• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ole kuzum niyetleri belli ediyo herkesi :) bayadir yazisiyoruz sonucta :) bnde seni seviyommmm kiii :) bugun oglen bi tane ictim duramadim gene kuzumm..ama 1 tane de cok cok iyi :KK66: sabah ogle bir de ara sigaralara ragmen suan birle kalmam guzel bi gelisme :) insallah sizin gibi bende becerebilirim kuzumm
sigara konusunda gelişmeler var demek ki kuzum. inşallah tamamen de bırakırsın yakında, sende bu azim oldukça yaparsın, ben inanıyorum ;)

Yaptirdim canim malesef tutmadi. Adet oldum gecen hafta bugun de bitti. Artik pes ettim klomen igne vs. Ocakta tup bebege basliyorum insallah
hayırlısı olsun canım. inşallah yeni tedavin güzel sonuçlar getirir sana =) gelişmeleri bizimle de paylaş lütfen..

@MrsRed pawlover pawlover whiterabbit88 whiterabbit88 @Umithepvar @isisxz

Kuzular Allah razı olsun, eşimle bir olup temizledik . Allah'tan duvarlar silinebilir. Yoksa bu soğukta kim badana yapacaktı ki :KK43:
Üstesinden geldik hamdolsun. Bu sayede mutfak da gıcır gıcır oldu falan :)))
Bu da benim imtihanımdı. Allah beterinden korusun ne diyeyim. Mühim olan can sağlığı ❤️❤️
her şeye olumlu yönden bakmak lazım kuzum.. ee adetin kaçıncı günündesin başladı mı çalışmalar :KK48:
benim bugün 7. gün artık başladık hihihi:KK8:

Dr.a gelmedi cnm esim..cuma gununden beri konusmuyrz kendisiyle..simdide evden cikti gitti bn surat yapiyrm diye bnde bogure bogure agliyrm :KK43:( ck kotuyum :KK43:( sigarayi bahane etti bak istesem yapabiliyrm iki gundur agzima surmedim ama dinlemedi beni..simdi o konusmak istedi bn konuscak bisi yk dedm cikti gitti..ne yapacagimi bilmiyrm..Rabbime yalvariyrm isyana gitmektn O'na siginiyrm ya ck kotu zamanlar yaa :KK43:(
yavrum ya kıyamam sana :(( şöyle düşün, eşin de aynı senin gibi bu durumu stres yapmış olabilir. biz gene konuşup, ağlayıp bir şekilde içimizi döküyoruz. onlar erkeklik gururuna yediremiyor, öyle de bir şey var yani.. sen de haklısın tabi, elinden geleni yapıyorsun takdir görmek istiyorsun ama empati yapmaya çalış canım. aranızdaki uzaklığı da daha fazla uzatmayın, barışın derim.. bu ay aşılama için pas geçtiniz yani, öyle mi?

kızlar yeni ay, yeni umutlar modundayım =) eşim ikinci kez sperm testi verdi. sonuçları henüz alamadık, bu 4 aylık süreçte yararlandığımuz takviyelerin faydası oldu mu, çok merak ediyorum..
bu cumartesi infertilite konusunda uzman bir prof.a görüneceğiz. zaten eşleri birlikte alıyormuş, o şekilde durumu değerlendiriyormuş. şimdiden heyecan bastı valla.. biz tabi bir yandan doğal çalışmalara devam :)

Kızlar merhaba moralim çok bozuk Ne olur bırazcık zamanınızdan ayırıp okur musunuz rica edıyorum
Öncelikle 8 aylık evliyim 40 yaşındayım fakat eşim farklı şehirde işi icin benim de işimden dolayı ayrı yasıyoruz 2 defa denedik birinde yumurtlama günümde değildim diğeri yumurtlama günümde oldu fakat sonuç negatıf
2 aydır eşimi görmüyorum bugün doktora gittim kist var ve miyomun 18 mm ve rahime doğru ilerliyor dedi tüp bebek dedi zaman kaymetyelim aşılamayla fala dedi ben bunlardı soyleyince ağlamaya başladım doktordan çıkınca başka bir doktora daha gideyim mi ne yapayım

Kızlar merhaba moralim çok bozuk Ne olur bırazcık zamanınızdan ayırıp okur musunuz rica edıyorum
Öncelikle 8 aylık evliyim 40 yaşındayım fakat eşim farklı şehirde işi icin benim de işimden dolayı ayrı yasıyoruz 2 defa denedik birinde yumurtlama günümde değildim diğeri yumurtlama günümde oldu fakat sonuç negatıf
2 aydır eşimi görmüyorum bugün doktora gittim kist var ve miyomun 18 mm ve rahime doğru ilerliyor dedi tüp bebek dedi zaman kaymetyelim aşılamayla fala dedi ben bunlardı soyleyince ağlamaya başladım doktordan çıkınca başka bir doktora daha gideyim mi ne yapayım
Vala ben miyom falan ne hiç fikrim yok ama aklınizda kalmasın istersenz başka Bi doktora daha gidin derim aynı şey söylenirse bencede vakit kaybetmeyin Rabbım nasibinizde varsa Bi an önce oldursun inş hakkın da hayırlısı

whiterabbit88 whiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.

Değerlendirmeye gelecek olursak henüz yumurtlama döneminde değilim kuzum whiterabbit88 whiterabbit88 Evime dönersem olur mu bilmiyorum çünkü eşim de dedesinin vefatına çok üzüldü ilk defa ağladığını gördüm :( Birbirimizi teselli ettik durduk.
Şu an halamdan yazıyorum..Ağıtlar feryatlar figanlar..

Toparlanınca gelirim inşaallah. Öpüyorum sizleri

Öncelikle geçmiş olsun. Üzülmeyin Baska bir Dr daha muayene olun derim. Nerede yasıyorsunuz bilmiyorum iyi Bi Dr bulun. Benim arkadası İn görümcesi hamileliğinde miyom kocaman olmuş dogum da Bi tarafta bebek Bi tarafta koca kavanozda miyomu koymus doktoru. O miyomdan kurtulursunuz kisti te alırlar öyle gebe kalırsınız insallah. Kendinizi üzmeyin stres daha cok zarar veriyor.

whiterabbit88 whiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.

Değerlendirmeye gelecek olursak henüz yumurtlama döneminde değilim kuzum whiterabbit88 whiterabbit88 Evime dönersem olur mu bilmiyorum çünkü eşim de dedesinin vefatına çok üzüldü ilk defa ağladığını gördüm :KK43: Birbirimizi teselli ettik durduk.

Basınız sagolsun. Allah rahmet eylesin

Değerlendirmeye gelecek olursak henüz yumurtlama döneminde değilim kuzum whiterabbit88 whiterabbit88 Evime dönersem olur mu bilmiyorum çünkü eşim de dedesinin vefatına çok üzüldü ilk defa ağladığını gördüm :KK43: Birbirimizi teselli ettik durduk.

Başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin çok üzüldüm hayırlısı herseyin

Başınız sağolsun :(

Öncelikle geçmiş olsun. Üzülmeyin Baska bir Dr daha muayene olun derim. Nerede yasıyorsunuz bilmiyorum iyi Bi Dr bulun. Benim arkadası İn görümcesi hamileliğinde miyom kocaman olmuş dogum da Bi tarafta bebek Bi tarafta koca kavanozda miyomu koymus doktoru. O miyomdan kurtulursunuz kisti te alırlar öyle gebe kalırsınız insallah. Kendinizi üzmeyin stres daha cok zarar veriyor.
Teşekkür ederim inşallah

Canım başın sağolsun Rabbim rahmet etsin inşallah geri de kalanlara dayanma gücü versin çok üzüldüm :(

Back
X