- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzum uzulmek ne kelime yikim oluyr..Esimde hep oyle derdi belki hic olmicak diye..hep kizardim ona ndn olmasin diye..simdi sana kiziyem nedn o yonunu dusunuyosunn elinden geleni bi yap bakalim tup bebek sayfasinda neler neler var yumurtasi 1 tane toplaniyr o transfer asamasina gelmiyrr 2 tane toplaniyr biri donduruluyr digeri transfer ediliyr cnm bnm neler neler var 8. Yilinda8. Denemesi olan var yaslar alms basini gitmis..yani demem o ki tup bebegide bi dene bakalim ben deneyelim dedigimde dr.um kizmisti deneyelim degil yapalim bi yap bakalim..olumluyu dusunerek insallah..en son asama tup bebek evet.ben hep dua ederdm tup bebek asamasina gelmeyeyim diye ama Rabbim bu asamada nasip etti bak senin degil Rabbinin planladigi sekilde olacak hersey..buna sende inaniyorsun biliyrm insallah inancini yitirma kuzum bnm..ne ck konustm :))Benden daha çok bekleyen var hiç kavuşamayan var belki üzülmemde yanlış ama işte üzülüyo insan yine de. Nasip, nasipten ötesi yok. Belki de hiç olmicak Allah sabır sıhhat versin inşallah