Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyun bozanlık yaptın beni geride bıraktın olmaaaz :KK70: kız pembe çıktıysa iğneden alakalı neden pembe çıksın ki sonuçta bu hamilelik testiiii :KK200::KK19: geliiiyooo olabilirmii
İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitifti 🙄 özür dileriiiimm 🌸 al sana gönül alma çikolatası 🍫😂 inşallah geliyoduur bakalım nasip

İyiyim canım hafta sonu c.tesi dışardaydım kendime zman ayırdım 😀 pazar evdeydm. bi kaç gündür kasıklarım üşütmüş gibi sancılanıyo. Farkedince karnımı sardım kendimi sıcak tutmak için ama pek faydası olmuyo 🤦🏼‍♀️ Sen nasılsın neler yaptın hafta sonu

ben c.tesi çalışıyordum pek bişi yapmadım.. pazar günü :D
-3 makina çamaşır as, topla
-ütü yap
-çarşafları değiş
-çöpleri topladım attım :D
-bi dinlendim meyve molası yaptık :D
snra eltimgile yemeğe gittik :D ve uyudummm
geri kalan işlerde zamanla olur amin :KK49::deli::KK19:

İğnede hcg hormonu var ya kuzum zaten ilk günlerde hep pozitifti 🙄 özür dileriiiimm 🌸 al sana gönül alma çikolatası 🍫😂 inşallah geliyoduur bakalım nasip

inşllah kuzum evet öleymiş demin gkmyc okudumda bilmiyodum ya :( o zaman önemli olan kan testi bekleyeceük :21:
çikolatalar senden kahveler benden :KK50:

sağol canım hadi hayırlısı :) hafta sonu neler yaptın
Önce ev baktık işte cumartesi günü sonra kuzenlerime gittik eşimle kuzenim birbirlerini bulunca gömü bulmuş gibi sevinip pubg ye daldılar 😂 sözde akşam döncektik ama pubg yüzünden orda kaldık 🙄 pazar günü de dönerken kayınvalideme uğradık evde tekmiş onla vakit geçirdik akşamda ev 🥳 evimi özlemişiim 🌸

Önce ev baktık işte cumartesi günü sonra kuzenlerime gittik eşimle kuzenim birbirlerini bulunca gömü bulmuş gibi sevinip pubg ye daldılar 😂 sözde akşam döncektik ama pubg yüzünden orda kaldık 🙄 pazar günü de dönerken kayınvalideme uğradık evde tekmiş onla vakit geçirdik akşamda ev 🥳 evimi özlemişiim 🌸

ooo baya yoğun geçmiş :) ev gezmelerri turnesi :D

ben c.tesi çalışıyordum pek bişi yapmadım.. pazar günü :D
-3 makina çamaşır as, topla
-ütü yap
-çarşafları değiş
-çöpleri topladım attım :D
-bi dinlendim meyve molası yaptık :D
snra eltimgile yemeğe gittik :D ve uyudummm
geri kalan işlerde zamanla olur amin :KK49::deli::KK19:
Kız sonunu beğendim iyi laf 😂😂😂😂

eşimde bana hayırdır pek bi duygusalsın şaka yapmaya gelmiyorsun dedi :KK70:
Onlar duygularını içinde yaşıyo diye bizden de aynı performansı bekliyolar ama malesef 😄 kimyasal gebelik olduğunda ben salya sümük ağlıyorum eşim karşımda oyun oynuyodu tabiki bu ne rahatlık diye kavga çıkarmıştım 🙈😂 duygularımı yönetme şeklime karışma sadece senin acın yok dediğinden beri bu konularda çok ilişmiyorum ona da 😄

Back
X