• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ağzım kulaklarımda şu an, Rabbim gerçeğini de nasip etsin İnşallah ya. :dua:
Ne diyeyim. İlk defa silik gördüm. Sabah öylesine yapıp bakmadan çöpe atmıştım meraktan gidip çıkardım :)
Bu testi müzeye kaldırıyorum :-)
Ayy canım inşallah hamissin ❤

olabilirmi canim oyle birsey yumurtlama tarihini biliyorum sende durumlar nasil canim

Olur tabi canım neden olmasın hayat mucizelerle dolu :)
Bende değişen bir şey yok balım batımı bekliyorum öylesine ❤️

R4bi4 R4bi4
Rabia sen de kaydetmiştin ama okuyo musun bence kabul olucak inşallah

Canım ben fetih başladım, 2si bir arada olmuyor diye fetihten sonra başlarım inşaallah

Ayy canım inşallah hamissin ❤

Kuzum inşaallah öyledir ya, hepimiz güzel haber alalım inşallah :dua:❤️❤️
R4bi4 R4bi4 canımmmmmm :KK200:

Tekrar test yap tekrar :) gözümüz aydın olsun inşallah

Canımm ❤️❤️ İnşaallah boşa ümitlenmiyorumdur dün 2. testim negatifti test bozuktu sanırım :)

Aynen öle canım doktora çıktık sonucu alana kadar dokuz dogurdum ağladım:))gerçekten evlat ona gelmesin herşey bana gelsin dediğin şey kuzum karnındayken daha rahat mis.hamileyken karnimdayken korkardim bişi olcakmi die bı doktorda karnındayken emin ol daha rahatsın demisti hakliymis valla
Şimdi de diken üstünde oluyo insan ama doğduktan sonrası bi ayrıdır herkes aynı şeyi söylüyor karnında her yere götürüyon ama doğunca ne olacak bakalım :):) Rabbim bütün çocuklara sağlık versin ya

Benim bat yarındı, gecikirsem test yaparım diyodum, bi gün erken gelmeye başladı şu an leke leke kırmızılar. Geçen ay da bi gün gecikmişti. Pes ediyorum artık.

Olur tabi canım neden olmasın hayat mucizelerle dolu :)
Bende değişen bir şey yok balım batımı bekliyorum öylesine ❤️

Canım ben fetih başladım, 2si bir arada olmuyor diye fetihten sonra başlarım inşaallah

Kuzum inşaallah öyledir ya, hepimiz güzel haber alalım inşallah :dua:❤️❤️

Canımm ❤️❤️ İnşaallah boşa ümitlenmiyorumdur dün 2. testim negatifti test bozuktu sanırım :)
Inşallah canım benim ❤

Benim de göğüs ağrısı başladı. Öff benden de pes !

Back
X