• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yk kuzumm is arasinda yazdm ondandir sukur bi sikintm yk :) cok yogunluk var bu ara..
Esinin sonuclari hkkinda bi bilgm yk ama umarm guzel seyler duyarsiniz kuzumm en azindn kafanda ona gor ebelirlenir hir seyler her ay husran gina geliyr insana..
yavrum aman iyi ol da sen =) sonuçları gösteremedim be kuzum sonraya sarktı dr randevumuz. bakalım hayırlısı. uzayan akıntıları gördüm denemecelere devam :KK8:sen şu an ne durumdasın balım?
Kızlar adetten 9 gün önce yumurtlama olur mu? Tesadüfi ilişki oldu umutlanmayayım boşuna :110:
valla olur olur, adetin 5-6 gün sarkacağı tutar, yumurtlama dönemindesindir, neden olmasın :)

Merhabalar. Duphaston hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Adetin 16. Günü başladım. Geçen ay 27. Gün yumurtlma olmuştu acaba bu ilaç yumurtlamaya engel olur mu ?

Slm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.
Cnm masallah saglikli bi gebelik olur insallah siki siki tutunur melegin sana..adetli oldugumu saniyrm derken ustune gorme olayimi olmss nasi bi supriz bu yaa ben mutluluktn aglamaktn mahvolurdum duyunca herhalde :)) bizi haberdar et olurmu

yavrum aman iyi ol da sen =) sonuçları gösteremedim be kuzum sonraya sarktı dr randevumuz. bakalım hayırlısı. uzayan akıntıları gördüm denemecelere devam :KK8:sen şu an ne durumdasın balım?

valla olur olur, adetin 5-6 gün sarkacağı tutar, yumurtlama dönemindesindir, neden olmasın :)
Yavruu niye gidemediniz yaa meraklan bekliyrdummm..nese akintilari gorduysen acik gorusu siklastirmak lazm :))) kuzum dualarimdasinn insallah bizde artk bebislerimizi konusuyr oluruz Rabbim tez zaamnda ikimizede bekleyen isteyen herkese de nasip etsn insallah..ben acayip free takiliyrm yavru 11.gun akinti fln yk daha bir kere iliski oldu saldm bu ay diger ay asilama icin gidicm diye hakkimizda hayirlisi bitanem bnm yaa

Arkadaslar hepinize günaydın
KORTİZOL seviyesi kanda yüksek çıkan var mı acaba? Varsa gebelik durumunu etkiledgni soyleyen doktor var mi?
Doktor kilodan olabilir kilo ver dedi 13 kilo verdim hala değerim düşmedi. Bir aydinltn olursa

Ustune gorme degilmis cnm dusuk tehlikesi kanamam var hala az az.
hayirlisi artik ben duyunca cok agladim cunku kanamam vardi sevinemedim hala, cunku diger dusuklerim de boyle oldu
sma yine de umutluyum hayrlisi insallllah bebegim beni birakmaz ..
Darisi isteyen herkesin basina ama saglikli bir sekilde
Cnm masallah saglikli bi gebelik olur insallah siki siki tutunur melegin sana..adetli oldugumu saniyrm derken ustune gorme olayimi olmss nasi bi supriz bu yaa ben mutluluktn aglamaktn mahvolurdum duyunca herhalde :)) bizi haberdar et olurmu

Kızlar selamun aleyküm hamile kalabilmek için okunacak dualrı bilen varmı yada yapıp gebe kalanlar ne yaptı

Merhaba kizlar bu testte efekt yapip olmadigini yada oldugunu anlayanlar vardi benim testede yapabilirmisiniz ben sanirim pskolojik odaklaniyorum farkli bakis acisi olur:)

Eklentiler

• 2018-12-02-22-02-15.webp
    2018-12-02-22-02-15.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 42
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Masalim17
Zeyah3917 Zeyah3917
papatyam67 papatyam67
1 1melegimolsun
bengiisuu bengiisuu
whiterabbit88 whiterabbit88
emineee_e emineee_e
isisxz isisxz
@Eaglemarbling
wiha02 wiha02
M MrsRed
cengelliigne cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya Valensiya
papatyakokankadin papatyakokankadin

Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Teker teker teşekkür ediyorum herkese ❤️:KK200:

Ölümün saati yok..Bunu bir kez daha anladım. İnanın hâlâ etkisinden kurtulamadım. ama işte hayat devam ediyor. Kendi akıbetimiz hayrolsun :(

Sizler nasılsınız kuzular, çok özledim sahiden. Aradan aylar yıllar geçmiş gibi :) :KK200:

Basınız sagolsun. Allah rahmet eylesin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Slm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.

Tebrik ederim canım , sağlıkla kucağına al inşaallah

Kızlar selamun aleyküm hamile kalabilmek için okunacak dualrı bilen varmı yada yapıp gebe kalanlar ne yaptı

Aleykümselam canım ben burada bir şey paylaşmıştım, elma ile alakalı . Son mesajlarımdan bulabilirsin ❤️

Merhaba kizlar bu testte efekt yapip olmadigini yada oldugunu anlayanlar vardi benim testede yapabilirmisiniz ben sanirim pskolojik odaklaniyorum farkli bakis acisi olur:)

Canım inşaallah vardır bebiş

Özel olarak var mı dua bilmiyorum ama eşinle birlikte olmadan bismillah çekin. Ve her akşam uyumadan önce dua edin.
Yakın çevreniz akrabanız arkadaşınız kim olursa dua ettirin. Soran olursa dua edin de olsun deyin. Ben öyle yaptım. Aklınıza geldikçe dua edin.
Her zaman hayırlısını isteyin ve olmayıncada üzülmeyin.
Bana biri dediki biz insanoğlu ne kadar garip insanız. Önce dua ederiz hayırlısı olsun diye olmayınca ağlarız üzülür şükredeceğimiz yerde.

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Masalim17
Zeyah3917 Zeyah3917
papatyam67 papatyam67
1 1melegimolsun
bengiisuu bengiisuu
whiterabbit88 whiterabbit88
emineee_e emineee_e
isisxz isisxz
@Eaglemarbling
wiha02 wiha02
M MrsRed
cengelliigne cengelliigne
U Umithepvar
Valensiya Valensiya
papatyakokankadin papatyakokankadin

Kızlar Allah hepinizden razı olsun. Teker teker teşekkür ediyorum herkese ❤️:KK200:

Ölümün saati yok..Bunu bir kez daha anladım. İnanın hâlâ etkisinden kurtulamadım. ama işte hayat devam ediyor. Kendi akıbetimiz hayrolsun :KK43:

Sizler nasılsınız kuzular, çok özledim sahiden. Aradan aylar yıllar geçmiş gibi :) :KK200:
Herseyin hayırlısı canım iyi diyelim iyi olalım insAllah değerlendirme günlerindeyiz canım ha değerlendiriyor musunuz dersen çok değil bugün kasik karın agrim var akintim yok ama islaklik var değerlendirdik bklm tahmini yumurtlama yarın...
Sen nasılsın görüşmeyeli bende bj gün girmesem sanki ay geçmiş gibi hissediyorum :)

Back
X