• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bilmoyorum ki biz bahçeci den randevu aldık haftaya cumartesi bklm doktorda başka bi klinik ve doktor önerdi .. Eşimin kendi doktoru takviye yazdı bu değerlerle olur demişti acaba o ilacı proxeed plus alsam denesem

bana göre de bi sorun yok kuzum, tüp bebek ha deyince olmuyor ki. Meşakkatli.
O dediğin ilaç faydalıysa al derim ne olacak balım.

Yemrkli olunca bide mahvoluyo insn vala ama guzel bn seviyrm misfir agirlamayi :) dinlen bugun guzelce :** iyi vala yavrm calisiyrm bnde cumanin mutlulugu var h.sonu geldi :)) hayirli cumalar bu arada yavrmmm

Hayirli cumalar kizcelerrr
Hayırlı cumalar kuzucum, cuma cuma sular kesildi mübarek :KK48:
evet misafir gibisi yok valla kafa dağıtmış oldum biraz :)

bana göre de bi sorun yok kuzum, tüp bebek ha deyince olmuyor ki. Meşakkatli.
O dediğin ilaç faydalıysa al derim ne olacak balım.

Hayırlı cumalar kuzucum, cuma cuma sular kesildi mübarek :KK48:
evet misafir gibisi yok valla kafa dağıtmış oldum biraz :)
Yapma yaa :) vay vicdansizlar :)

Kızlar günaydın Bn dün hastaneye gittim... Doktorumu değiştirdim iki ay oldu aklımdaki tüm soruları sordum.. Saolsun çok ilgilendi muayene etti sende bi sıkıntı yok ama eşimin bu testlerine bakıp gebelik olmuşsa bile düşükle sonuçlanma riski var dedi ve tüp bebek önerdi...
Baş anomalisi yüksek olduğu için öyle önermiş olabilir, dna başta taşındığı için baş anormalisi olanlarda düşük ihtimali yüksek diye biliyorum ben de, siz yine de başka bi üroloji doktoruna daha gösterin bence

Kızlar günaydın Bn dün hastaneye gittim... Doktorumu değiştirdim iki ay oldu aklımdaki tüm soruları sordum.. Saolsun çok ilgilendi muayene etti sende bi sıkıntı yok ama eşimin bu testlerine bakıp gebelik olmuşsa bile düşükle sonuçlanma riski var dedi ve tüp bebek önerdi...
Neden düşükle sonuçlanma riski varmış canım ?

Ay hadi insallah yavrmm bnmde agrim oldu kaliteli olsunlar bebis olarak donsunler bize insallahh :)
inşallah kuzummmm :KK200: benim hesaplamalara göre bata 12 kaldı :)

Ay sorma yavrm yaa o bamyanin pesinden bu kdr kosacagim aklimin ucundn gecmezdi :))))) aynn kuzum kremsi bi akinti
ayyy kız yemekten bahsediyorsunu sandım önce ashdjkashkfjhsk R4bi4 R4bi4 allah sizi neetmesin :KK48:

canım değerleri inceledim, neden o şekilde yorumlamışlar anlamadım ama.. sayı, hız vs. fena değil hatta iyi bence. morfolojiye de çok takılmayın derler genelde.. sizin içinize sindi mi doktorun bu yorumları? Zeyah3917 Zeyah3917 daha iyi yorumlar gerçi..

Her doktor farklı yorumluyor değerleri... Bence canını sıkma, hamile kalamazsın denen tanıdıklarımın bile sağlıklı bi şekilde çocukları oldu. Sadece sabretmek çok zor. Artık olsun istiyoruz böyle düşündükçe de olmuyor :KK12:

ayyy kız yemekten bahsediyorsunu sandım önce ashdjkashkfjhsk R4bi4 R4bi4 allah sizi neetmesin :KK48:

canım değerleri inceledim, neden o şekilde yorumlamışlar anlamadım ama.. sayı, hız vs. fena değil hatta iyi bence. morfolojiye de çok takılmayın derler genelde.. sizin içinize sindi mi doktorun bu yorumları? Zeyah3917 Zeyah3917 daha iyi yorumlar gerçi..
Kuzum baş anomalisi diye öyle demiş herhalde bende tam anlamadım ama kruger who'ya göre çok katı bir teori olduğu için genel olarak who'ya bakılır ben sayı dışında bi şeye takılmadım Saraçoğlu hocamız bu sayıları az buluyor doktorlar normal demesine rağmen biraz organik beslenmeyle yerine gelir diye düşünüyorum MLKn MLKn canım prooxed plusı kullanın derim bence doktorun tüp bebek demesine şaşırdım açıkçası bana pek samimi gelmedi

Günaydın kızlar. Depresyondayım galiba yataktak kalkamıyorum sürekli uyumak istiyorum. Canım kahvaltı yapmak bile istemiyor. Offf ne olacak bizim bu halimiz :cry:

Kuzum baş anomalisi diye öyle demiş herhalde bende tam anlamadım ama kruger who'ya göre çok katı bir teori olduğu için genel olarak who'ya bakılır ben sayı dışında bi şeye takılmadım Saraçoğlu hocamız bu sayıları az buluyor doktorlar normal demesine rağmen biraz organik beslenmeyle yerine gelir diye düşünüyorum MLKn MLKn canım prooxed plusı kullanın derim bence doktorun tüp bebek demesine şaşırdım açıkçası bana pek samimi gelmedi
ne güzel açıklamışsın canım eline sağlık. bana da samimi gelmedi ama. bu arada tabi zaman içerisinde erkeklerin sperm sayısında ciddi düşüş olmuş. 100 yıl önce ml de 100 milyon iken 15 milyona düşmüş, şaka gibi..

Bebeğim ben çok umutluydum hatta eşimin doktoru ilk başta ameliyat dedi bu testi istedi biz ameliyat için gittiğimizde.. Test lerimiz çıktığında hiç gerek yok dedi ve daha da umutlandım hatta Bn doktora Bı takviye yazın değince proxeed plus yazdı..

Her doktor farklı yorumluyor değerleri... Bence canını sıkma, hamile kalamazsın denen tanıdıklarımın bile sağlıklı bi şekilde çocukları oldu. Sadece sabretmek çok zor. Artık olsun istiyoruz böyle düşündükçe de olmuyor :KK12:
Aynn Bn bu iki ay düşünmemeye karar verdim canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

Ewt ama düzgün olanlarda var bnde öyle yapıcam kuzum bklm hayırlısı allahtan

ne güzel açıklamışsın canım eline sağlık. bana da samimi gelmedi ama. bu arada tabi zaman içerisinde erkeklerin sperm sayısında ciddi düşüş olmuş. 100 yıl önce ml de 100 milyon iken 15 milyona düşmüş, şaka gibi..
Teşekkür ederim canım benim ❤️ 15 milyona düşüyo ayrı doktorların buna normal demesi de ayrı saçmalık canım gerçi doktorlar hiç bi şekilde alternatif tıpın sperm sayısına ve morfolojisine etki etmeyeceğini düşünmesi ayrı saçmalık ben eşimde şahit oldum biraz dikkatle sayının da hızında nasıl yükseldiğine o yüzden doktorlara pek inanmıyorum ...%1 hızla bana bebeğin olur diyen doktora inandım ve peşine düşmedim ta ki burayla tanışana kadar insan neyin ne olduğunu yaşayınca fark ediyo ...

Kuzum sperm var ama başı kuyruğu bozuk dedi bnde anlamadım artık umudum kalmadı sen görürsün diye burda da paylaştım napcağımı bilemedim
Canım benim insanlarda 1 sperm bile bulunamıyor tüp bebek diyor doktorlar bu doktorun dediği bana samimi gelmedi sende sıkıntı yok zaten aşılama dese anlıcam çünkü onda da kalitesiz spermler yıkanıp ayıklanıyor tutma ihtimali yüksek direkt tüp demesi düşündürdü beni ... bu arada tüm arkadaşlara naçizane tavsiyem eşlerinizin dar kıyafet giymesine kesinlikle izin vermeyin canlar çok etkiliyor diğer yicekleri de yani kuruyemişlerin çiğ olarak tüketilmesi gerekiyor...

Back
X