- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Muhabbet kuşumuDünya tatlısı iki tane kuşum var, kediden korkuyorum o yüzden köpek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhabbet kuşumuDünya tatlısı iki tane kuşum var, kediden korkuyorum o yüzden köpek![]()
Atıyolar da bazen kuzenimin var yanında ayaklarımı uzatamıyorum ısırıyo hemenkediler sinsi sinsi yaklaşıyor yabnde tıırsıyorum her an pati atcaklar gibi
Evet komşuumMuhabbet kuşumu
Çift olmasalardı verirdim de oğlumun karısını başka oğlanlara yar etmiyimKız benim oğluşuma hanım lazım![]()
Çift olmasalardı verirdim de oğlumun karısını başka oğlanlara yar etmiyim![]()
Atıyolar da bazen kuzenimin var yanında ayaklarımı uzatamıyorum ısırıyo hemen![]()
off yumurta yapıyolarmı bari benimki bazen çok stresleniyor ya yemleri boşaltıp duruyo dışarı fırlatıyo
![]()
Ya gıcık mısın sennnnnahahaho nasıl bir stres yaaa geri topluyomu bari
Ya gıcık mısın sennnnno attıkça ben süpürüyom tabiki
![]()
Onu da yapıyor yere de atıyobende yuvasına atıyor sandım ya hahahah![]()
Benim yaramaz bu işte ablaları![]()

Çiftleşmek istediğinde yapıyorlaşmış kız bulamadım kimsedeya seni yerim maviş şey seni adın ne bakim senin
bidaha yemleri dışarı püskürtüm anneyi yorma yoksa seniiii şey yaparız![]()
Dünya tatlısı iki tane kuşum var, kediden korkuyorum o yüzden köpek![]()
oyyBenim yaramaz bu işte ablaları![]()
Çiftleşmek istediğinde yapıyorlaşmış kız bulamadım kimsede![]()
pet shoplardan al bi tane . ver başlık parasınıal kızı
strese soktun oğlanı
![]()
Kız ne tatlış bu renk annemde var küçüklüğümden beri bu renk baktık hayalim hep mavi beyaZ kuş almaktıBu da benim bebek oğlum![]()
p a t u l i benimki de öyle strese girdiği için aldım dişi kuş ama yapmıyolar yumurta
Yaaaa yirimmm masallahhh bnmde iki tane daha verm alamadik :)) isinamadilar sanirim birbirlerine :) oglusum yesil gelin bembeyaz :)Benim yaramaz bu işte ablaları![]()