takviye olarak kullandığınız şeyler var mı ?

:anneadayı: duymamıştım bak bunu , inşallah yardımcı olur, bende badem kuru üzüm incir yiyorum bol bol ama hamile kalmadan kilo alıcam sanırım :KK53:
Bana olmadı ama faydası olan çok olmuş :) kuru meyve sevmiyorum ben bide prolaktinim yüksekti benim geçen yıl o yüzden de incire pek yanaşamıyorum bu ay zaten komple saldım sadece ovülasyon testi yaptım bat bekleme dönemine girmiş bulunmaktayım :)

Bana olmadı ama faydası olan çok olmuş :) kuru meyve sevmiyorum ben bide prolaktinim yüksekti benim geçen yıl o yüzden de incire pek yanaşamıyorum bu ay zaten komple saldım sadece ovülasyon testi yaptım bat bekleme dönemine girmiş bulunmaktayım :)
:21: hadi bakalım hayırlı sonuçlarla inşallah , bende başladım , o .testine :KK200:

Back
X