• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaaaa bugün 38.günüm normalde hep düzensiz olur adetlerim 40.45. Gün olduğuda oldu öylesine bi test aldım biraz önce yapayım dedim sonuç bu ama internette test güvenilir değil yanlış sonuç çıkıyor diyor sevinsemmi ne yapsam bilemedim şu an çok karışık duygular içindeyim

Canımm ikisi de kopkoyu maşaallah hamilesinnnn :)) :anneadayı:

Bende yaptıracağım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ve hayırlı sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz inşallah
Hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Benim ilk hamileliğimde ikinci çizgi sizin ilk yaptırdığınız testteki gibiydi. Zaten siz ikinciyi de yapmışsınız bebiş ben burdayım diyor Allah’ın izniyle :anneadayı:

Kızlaaarrr benim idrarım bildiğiniz köpük ya idrarımı yapıyorum tuvaletin kapağı normal bulaşık köpüğü gibi köpük oluyo bayağıdır böyle 1 haftadan beri neden sizce?

Sonunda yumurtluyorum :) :) bende de bunun mutluluğu :KK52:

Eklentiler

• IMG-20181211-WA0020.webp
    IMG-20181211-WA0020.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 37
Hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Benim ilk hamileliğimde ikinci çizgi sizin ilk yaptırdığınız testteki gibiydi. Zaten siz ikinciyi de yapmışsınız bebiş ben burdayım diyor Allah’ın izniyle :anneadayı:
Amin inşallah sağlıkla gelsin inşallah bi sıkıntı olmadan güzel dualarınız için çok teşekkürler :KK200:

Back
X