Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bklm cnmböyle düşünme balım yaa, belki bir sürpriz olur bilemeyiz ki
inşaallah kuzum yaa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize![]()
Canım seninde 10aralik deilmiydi reglcanim benim bu ayda umut yok
evet canim 10 araliktiCanım seninde 10aralik deilmiydi regl
canim benim bu ayda umut yok
Rabia
Beni de yazar mısın
Bat 15 aralık
Erken yapmışsın canım bekleseydin çıkmayabilir.benimde 10aralik gününde yapicam bakalimevet canim 10 aralikti
canim ama bat pazartesi yumurtlama tarihim 24 aralik 14 gun sonra bu kadar silikKuzum ben çizgi görüyorum sanki.
Tamam canım
belki yeni yeni döllenmiştir kuzumcanim ama bat pazartesi yumurtlama tarihim 24 aralik 14 gun sonra bu kadar silik
canim milletin adete 8 gun kala cikiyor. Bata 3 varErken yapmışsın canım bekleseydin çıkmayabilir.benimde 10aralik gününde yapicam bakalim
olabilirmi canim oyle birsey yumurtlama tarihini biliyorum sende durumlar nasil canimbelki yeni yeni döllenmiştir kuzum
Öle canimda bazende cikmio.bak benim bı arkadaşım evde test yapti çıkmadı.kan verdi çıkmadı ameliyat oldu ameliyat sonrası kan verdi hamileymis.herkesin farklı olabilir canımcanim milletin adete 8 gun kala cikiyor. Bata 3 var
hakkimizda hayirlisi canim ben cok tez canliyim yaÖle canimda bazende cikmio.bak benim bı arkadaşım evde test yapti çıkmadı.kan verdi çıkmadı ameliyat oldu ameliyat sonrası kan verdi hamileymis.herkesin farklı olabilir canım
Bende sırf negatifi gormemk için bekliyorum canım yoksa bende düşmandan evde bitane test var kacgundur zor duruyorum valla:))hakkimizda hayirlisi canim ben cok tez canliyim ya
Benimde doğum günüm var:))bı hediye olur artikBu ay hem tanışma günümüz var
Hem Doğum gümüm var
Belki hamile olursam
Hediye paketine koyucam testimi
Ne güzel yaBenimde doğum günüm var:))bı hediye olur artik
İnşallah canimEki Görüntüle 2213449
Ne güzel ya
O zaman sana bi Doğum günü hediyesi veriyorum
41 gün aksatmadan oku
Şüphe duymadan okursan oluyormuş
Ben başladım